Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשים משפחתית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנחנו מחפשים משפחתית עד 40K.

הדרישות:

אמינות (יש לנו עבר לא מזהיר עם מוסכים....)

צריכת דלק (זה רכב שנוסע די הרבה, הרוב נסיעות מחוץ לעיר)

מרווח (אנחנו עם 3 ילדים, צריך מקום לכולם)

תא מטען (לכל הדברים של כולם)

שנת ייצור- אנחנו כרגע עם בלנו 99 ואנחנו מחפשים להתחדש...

בטיחותי.

הציעו לנו קיה ריו, מגאן, פוקוס אך לפי התגובות באתר זה- הם ירדו מהפרק.

נשמח לשמוע הצעות.

חשוב להדגיש- אנו לא מחפשים מהירות, ביצועים, נוחות נסיעה מטורפת. רק רכב ידידותי שעונה על הצרכים שהזכרנו למעלה ושלא יכאיב לעין (עיצוב נחמד) וגם שיהיה נוח ברמה סבירה (שלא ירגיש כמו נסיעה בהמר צבאי...)

תודה מראש.

פורסם

שלום רב,

על סמך מה פסלת את המגאן?

לפי הדרישות שהצבת הרכב הזה תפור עליך בול.

מבחינת האמינות זה ניתן לפתור על ידי מציאת רכב שמור עם הסטורית טיפולים

מלאה מיד פרטית.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

ל5 נפשות המאגן מתאימה מבחינת הגודל. היא גם תתאים מבחינת המחיר ותהיה יחסית חדשה ומודרנית. הרכב הזה הוא לא מקרר על גלגלים מבחינת אמינות כמו היפניות (אם כי גם המיתוס הזה די נסדק) ככה שבכיוון הזה זאת הפשרה שתצטרכו לעשות- אם כי אני מכיר באופן אישי לוחץ 2 מגאנים עם 200 ו300 אלף ק"מ מקוריים לחלוטין ובעלים מרוצה עד לשמיים.

אני בכלל ממליץ על הוספת 10 לתקציב ופנייה לסגמנט המשפחתיות הגדולות (AKA "מנהלים") כגון מזדה6 שנת 04.

פורסם

ידידי העכבישאי, נראה לי שמגאן תתאים לכם מאד.

אגב, יש מבצע של קרסו טרייד אין למגאנים חדשים יותר, תבדוק איתם אולי יש עסקת מימון טובה.

יש שרשור פה בפורום בעניין.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה שלא תלך על גולף?

יש מס' רכבים במחירים אטרקטיבים בלוח.

קודם כל, זה רכב משפחתי קלאסי! הרבה יותר מרווח מכל יפנית או קוריאנית מאחור לילדים.

האבזור החשמלי עולה על כולן.

איכות גרמנית שלא תמצא בשום אוטו אחר.

שמירת ערך (ירידת ערך ממוצע של 5-6 בשנה).

הכי בטיחותית שיש! לא צריך הסברים נכון? גרמני עם 4 כוכבי ריסוק וזה עוד מ 2001!

4 כריות אויר, ABS.

טיפולים זולים מאוד בניגוד למה שחושבים! טיפול גדול הכולל טיימינג + פילטרים + שמנים + פלאגים בפחות מ 2300 שקל במורשה!!!

צריכת דלק משולבת 1:12 במנוע ה 2 ליטר החזק!

חפש בלוח מכירה, יש מס' גולפים שם.

