Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה כמה תמונות נחמדות של הרכב...

בגירסת הקופה:

62falc.jpg

ובגירסה המשופרת:

http://www.nextcar.com.au/e.i.rotf.141104.ford.falcon.gt.XY.blue.JPG

....

אני אוהב רכבים משופרים, אבל במיקרה הזה, לדעתי האוטו הזה כ"כ יותר יפה בגירסת קופה המקורית, מ"צעצוע" הכחול שבלינק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוך אוך אוך...

רק סנטימנטלי...אהבה ממש

ורק פלקון 1960

ובהזדמנות זאת: ידוע לי על מישהו בשדרות שיש לו פלקון 1960.

מישהו מכיר? קוראים לו מאיר והוא פחח.

falcon-60-4p-1.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מרצדס 200 שנת 67. הבעלים מבוגר (לא זקן), הרכב בבעלותו המון שנים, הוא טוען שה-200 הגיעו עם גיר ידני וללא הגה כח, החניות איתה היו סיוט ולכן הוא התקין גיר אוטומט והגה כח מדגם ה-220 שבא עם שניהם כסטנדרט. הרכב חונה באזור הדרומי של הטיילת (טיפה לפני מלון דיויד אינטרקונטיננטל). חשוב לציין שהרכב לא חנה תמיד ליד הים, לפני כשנה הוא עבר לגור באזור ולכן היא חונה שם.

חיצונית הרכב נראד דיי גרוע, הבעלים טוען שהיא עברה שיפוץ חיצוני לפני 7 שנים אבל היא אף פעם לא ירדה מהכביש ואכן לרכב יש טסט בתוקף (אני זוכר את המדבקה של הטסט לסוף 2005). השארתי לו פתק לפני כמה ימים (בתקווה שמישהו מהפורום יהיה מעוניין ויעשה אותה יפה כמו בימים הטובים שלה כי באמת מדובר ברכב עם פוטנציאל) והוא חזר אליי.

הוא דורש 50K ש"ח, אני מבקש לא להתקשר אליו עם כל מני הצעות משונות אלא רק אנשים רציניים שיש להם את הסכום הזה. מי שלא מתאים לו שיתקשר לחברים שלו ויתן להם הצעות מגוחכות ...

0524753135

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מרצדס 200 שנת 67. הבעלים מבוגר (לא זקן), הרכב בבעלותו המון שנים, הוא טוען שה-200 הגיעו עם גיר ידני וללא הגה כח, החניות איתה היו סיוט ולכן הוא התקין גיר אוטומט והגה כח מדגם ה-220 שבא עם שניהם כסטנדרט. הרכב חונה באזור הדרומי של הטיילת (טיפה לפני מלון דיויד אינטרקונטיננטל). חשוב לציין שהרכב לא חנה תמיד ליד הים, לפני כשנה הוא עבר לגור באזור ולכן היא חונה שם.

חיצונית הרכב נראד דיי גרוע, הבעלים טוען שהיא עברה שיפוץ חיצוני לפני 7 שנים אבל היא אף פעם לא ירדה מהכביש ואכן לרכב יש טסט בתוקף (אני זוכר את המדבקה של הטסט לסוף 2005). השארתי לו פתק לפני כמה ימים (בתקווה שמישהו מהפורום יהיה מעוניין ויעשה אותה יפה כמו בימים הטובים שלה כי באמת מדובר ברכב עם פוטנציאל) והוא חזר אליי.

הוא דורש 50K ש"ח, אני מבקש לא להתקשר אליו עם כל מני הצעות משונות אלא רק אנשים רציניים שיש להם את הסכום הזה. מי שלא מתאים לו שיתקשר לחברים שלו ויתן להם הצעות מגוחכות ...

0524753135

אני היתי מוסר את הטלפון רק בה"פ למי שמעוניין.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מול קניון בת-ים, למכירה קאדילאק דה-וויל הרד-טופ 4 דלתות שנת 1974 לבנה, נראית במצב מצויין (אני לא מכיר את הרכב) 050-5276969 תמונה להמחשה:

TULSA04736.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הוא נוסע, ואם אינני טועה, ראיתי אישה נוהגת עליו לא מזמן יחסית!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הוא נוסע, ואם אינני טועה, ראיתי אישה נוהגת עליו לא מזמן יחסית!

עכשיו זה מסביר את כול המכות

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

סאאב 96 נכנסה לחניה בנסיעה מחכה לתורה ואני בטוח שתורה יגיע בבוא העת

או במילים האחרות אני סומך על דוד נמרי כן כן זאת אחת מתוך הסאאבים

של מהנדס הרכב דוד נמרי

תמונות להנאתכם

IMG_2823.jpg

פורסם
סאאב 96 נכנסה לחניה בנסיעה מחכה לתורה ואני בטוח שתורה יגיע בבוא העת

או במילים האחרות אני סומך על דוד נמרי כן כן זאת אחת מתוך הסאאבים

של מהנדס הרכב דוד נמרי

תמונות להנאתכם

מצטער אבל היא נראת לי הרבה יותר כמו סאאב 95, לא?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...