Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברעננה בכניסה לאיזור התעשיה, רחוב וייצמן, חיפושית במצב סביר, עומדת כבר זמן רב וקיבלה בימים האחרונים מדבקת עירייה. אולי יש סיכוי להציל אותה או לפרק אותה לחלקים לפני שהעירייה תהפוך אותה לקופסת שימורים...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחוב הראשי במזכרת בתיה (שד' וייצמן) חונה בחניית בנין סיטרואן CX כסופה ויפה (מרחוק).

בבאר-יעקב לא רחוק מהפסי רכבת חונה בימים האחרונים אל-קמינו סוף שנות ה-70 בצבע קרם. עמוסה בחמרי בניין.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ברחוב אלופי צה"ל 36 בחולון בחנייה של בניין עומדת קפרי ירוקה עם תאונה בפרונט בצד שמאל

לא הסתכלתי מקרוב אבל לפי האבק על האוטו לא נראה שהוא נוסע

אני מוכן להסתכל מקרוב אם מישהו יהיה מעוניין.

פורסם

נצפתה היום בשעה 07:40 בבוקר רנו 16 לבנה נוסעת מכיוון רמלה לצומת בילו, אני באתי ממול ולא ראיתי אם הנהג הוא "משה והרפורמים".

במושב יציץ נצפתה קורטינה סימן 3 סטיישן במצב סביר.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם
ברחוב אלופי צה"ל 36 בחולון בחנייה של בניין עומדת קפרי ירוקה עם תאונה בפרונט בצד שמאל

לא הסתכלתי מקרוב אבל לפי האבק על האוטו לא נראה שהוא נוסע

אני מוכן להסתכל מקרוב אם מישהו יהיה מעוניין.

ירוקה? לא כחולה-מטאלית? אם זה מה שאני חושב, אז כתבו כבר כאן עליה, וחבר שהיא עדיין עומדת - ככל הידיע לי, מצבה בהחלט לא סופני...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סובארו סטיישן כחולה שנת 79 ללא טסט נצפתה למכירה ברח' חסדאי (אותה סטיישן שדיווחתי עליה בעבר - הרכב מטייל מפה לשם במטרה שלא להגרר)

050-52040303

הבעלים רצה 3500, אך אמר שהוא מוכן להתגמש.

!Bite me :x

פורסם

מחפש (חיפוש ראשוני) טנדר יפני משנות ה60' או ה70' שנקרא בריסקה .גם תמונות ישנות יעזרו אני עוד לא בטוח איך האוטו נראה....ואם אני רוצה לשפץ אחד כזה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מחפש (חיפוש ראשוני) טנדר יפני משנות ה60' או ה70' שנקרא בריסקה .גם תמונות ישנות יעזרו אני עוד לא בטוח איך האוטו נראה....ואם אני רוצה לשפץ אחד כזה...
תבדוק בקישור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22324&highlight=%E1%F8%E9%F1%F7%E4

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

וולוו משנות השיבעים (נראה לי) בצומת עלית בר"ג

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פיאט 127 דור ראשון עומדת ליד פארק תל גיבורים (הפילבוקס) בחלק של החצץ (איפה שחונות המשאיות)הורידו ממנה מספרים ויש המון חלודה על הגג - אבל כואב הלב! :cry:

שלפחות מישהו יציל אותה לפני שהשופל ירים אותה!

פורסם
פיאט 127 דור ראשון עומדת ליד פארק תל גיבורים (הפילבוקס) בחלק של החצץ (איפה שחונות המשאיות)הורידו ממנה מספרים ויש המון חלודה על הגג - אבל כואב הלב! :cry:

שלפחות מישהו יציל אותה לפני שהשופל ירים אותה!

ומה המצבה הכללי? ואיפה זה בדיוק, תזכיר לי בבקשה? אולי אצלם לפחות, למרות שהיום ועוד בגשם - ברררר....... לא ייצא טוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה היום קורטינה MK3 חומה 4 דלתות ברחוב המוסכים ברמלה.

בקרית-מלאכי פורד טרנזיט קומבי מודל 1986 במצב טוב (רח' רש"י).

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...