Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת חשמל פוקוס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקת אולי המנורה נשרפה?

מזה התחלתי כמובן .

החלפתי נורה וזה לא עזר .

מדובר במנורה שמשמשת כמנורת אור חנייה וגם ברקס וברגע שלוחצים על הברקס היא עובדת.

כנ"ל מקדימה, אור נמוך לא עובד אור גבוה כן .

תודה על התגובה בכל מקרה.

פורסם

בתיבת הנתיכים בתוך הרכב תחת ההגה קיימים שתי נתיכים של 7.5 אמפר אחד של צד שמאל והשני של צד ימין.

F-57 ימין F-58 שמאל.

שורה תחתונה תוציא את 57 ותבדוק פיזית שהוא לא שרוף.

פורסם

תודה,

הגעתי עד לנתיכים הנ"ל 57 אכן מכבה לי את צד שמאל שתקין כרגע אך לא עוזר לצד שמאל אם אני מחליף שם נתיך.

האם יכולה להיות בעיה יותר " עמוקה " מאשר נתיך במקרה והנתיך לא שרוף .

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה אך לא בפורד, אבל בכל זאת זה היה משהו שיכול לקרות לכל רכב:

המגעים בבית המנורה שבפנס היו רופפים.

את התקלה ניתן לאתר ע"י מד מתח(משהו שניתן לקנות או להלוות) ולבדוק בעזרתו שמגיעה מתח לחיבור הספציפי של האור הנמוך, כדי לוודא שאתה בודק את החיבור הנכון, בדוק במקביל את המנורה השניה שכן עובדת בצד שמאל, תדאג שמישהו ישב ברכב וישחק עם האורות.

אם לשם לא מגיע אז תתקדם אחורה בחיבורים לכיוון התיבת פיוזים, זה מה שהם עושים בחשמליה על שמגלים לאן כן מגיעה מתח ושם זה הנתק.

פורסם
תודה,

הגעתי עד לנתיכים הנ"ל 57 אכן מכבה לי את צד שמאל שתקין כרגע אך לא עוזר לצד שמאל אם אני מחליף שם נתיך.

האם יכולה להיות בעיה יותר " עמוקה " מאשר נתיך במקרה והנתיך לא שרוף .

משהו מוזר, 57 אמור להיות של צד ימין.

בטוח שבדקת את שתי הנתיכים?

תמיד יכולה להיות בעיה יותר עמוקה אבל אם היא אכן כזו, זה יהיה משהו שיהיה קשה לעזור לך לפתור מכאן.

• תוכן חדש...