Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודישנים ל Wipeout: איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שבועות שאני משתעשע עם הרעיון של להיות ב Wipeout.

עכשיו ששמעתי שיש גרסה ישראלית, ניסיתי למצוא את האתר שלהם או איזושהי צורה להגיע לשם.

הפנו אותי לחברת Take2, ובאתר שלהם יש באמת התייחסות לזה.

אחרי שנרשמתי, הגיע לי SMS שאני רשום וצריך להתקשר למספר 03-6335200. כשהתקשרתי אליהם בבוקר הם אמרו לי שזה לא קשור אליהם ולא יודעים מי עושה את זה, אבל לא הם.

המזכירה שיש שם גם מסתבר שמעוצבנת או משהו, או סתם בהמה, כי היא לא נותנת לי לסיים את המשפט וטורקת את הטלפון.

עכשיו התקשרתי שוב ושוב אמרו לי אותו דבר.

מישהו יודע איך ליצור איתם קשר?

אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שיש לו את הבעיה הזאת, כי אפילו בגוגל אין צורה למצוא קשר ישיר אליהם, וכל אלו שכן קיימים שם, זה רק בולשיט.

עצות?

פורסם

לדעתי העונה כבר צולמה במלואה. לפני כחצי שנה היה אפשר להירשם לאודישנים דרך האתר של נענע 10 ושם נכתב בזמנו שהצילומים יתחילו בפברואר

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

העונה כבר צולמה במלואה.

חבר שניסה להתקבל לתוכנית אמורו לו שהוא לא מספיק "דפוק בשכל" ותאמינו לי הוא דפוק, לעומת זאת לא נראה לי שיהיה לך בעיה פרנקוס :-D.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לעניות דעתי הגרסה האמריקאית הרבה יותר מצחיקה.

כל הערות ה"שנונות" של ברמן וחברו אביעד לא ממש הצחיקו אותי [מה שכן ההתרסקויות הקולוסאליות אכן מצחיקות].

אתמול הייתי בבעיה מה לראות את 101 דרכים לעוף משעשועון או וויפאאוט , ואני חייב להגיד שוויפאאוט הרבה יותר מצחיקה למרות הצמד הלא מצחיק ,התוכנית השניה [101 דרכים] היתה מאוד א י ט י ת ודי משעממת [הרצתי את הפרסומות ואת הדיבורים וכל הנפילות נמשכו 5 דקות בסה"כ ] אני יודע שבשלישי הבא אין בעיה מה לראות מבחינתי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כבר כמה שבועות שאני משתעשע עם הרעיון של להיות ב Wipeout.

לך על זהההה!!!

אנחנו איתך.

בטוח ייקחו אותך, יהיה לתוכנית רייטינג מטורף, רק בזכות הפורום.

פרנקוס, אתה חייב את זה, אם לא לעצמך, אז לנו!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם תזדקק במקרה להמלצות, אל דאגה, פנה לפורום ואתה מסודר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יוסי, אם אתה נרשם לאח הגדול, אני אדאג שהפורום כולו יסמס לך יום יום, ותוכל להשאר בבית האח הגדול עד הגמר ביום האחרון, ללא מחשב כמובן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש הבדל עצום בין האח הגדול לתוכנית כמו Wipeout.

האח הגדול הוא תוכנית ריאליטי שבה אנשים ממש מרגישים קשר רגשי למי שמשתתף.

פה לא.

כל מה שקורה ב Wipeout זה אנשים שמוכנים לבוא ולהצחיק אחרים עם הנפילות שלהם.

לא באמת צוחקים על מי שמשתתף, כי זה באמת קשה ולא כל אחד יכול לעשות את זה. זו לא באמת השפלה.

אותי מאוד מושך הרעיון של שבוע בארגנטינה ושל חוויית אדרנלין מרעננת, עם פוטנציאל להרוויח מזה 50000 ש"ח (עם קצת מזל).

אני צריך חופשה קצת וזו לא אופציה רעה.

פורסם

יוסי, תחשוב על טובת הכלל.

WIPEOUT מנתק אותך מהפורום לשבוע בלבד.

האח הגדול - ארבעה חודשים + אופציה להארכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

wipeout ישראל תוכנית כ"כ רדודה עם רמיזות הומוסקסואליות של המתחנגל הזה קיסוס, בעוד התוכנית משודרת בשעה 9 בערב ולא ב1 בלילה וללא אזהרה על תוכן למבוגרים.

דנה גרוצקי עם כל הכבוד לה לא יודעת להנחות בשיט. "קריינות" מאוד יבשה ומשעממת.

גם על העריכה יש מה לדבר אבל נניח לזה כרגע.

חוץ מזה המתמודדים ממלאים את החלק שלהם ופשוט דופקים נפילות מטורפות ומצחיקות.

פורסם
wipeout ישראל תוכנית כ"כ רדודה עם רמיזות הומוסקסואליות

מה הבעיה עם רמיזות הומוסקסואליות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...