Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סבוארו לגאסי 93 ידנית. שמתי לב שהאוטו מאבד מים בקביעות בזמן האחרון ומתחמם במאמץ, עקב זריקת המים מהרדיאטור.

עקב כך, אני חייב להוסיף מים בכל נסיעה בין עירונית של 50 קילומטר, עקב איבוד המים.

ראיתי גם שהנזילה באזור השמאלי של הרדיאטור, מול הפנס השמאלי.

קיבלתי הצעת מחיר של רדיאטור פלוס מים מיוחדים ב 600 שקל, האם אשפרי לקבל מחיר טוב יותר??

פורסם

איך אני יכול לדעת בעצמי שהנזילה היא מאזור הרדיאטור ורק מהרדיאטור , כי שמתי לב שהטפטופים לפעמים משנים מיקום, או במספר מיקומים במקביל.

פורסם

קלוקי שלום רב !

אינני יודע איזה הצעה קיבלת וממי, ולא ברור עם מדובר על פירוק רדיאטור נקוי והלחמת מקום הנזילה, או מדובר על רדיאטור משומש?

במחיר זה אני בספק אם מדובר על רדיאטור חדש, שמחירו גבוה יותר.

הבעיה שנותנים לך זבל עטוף בניר צלופן, שהוא מי קיר ששווים 15 שקל ושהם מי ברז צבועים בצבע ירוק.

בדיקת ואיתור נזילת מים עושים במכון רדיאטור מוכר ומומלץ, והוא מבצע תחילה בדיקת לחץ במערכת הקירור ואיתור נזילות, ובהתאם לממצאים הוא מתקן או מחליף את הטעון תיקון.

אל תחפש בזול כי תשלם ביוקר, קרא כאן:

http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?p=12919#post12919

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הבחור במוסך אמר לי, רדיאטור כולל עבודה + מים כחולים ב 600 שקלים..

או שעדיף לקחת רדיאטור מפירוק?. כי באמת, האוטו הזה לא שווה יותר מדיי ..

פורסם

אם אתה לא סומך על המוסך אז תביא אתה נוזל קירור, בכל מקרה עדיף לך לרכוש רדיאטור חדש, אל תתעסק עם משומשים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב !

עדיין לא הבהרתי לי אם מדובר ברדיאטור חדש, רדיאטור מחודש, או המחיר שציינת , מציין תיקון הרדיאטור הקודם !

לא הבהרת מדוע אתה מחליף את הרדיאטור הנוכחי, ולא מלחים את אזור הנזילה?

מדוע אתה פונה למוסך ולא למכון רדיאטורים?

האם קראת בעיון את השרשור שצרפתי?

איזה בדיקה ראשונה מדגמית עשית על מנת לאבחן שאיבוד המים הוא מהרדיאטור בלבד, ולא ממקום אחר או נובע מבריחת קומפרסייה למערכת הקירור?

מה זה מים כחולים?

צביקה

פורסם

הרדיאטור אמור להיות חדש, אבל.... ולפי הראייה שלו, הנזילה מהרדיאטור.. כרגע אני ממלא את מיכל המים במי ברז רגילים.

הנזילה מתחילה בעת נסיעה ממושכת וחום המנוע עולה לסירוגין, בעיקר ביום חם עם עליות קשות.. החום עולה אל טיפה מעל החצי ולאחר עצירה, ניתן לראות טפטופי מים מאזור הרדיאטור.

. המקום שהלכתי אליו זה מכון לרדיאטורים ואגזוזים

חשבתי ללכת לעוד כמה מכונים, אבל אי אפשר להאמין בהם, כי הם עלולים להמציא תקלות או לגרום לתקלות..

פורסם

שלום רב קלוקי!

אני רואה שהשרשור מתחיל להיות השרשור שלא נגמר!

שאלתי אותך מספר שאלות ולא ענית עליהם:

מדוע לא לתקן את הרדיאטור הנוכחי, ולבצע בהזדמנות, במחיר שנוא כמחצית המחיר שציינת, וזאת בתנאי שהרדיאטור הנוכחי הוא בר השקעה?

באיזה סטגי בדיקה השתמש מכון הרדיאטורים, על מנת לאבחן האם אין סיבות נוספות לאיבוד מי הקירור, כגון תרמוסטט תפוס הגורם לרתיחת יתר, חדירת קומפרסיה למי הקירור, מכסה רדיאטור לא תקין, נזילות נוספות במערכת הקירור, כולל משאבת מים?

מה זה מים כחולים, והאם זה הנוזל שמסנוור את עיניך?

היכן אתה מתגורר בארץ, והאם אין בעלי מקצוע נוספים בענף הרדיאטורים באזור מגורייך, על מנת לקבל חוות דעת נוספת והצעת מחיר נוספת?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...