פורסם

אני גם התלבטתי רבות באותה סוגיה ופשוט לא הצלחתי למצוא שילוב של רכב חסכוני, בטיחותי, נאה, אמין, מרווח, חדיש ובתקציב דומה לשלך . בסוף הגעתי למסקנה שחייבים להתפשר והלכתי לכיוון של רכב צרפתי, והייתי בתחילה מאוד אנטי ומלא בדעות קדומות אבל אמרתי לעצמי שבזכות מחירם הנמוך גם אם יכנסו למוסך יותר מיפנית ממוצעת עדיין יהיה הפרש גדול במחיר הקנייה. לקחתי מגאן פרטי לבדיקה ובבדיקה הוא יצא כל כך גרוע לא היה סעיף אחד שהוא עבר. סתם זרקתי 420 שקל, הייתי בצפון בצימר ונכנסתי לטרייד אין של קרסו והם הציעו לי הצעות מאוד אטרקטיביות, הם היו מוכנים לקחת את הרכב שלי במחירון והציעו לי מגוון רכבים, בסוף בחרתי סנייק 2006, הוספתי 40K, קיבלתי אותו עם שנה אחריות יצרן מלאה, ועם התחייבות לקנייה חוזרת כך שמבחינת תיקונים אני לפחות רגוע בשנה הקרובה, וגם הסחירות פחות חשובה כי יקנו ממני את הרכב וגם עם ביטוח חובה ומקיף בחינם, הרכב מאוד מרווח ומפנק, לוח השעונים נראה מדהים, תא מטען ענק ומושבים נוחים. בבדיקה הוא יצא טוב, לאחריה החליפו לו 2 צמיגים ומצבר והעבירו אותו טסט, ובכלל היחס שם היה מאוד טוב, הרבה יותר טוב מחוויה של קנייה מאדם פרטי. אז נכון אני מודע לתדמית האמינות ואולי ילך שם מתי שהוא הגיר או איזה חיישן והטיפולים יקרים יותר אבל גם המאזדה שלי האכילה אותי מרורים ולמכור אותה התגלה כסיפור לא פשוט בכלל....אז בינתיים החוויה שלי חיובית, אעדכן בהמשך.

פורסם

הגולף לא מתאימה בתור משפחתית בעלת דרישה לתא המטען. תא המטען של גולף קטן מאוד.

אם כבר חושבים בכיוון הזה, אז אוקטביה עם תא מטען ענק תתאים יותר.

היה לי גולף ואני לא ממש מסכים עם עידן בקשר לתכונות הרכב הזה. יש הרבה מאוד רכבים אירופיים ויפנים שמצעים אותה רמה של אבזור ובטיחות. אני קודם נימקתי את הדברים האלו, אבל החלטתי לא להכנס לזה ומחקתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הגולף לא מתאימה בתור משפחתית בעלת דרישה לתא המטען. תא המטען של גולף קטן מאוד.

אם כבר חושבים בכיוון הזה, אז אוקטביה עם תא מטען ענק תתאים יותר.

היה לי גולף ואני לא ממש מסכים עם עידן בקשר לתכונות הרכב הזה. יש הרבה מאוד רכבים אירופיים ויפנים שמצעים אותה רמה של אבזור ובטיחות. אני קודם נימקתי את הדברים האלו, אבל החלטתי לא להכנס לזה ומחקתי.

תא המטען של הגולף קטן? ידידי, אני לא יודע על מה אתה מדבר... נפחו עומד על 320 ליטרים - יותר גדול מרוב הרכבים היפנים בקטגוריה (הסדאנומניה).

אוקטביה? אתה רציני? הבחור לא ימצא אוקטביה נורמלית בפרק זמן של שנים.

פורסם

אוקטביה? אתה רציני? הבחור לא ימצא אוקטביה נורמלית בפרק זמן של שנים.

אפשר למצוא אוקטביה בנזין במצב טוב. גם גולף לא קרוע למצוא לא קל (תא המטען קצר).

בכל אופן, סידור תא מטען כזה שמקסימום אפשר להכניס קניות. אני מבין שיש אפשרות לקיפול של הכיסאות, אבל כאשר יושבים שלושה אנשים מאחורה זה בלתי אפשרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כבר מגאן - אני אצרף המלצה להוסיף משהו במחיר לקחת סניק. מנסיון של לא מעט שנים ושני דגמים: אל תסתכלו מבחוץ - הכנסו לאחת (רצוי לא גרסת ליסינג שמאובזרת בקמצנות) ונדבר אחרי זה. ברנו יש לכם את מרחב, נוחות, שימוישות, הבטיחות היותר טובה באותן שנים, גם חסכונית, ואם תשימו לב המחיר יחסית נמוך, ככה שגם אם יהיה תיקון כזה או אחר תצאו טוב מבחינת עלות.

כמובן שיש להשקיע בחיפוש ובדיקת הרכב והשימוש שהיה בו - ואז ההנאה מובטחת.

חוצמזה - מה הבעיה עם הפוקוס? אם הזינוק ברמזור אינו הפרמטר הכי חשוב לכם - הרכב מרווח וטוב למדי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...