Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

בשבוע הבא אני מתכוון לבצע טיפול לרכב אשר יכלול:

החלפת פילטר שמן

החלפת פילטר אויר

החלפת פלאגים

החלפת מסנן שמן

החלפת שמן

ועכשיו לשאלות:

א. מהי כמות השמן אשר המנוע מכיל?(יש לי עודפי שמן LM סינטטי מלא מטיפולים קודמים ולדעתי הם הצטברו לכדי כמות מספקת לטיפול זה)

ב. כל כמה ק"מ/זמן מומלץ להחליף פלאגים?

ג. האם יש המלצה לחנות חלפים אמינה וזולה באיזור גוש דן?(עד היום קניתי מהפרסי והתעייפתי מהקרקס בחנות...)

ד. אחרי הטיפול אני אגש לטסט-האם יש איזה תוסף שאתם ממליצים עליו?(קחו בחשבון שהרכב מעולם לא קיבל תוסף)

תודה לעוזרים!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

חלקים אתה יכול לרכוש אצל "אורי גל" חלפים בפ"ת בבר כוכבא. הוא מאודזול והאיכות אצלו של החלפים מאוד טובה. לגבי תוסף אני אישית מאוד אוהב את הגולד לייבל של ליקווי מולי אבל חשוב בכל מיקרה שתחמם טוב את הממיר הקטליטי לפני שאתה ניכנס לבדיקת זיהום האויר ע"י עבודה של המנוע בסל"ד מעט גבוה.

:)
פורסם

מה זה עודפים?

הכוונה היא של שמן שנאסף במשך שנים? אם כן אתה לא יכול להשתמש בו הוא כבר התחמצן עקב מגע עם האוויר.

קובי

פורסם
מה זה עודפים?

הכוונה היא של שמן שנאסף במשך שנים? אם כן אתה לא יכול להשתמש בו הוא כבר התחמצן עקב מגע עם האוויר.

הכוונה היא שמטיפול לטיפול נשאר לי שמן במיכל מכיוון שהוא מגיע עם יותר ממה שצרכתי לטיפול.

קיבלתי את שכתבת.

תוומר

פורסם

אני הבנתי שזה שמן שנשאר לך מטיפולים קודמים, שאלתי היא כמה טיפולים קודמים וכמה זמן לקח לך לאסוף מספיק שמן?

במידה ועברה שנה, השמן התחצמן כבר ואתה לא יכול להשתמש בו.

קובי

פורסם

עבר יותר משנה אז זה כבר לא רלוונטי.

אני לא מתכוון להשתמש בעודפים,אולי אשמור קצת רק למקרה חירום...

בכל מקרה-תודה על האינפו'

אם יש למישהוא הערות/הארות בנוגע לשאר השאלות אשמח לקרוא עליהם.

תומר

פורסם

בסמוך לפרסי, יש את צנטרל, אני קונה ממנו לא שווה לי ה10-20 ש"ח של מחיר יותר טוב כשאני עומד עם הרכב בחוץ ועלול לקבל דוח.

המחירים שלו דומים למחיר של הפרסי.

קובי

• תוכן חדש...