Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי דייהטסו טריוס שנת 00, אני רוצה לבצע טיפול 10 אלף לאוטו, את הטיפול הקודם ביצעתי במוסך מרושה יבואן והסכום היה לא מוצדק לדעתי.

כעת אני רוצה לעשות טיפול 10 אלף, ובנוסף לתקן פה ושם מה שצריך.

אני גר באזור המרכז, אבל לא משנה לי לנסוע טיפה רחוק אם זה יהיה משתלם, הפעם לא משנה לי אם המוסך לא מורשה יבואן או מורשה, העיקר שהמוסך יעשה את העבודה, בסה''כ דייהטסו, שבקרוב אני מוכר.

תודה.

  • ספונסר פורום
פורסם

אתה לא צריך לנסוע רחוק כל כך, לדעתי אתה יכול ללכת למוסך אמ-הדרך בת"א. הם מטפלים גם ברכבי דייהטסו והם בדרך כלל זולים יותר מהמוסך המרכזי.

פורסם

אני לא מבין למה ליסוע למוסך בשביל לעשות טיפול עשר אלף.

סע למוסך המרכזי ותיקנה את החלקים, מצתים, פילטר אוויר ושמן וסע לאוטו דיפו. תקנה שמן טוב והם יעשו לך את העבודה בכ100 שקל.

אני מחליף את הפלאגים והפילטר אוויר לבד ונותן לאוטודיפו להחליף לי את השמן והפילטר (המקורי שאני הבאתי) תמורת 50 שקל.

Renault clio RT 1994

פורסם

אני ממליץ על מוסכי ש.ר ברחוב חלוצת הפרדסנות 25 פתח תקוה. (מוסך כללי)

הטלפון שלו זה 039316494 ותבקש את שוקי.

יצא צדיק בתוכניתו של חיים הכט.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

משה חלפים , 03-9130997 פ"ת סגולה

רחוב : האלוף דוד מרכוס 28

 

קבל הצעת מחיר לחלקי חילוף והם יפנו אותך למוסך צמוד אלייהם שיעשה לך את הטיפול ב100 שח'.

__________________________

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

×
×
  • תוכן חדש...