Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב GROUND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי את הלוויתן החדש אבל אני חוווה איתו בעיות הארקה, רעש של שריקה מהטוויטרים בתדרים גבוהים באופן קבוע ללא קשר להתנעה או לא.

ניסיתי הכל ניתקתי הכל והפעלתי את המגבר לא מחובר לכלום חוץ מכבלי הכוח והרימוט לקחתי יש מהפלוס ועדיין אותו הדבר.

דבר נוסף שרציתי לנסות זה לקחת מינוס בכבל ישר מהמצבר ולא השלדה של הרכב לנסות להבין אולי זה יעזור.

אגב יש לי מונו של קיקר CLASS D גם כן וגם בו במידה ואתה מצמיד ראש לסאב יכול לשמוע אותה שריקה לא ברורה, בהתחלה חשבתי שהקיקר מזייף לי קצת אבל עכשיו אני מבין שהבעיה הרבה יותר רצינית מזה.

כאשר היה מותקן הסלסטרה לא שמעו ממנו כאלה רעשים, זאת אומרת אנו חושב שזה קשור ל CLASS D שרגיש למה שקורא למערכת החשמל אצלי. אותה תופעה היתה עם ה PDX שהיה לי לפני שנה.

הצעות בבקשה :cry:

אגב כדי לחסוך הRCA לא מחוברים והמחשב כבוי לגמרי כך גם הסוויטצ'.

רק נטו + ו - ורימוט מהפלוס.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפרט בבקשה, מה שניסיתי זה לפצל את האדמה ממפצל מתח ל 2 ברגי חגורות הבטיחות בכבל 0 גייג' וזה לא מזיז.

אם אדי יפרט אני ישמח עוד יותר.

תודה, יבגני.

פורסם

מה שעשית זה מה שהתכוונתי.

אני יפנה את אדי לשרשור,הוא כבר יסביר לך...

חשבתי שפתרו את הבעיה הזאת בליוותן MK2.

בשיפוצים...

פורסם

איש (יבגני)

תפנה למעבדת ג.ו מהוד השרון ותבקש מטכנאי בשם גיל לאחזר את הPDF עם התיקון שסטפן מנץ סיפק לי.

לא צריך להזמין חלקים מחו"ל - בסוף מצאו תיקון פשוט יותר ללוויתן שעובד נהדר.

אני אנסה למצוא לך מאוחר יותר את הPDF שמסביר בדיוק איך לעשות את זה - מה שלא יהיה אל תדפיס אותו במדפסת שחור לבן כי הצבעים שם מאוד חשובים בהסבר של איזה חלק להחליף איפה...

התיקון עלה לי 400 שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חוזר על עצמי, תחזיר אותו למוכר. פיספוס נוסף כזה זה כבר לא מצחיק. בסדרה ראשונה סטיבן זימן RECALL מסביב לעולם.

כמו TOYOTA, גם ליצרנים אמינים יש פאשלות. :lol:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לפני שמאשימים את המגבר הבחור טוען שגם במגבר של הקיקר יש שריקות :idea: אולי משהו מהמחשב או יחידת הראש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הוא מציע לי לנסות לחבר לטרמינלים של הטוויטרים קבל 0.22 MFD /250V עד 1.0MFD 250V

הוא אומר שזה יכול ליצור HPF באיזה 50KHZ שיעיף את הרעש.

מה אתם אומרים?

פורסם

תנסה לחבר ספק מתח 12V בבית כדי לקבוע סופית שמגבר חף מפשע. לי,אישית, יש ספק 12V 40A שבו אני משתמש כדי לכוון מערכת\מחשב בלי צורך במנוע\מצבר.

תפעיל מגבר על ספק מחשב ותחבר לו טוויטר לכל ערוץ בנפרד. אם יש רעש PACK EM AND TAG EM.

אם לא אז האלטרנטור שלך לא מיישר זרם עד הסוך. למגבר מגיע גם קצת AC. זה מה שאני חושב...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...