Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

נחשפתי לפורום לראשונה, אחלה פורום.8)

נכנסתי לכאן בגלל חיפוש /התלבטות ברכישת רכב לאישתי. אני "מפונק" עם רכב ליסינג.

לא הצלחתי בבורותי לרשום הודעה/לשאול שאלה חדשה בפורום,מלבד לרשום בשירשור זה.

כיצד אני עושה זאת?

בכל מקרה יש לי תקציב של 30,000 ש"ח. מתלבט בין יונדאי גטס 2008 לבין סיריון 2005 , יאריס 2003

תודה על העזרה.

פורסם

שלום לכולם,

אבקש לדעת האם יש למישהו ספר רכב (הוראות יצרן) לטיפול ברכב מרצדס C200 קומפרסור שנת 2002?

זה מאוד יעזור...

כמו כן, אשמח לקבל מידע עבור מוסכניק טוב באיזור המרכז.

תודה מראש,

פורסם

שבת שלום .

שמי אילן , אני מצוטט בפורום הזה כבר הרבה מאוד זמן - כבר כמה שנים טובות .

עד היום פינטזתי על רכב אספנות כלשהו , החלום היה מאז ומתמיד - סיטרואן דה שבו .

ניסיתי לרכוש בעבר טילון ICM אולם כל הכלים שראיתי היו ללא רישיונות ( אצל האלמנה - אדאג לך בקרוב , משועבד - אין שום בעיה להסיר . ועוד כהנה וכהנה .) .

אפילו חלומות ( אם חולמים הרבה ) סופם שיתגשמו .

אתמול רכשתי סיטרואן דה שבו אספנות , שנת 1965 הזקוקה לשיפוץ .

שיפוצים זה אצלי בדם וגם בנשמה .

לפני שנה סיימתי שיפוץ של טנדר סוזוקי סמוראי שנת 1987 . כעת אני משפץ את הסיקס שלי ובונה לו את הבודי מחדש - הכל לבדי (שניים מבניי עוזרים לי לא מעט ) .

גם בעסק שלי ישנם כלי רכב ישנים ולא שיגרתיים - משאית פורד קרגו שנת 1991 , איווקו גרר שנת 1992 , בובקט 543 שנת 1982 ,בעבר היה גם מרצדס יונימוג שנת 1969 אשר שופץ על ידי ממצב של גוש חלודה למצב תצוגה : ארגז רכינה לשלושה כיוונים , כננת מרכזית אשר יכלה למשוך גם מקדימה וגם מאחור , הגה כח , מערכת הידראולית ועוד .

לאחר בחינה ראשונית של הסיטרואן הינעתי את המנוע בנגיעה ראשונה - נשמע מצויין . לא דופק , לא מעשן .

השיפוץ יחל בקרוב כולל שירשור מפורט ומצולם , כמו שאני מנהל כעת בשיפוץ הסיקס - בפורום של מועדון הCJ .

אילן

פורסם

שלום אני סהר בן 31 מנתניה

חובב רכב מושבע, וסובל מתיסמונת רגל ימין כבדה (כן זה מונח רפואי).

לפני כחודש וחצי רכשתי sti 2002, ויום לאחר שהשתתפתי במסע טופ-500 הצלחתי לשבור את הקרסול בתאונת קטנוע. התחלתי ישור קו על הרכב כך שעכשיו גם אני וגם אסתי בחלקים, אבל לא נורא אמור לעמוד על הרגליים בעוד כחודשיים ומנצל את הזמן בהעברת חשבון הבנק שלי לידי איביי.

מוסיקה? בעיקר רוק, היפהופ מחאה וטרנס, אבל לא רק.

מחפש מידע בעיקר על תיקונים בטווח הקצר ושיפורים בארוך.

פורסם

שלום שמי מעוז אני מראשון בן 27 ויש לי כמה שאלות לגבי פיג'ו פרטנר

יש לי פיגו פרטנר שנת 2005 ויש לי בעיה של כניסת אויר למערכת סולר היכן כדי לטפל בבעיה זו במוסך טוב בלי שיקרעו אותי במחיר?

העם משאבת עזר לניקוז אויר במערכת הסולר הוא פתרון טוב או פתרון זמני ואחרי זה צריך להשקיע כל פעם בחלק אחר במערכת הסולר?

מי שיכול לעזור אשמח ליעוץ או עזרה בכיף תודה

פורסם

אני משתמש חדש ואיני מוצא את הלינק לפתיחת נושא חדש

ובלית ברירה אבקש עזרתכם בתגובה זו

לפותח ההודעה מיבנה kazali אאחל שינהג בזהירות עד מאה ועשרים

תרתי משמע, 120 שנים ועד 120 בקמ"ש כביש מספר 6

לסיכום איפה אני מוסיף הודעה חדשה?

תודה

פורסם

אלי בן 21 חייל עדיין מגיע לשלבי סיום :)

נוהג על יונדאי אלנטרה 07 וסקודה סופרב 10

אוהב לאהוב את החיים כמו שאומרים

ערב טוב ושבוע טוב לחברי הפורום הנכבדים

פורסם

המקצוע שלי מפרק רכבים מתעסק בפירוק רכבים מעל 10 שנים אבל תמיד נסעתי בקדילאק מכול דגם שיצא משנת 2000 פשוט רכב שקשה לוותר עליו למרות העלויות הגבוהות שהם יותר יקרות מהגרמניות.

• תוכן חדש...