Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ אני לא אוהב להשתמש בפורום הזה למטרות "פרטיות" (מדובר בלקוח/ חבר שלי) אבל הפעם באמת מדובר במקרה יוצא דופן ובמקרה חרום.

כל הפרטים במודעה, אשמח אם כולכם תפקחו עיניים כי ברור שמדובר ב"הזמנה" ספציפית של הכלבים הספציפים האלה והפורצים ידעו בדיוק מה ואת מי הם מחפשים.

נגנבו מביתיבפרדס חנה , בפריצה ברורה (24.4.11) שנחקרת במשטרה - 3 כלבים מגזע סאלוקי , זכר בן שלוש וחצי בצבע לבן בריא ושתי נקבות בנות שלוש וחצי טריקולור (שחור לבן וחום) + שנה וחצי לבנה ששתיהן חולות ונמצאות כרגע בסכנת חיים L

סובלות מבעיית כבד בעקבות קדחת קרציות וזקוקות לטיפול דיאליזה עד יום שישי הקרוב בנוסף לכדורים כדי לחיות !!!

בפריצה נמצאו סימנים של מזרק וחומרי טישוש - הגזע מאוד רגיש לחומרים כאלו ולכן דאגתי שהכלבים זקוקים לטיפול רפואי דחוף בנוסף L

איני מפסיקה לדאוג ואיני מסוגלת לחזור לתפקד , נגנבו 3 כלבים מהבית מתוך 7 שהיו בזמן שהיתי בערב חג.

כל עין היא חיונית , אשלם פרס כספי נכבד למי שיעזור במציאתם , הכלבים יקרים לליבי מאוד (!!!!) אך חסרי ערך בשוק ומי שגנב אותם לא יצליח למכור אותם , כיוון שאין ביקוש לגזע ובטח לא לכלבים חולים ונקבות מעוקרות , לכל הכלבים שבבים וסימני זיהוי נוספים , הם מוכרים לאנשים בעולם הכלבים בארץ . אנא הדפיסו מודעה זו ותלו בכל מקום שיש לכם אפשרות הם יכולים להיות בכל פינה בארץ !!!!!

פרטי יצירת קשר שלי

072-2486662

054-3696371

[email protected]

229533_1925274363917_1003860326_2302015_1354845_n.jpg

קישור לעמוד הפייסבוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם מתוך סקרנות:

גניבה מוזמנת של כלבים שלא שווים כלום בשוק?

או שהגנבים לא מבינים כלום בכלבים, או שיש משהו שאני מפספס... אחרת למה שמישהו יטרח לפרוץ כדי לגנוב כלים חולים ומעוקרים.

פורסם

לא ברור לכולם בדיוק כמו שלא ברור לך.

כנס לעמוד הפייסבוק (במידה ויש לך) ותראה שם תמונות של עקירת סורגים, מזרקים עם חומרי הרדמה ומה לא, והכל בכדי לגנוב כלבים שלא ברור מי ולמה מעוניין בהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא גונבים בהכרח בשביל תמורה כספית, לפחות לא באופן ישיר.

יש עוד דברים, שאותם חולי נפש מחפשים, ואין לי שום כוונה לפרסם פה אחד מהם.

מאחל מכל הלב למציאתם.

פורסם

מזעזע. אני מקווה בלב שלם שהכלבים ימצאו ושהחלאות אדם האלו יזכו לבלות את חייהם בתא מבודד בכלא.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...