Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח ... אופל אופל, מתי תפסיקו להיות מטומטמים, מתי ?

אם היה לי שקל על כל פעם שמישהו נותן לי קטנה במראה :(

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

בניסן שלי, ניתן לקפל מראות, אבל כל פעם מרגישים שהפלסטיק שם כ"כ זול, שהמראה יכולה להשאר אצלך ביד :)

בשלב מסויים זה יקרה, כך שאם יש לך אפשרות להמנע מהקיפול אז עדיף.

אפרופו, הזהרו מנהגי אוטובוס בת"א, יש להם נטייה לתלוש מראות מרכבים תמימים...

או רוכבי קטנועים שמרסקים מראת לרכבים בכוונה.

(ניתן לקרא על כך מידי פעם בפורומים או בפייס בוק כאשר רוכבי הקטנועים "מתהדרים" בנצחון בעת ריסוק מראה כזו).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה שהצגת נמצא גם במראות של חברת פיג'ו.

פלסיקה שמתייבשת, עייפות החומר, ונהגים שלא יודעים להחנות כמו שצריך, או שנתקלים במראה בחוסר זהירות מובילים לשבירתה הבלתי נמנעת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאשר אני בוחר רכב, אני מאמין שאני שונה ברוב האחוזים מקונים אחרים. אני שם דגש רב על אבזור. לדוגמא, במכונית הנוכחית היה חשוב לי, בין היתר, 4 ח"ח ואם לא היו לה, לא הייתי בוחר בה.

במכונית הבאה, אני אשתדל להתרכז במכונית בעלת אבזור, הכולל בין היתר, קיפול מראות חשמלי.

פורסם

אין לך מה לדאוג, באלמרה של ההורים שלי גם יש את התחושה הזאת של "זה עוד רגע נושר" ואנחנו גרים ברחוב צר מאוד ומקפידים לקפל את המראה תמיד, מה שאומר שלפחות פעמיים ביום היא נפתחת ונסגרת, ועדיים לא נשארה אצלם ביד אפילו פעם אחת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...