Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף אוט' 1.6 FSI 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב ראשון, היום הלכתי לראות את הרכב הוא נראה בסדר גמור רק שנאמר לי

שהוחלפה דלת קדמית מקורית והפגוש הוחלף גם מקורי.

המחירון של הרכב הוא

76K

הוא רוצה על הרכב

70K

הרכב יד 2 שנת 2006 הק''מ שלו

96K

מהדגמים האחרים חוץ מהכ"ס? במה שונה הדגם FSI

איך הגיר האוט' שלו?

כמה עושה לליטר ממוצע?

אני מעונין לעשות בדיקה בקרוב.

פורסם

אם אתה לא מתעקש על ה-FSI ומוכן להסתפק ב-1.6 הרגיל כדאי לדלג הלאה לרכב הבא.

שילוב של תאונה אפילו אם קלה וקילומטרז' לא נמוך לא נשמעים לי מי יודע מה (אני דיי פדנט).

לא חסר גולפים שמורים מיד ראשונה בשנתונים האלה מה גם שהדגם הרגיל זול במעט מה-FSI.

אם אתה מתעקש על הכמה סוסים הנוספים אז ראיתי אחת נחמדה באוטודיל, כסופה ועם קילומטראז' ממוצע, כדאי שתבדוק.

בהצלחה, חג שמח ושבת שלום.

פורסם

זה פחות מ-20K בממוצע לשנה ואם לדעתי כל מה שנגמר בתאונה שהיתה זו הדלת - לא רואה פה בעיה.

בכל מקרה, לא היתי פוסל את הנ"ל אך גם לא היתי הולך וישר שם כסף. כמו שאמר הבחור מעליי הרכב סה"כ פופולארי ולא נדיר - אני בטוח שאפשר למצוא דוגמאות לאקזמפלרים עם ק"מ נמוך יותר וללא שום תאונות. נסה לחפש.

• תוכן חדש...