Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום יקרים,

קרה לחבר שלי היום מקרה די מוזר ועצוב. אתמול ביום בערב (יום שישי) ייצאנו לעשות על האש במושב בביתו של חבר אחר.

אחרי ששתינו כמובן החטנו שנישאר לישון אצל אותו חבר. יום לאחר מכן כשבאנו ללכת לתדהמתנו ראינו שהגלגלים אלו לא אותם גלגלים.

הרכב הוא מאזדה 3 עם מגנזיום של חברת OZ וצמיגים חדשים היו. כשהגענו לרכב היו מורכבים 4 גאנטים חדשים עם צמיגים בלויים (ואפילו בלי טאסות:x).

לחבר יש ביטוח מקיף, ופה מגיע השאלה שלי. האם הביטוח אכן יכול לעשות עם זה משהו? כמו החזר של כסף על הגלגלי מגנזיום והצמיגים?

בקשר לפתיחת תיק או משהו? החבר אכן התקשר למשטרה אבל לא ניראה לי שייצא מזה משהו כיוון שלא היה קצה חוט לראיות אפילו. פשוט יום לפני היה ככה ויום אחרי ככה.

פורסם

נשמע סיפור הזוי בהחלט. האם הגאנטים שהיו לו הם המקוריים? אם לא אז הוא בבעיה כי הוא היה חייב ליידע את הביטוח שיש לו גאנטים "מיוחדים" על האוטו.

אני הייתי ממליץ לחבר להחליף גאנטים לבד מבלי לערב ביטוח. הסיפור יסתכם פה ב-3K-5K ש"ח (תלוי באיכות הגאנטים והצמיגים שהחבר יבחר). אם הוא יבדוק כמה יעלה לו השתתפות עצמית + ייקור של הביטוח ב-3 שנים הקרובות זה ייצא אותו הדבר אם לא יותר יקר.

תגיד לחבר שיסתכל על חצי הכוס המלאה, לפחות לא שמו לו את האוטו על בלוקים וגרמו לנזק לרכב. בנוסף להבא אני ממליץ להשתמש בלפחות סט אחד של נועלים לגאנטים (ורצוי סטים מחו"ל ולא מהארץ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא דווקא המקרה באזור אשדוד.

 

החבר אכן פנה אל חברת הביטוח אבל טענו שאין להם איך לעזור לו משום שהם לא ידעו בכלל שהיו לו כאלה גאנטים באוטו.

כשעושים ביטוח מקיף הם שואלים אם הרכב מגיע עם מוצרים כאלה? או שאני צריך להגיד את זה ולהיות ספציפי?

פורסם

תעשו סיור קפדני במושב.

 

סביר להניח שאותו אחד שהרכיב לכם את הצמיגים המשומשים הסיר אותם מהרכב שלו ואת החישוקים הגנובים הוא התקין אצלו.

אם זה כך, זו רק שאלה של זמן עד שייתפס, ניתן להניח שהוא מהאיזור ואת החישוקים הגנובים אפשר לזהות.

פורסם
לא דווקא המקרה באזור אשדוד.

 

החבר אכן פנה אל חברת הביטוח אבל טענו שאין להם איך לעזור לו משום שהם לא ידעו בכלל שהיו לו כאלה גאנטים באוטו.

כשעושים ביטוח מקיף הם שואלים אם הרכב מגיע עם מוצרים כאלה? או שאני צריך להגיד את זה ולהיות ספציפי?

עליך לדווח לחברת הביטוח.

חברת הביטוח מבטחת את הרכב בצורה בסיסית.

לדוגמא, ברגע שיש לך מערכת הגברה ברכב, וציוד נלווה יקר יותר מהמערכת הסטנדרטית המותקנת ברכב, התשלום עבור הביטוח במידה ואתה רוצה לבטח את המערכת עולה.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
המושב באיזור חיפה?

יש תופעה לא קטנה של גניבת ג'אנטים באיזור חיפה, במיוחד ממאזדה 3\6, אומנם הם לא מחליפים, אלא משאירים את הרכב על אבנים.

בחיי לא שמעתי על החלפה של גלגלים ,זה גנבים מאוד מנומסים ,אני מכיר שמשאירים רכב עומד על אבנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה גנב יעשה דבר שכזה? הרי במקום לפרק 4 גלגלים ולברוח הוא צריך לפרק 8 גלגלים ולהרכיב 8 גלגלים, כלומר פי 4 יותר זמן.

בקיצר, היית צריך לספר שמצאת את האוטו על בלוקים, את זה אולי הביטוח היו קונים.

×
×
  • תוכן חדש...