Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב GROUND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן

תחבר + לחוט צהוב של מולקס (MOLEX) ו - לשחור צמוד. תגשר REMOTE ו +. קח רמקול רגיש כלשהו (רצוי טוויטר) ותחבר ל+- של כל ערוץ.

לא צריך לכבות מחשב בשביל זה ...

אך רצוי לחתוך מולקס נקבה ולחבר כבלים מספיק ארוכים

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תנסה לחבר ספק מתח 12V בבית כדי לקבוע סופית שמגבר חף מפשע. לי,אישית, יש ספק 12V 40A שבו אני משתמש כדי לכוון מערכת\מחשב בלי צורך במנוע\מצבר.

תפעיל מגבר על ספק מחשב ותחבר לו טוויטר לכל ערוץ בנפרד. אם יש רעש PACK EM AND TAG EM.

אם לא אז האלטרנטור שלך לא מיישר זרם עד הסוך. למגבר מגיע גם קצת AC. זה מה שאני חושב...

מה קשור האלטרנטור, זה עושה לו רעשים גם שהמנוע כבוי ובמגבר מקבל רק מתח מהמצבר.

זרק בעיה בחשמל.

פורסם

יבגני

תיקח ספק של מחשב ביתי ותקצר את החוט הירוק עם החוט השחור הצמוד עליו - זה יגרום לספק המחשב לעבוד קבוע ברגע שתחבר אותו לחשמל - לא צריך לסכן את המחשב שלך, תעבוד עם הספק בלבד...

תעשה את מה שיבגני (אוזירו) אמר לך לעשות

רוב הסיכויים שקנית מגבר יד 2 לפי מה שאני מבין ממישהו שהסתיר את העובדה שהמגבר הזה הוא מהסדרה הראשונה שהיתה בה את התקלה הזו.

כמו שאמרתי - יש לי PDF שסטפן שלח לי שמסביר איך לעשות את התיקון ויש לי בשבילך מעבדה שכבר ביצעה שלושה תיקונים במגברי לוויתן (שניים מהם החליפו במגברים צ'יפים ובאחד שלי כבר עלו על תיקון שאין בו צורך לעשות בו את הפעולה הזו).

במילים אחרות - זה שמכר לך את המגבר הסתיר ממך את העובדה שתצטרך לתקן אותו וזה יעלה לך עוד כמה מאות שקלים.

אני חושב שאתה יכול לנסות להתעמת איתו - די בצדק, איך זה יגמר - אל תצפה ליותר מידי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, בלאד, זה דור שני ישירות מזד!!!

yonihawks, רשמתי שזה מה אני חושב, ולא תמיד אני חושב בצורה נכונה...:-( . כבר מכירים את הסטיות שלי :roll:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אז אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה - זו לא אותה התקלה כנראה...

ואני אשמח לבדוק את המגבר הזה על הרכב שלי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא לא - קיבלתי לוויתן אבל עם פלסטר

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ידידי ניסיתי היום כמעט הכל חוץ מלקחת את המגבר ולחבר בבית לספק כוח, אותו רעש מעפן קיים בכל הערוצים ושומעים אותו רק בטוויטרים. יש גם סוג של רעש בזמן כיבוי המגבר כמו SIN WAVE כזה מסוג כל שהוא קצר מאוד. לא פריקת DC אלה סוג של SIN WAVE.

בקישצור יום שישי אנסה את המגבר ברכב אחר גם כן, אבל אני בטוח שאשלח אותו אליו בחזרה.

השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם שוב מכס על הדבר הזה או שיש איזה אישור מיוחד לתיקוני סחורה?

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה עם ZX650.4 ואני דווקא חושב שהבעיה לא במגבר פשוט יש מגברים רגישים יותר ורגישים פחות

יש איזה שהיא בעיה במינוס זה לדעתי הכיוון

מה גם שאתה אומר שיש לך את הבעיה גם במגבר השני אז מה הסבירות ששני המגברים שלך לא תקינים ?

פורסם

http://www.eie.fceia.unr.edu.ar/ftp/Comunicaciones/reducing%20and%20eliminating%20class%20D%20output%20filter.pdf

מאמר מאוד מעניין בנושא פילטר יציאות במגברי CLASS D, כנראה הבעיה במגבר עצמו, שלך לפי דעתי לא CLASS D לכן זה לא נוגע לך אתה חווה בעיות מסוג שונה לגמרי.

עכשיו השאלה היא האם הלוויתן עוצב ללא הפילטר בכוונה תחילה כדי להגיע לנתונים גבוהים יותר או שהפילטר לא תקין במקרה שלי?

פורסם

לאחר בדיקה ברכב אחר המגבר נימצא לא תקין.

מה התהליך של שליחת מוצר לתיקון כדי לא לשלם מכס פעמים?

האם אפשר לעשות אותו בדואר ולא לנסוע למכס פיזית?

תודה.

פורסם

דבר אם זד לפני שליחה!!!

מכס זה בעיה כי אם לא תשלח דרכם, כשהוא יחזור תצתרך להוכיח שכבר שילמתה מסים בפעם ראשונה.

זונות מעדיפות לדפוק אותך פעמיים.:lol:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...