Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התלבות לפני קניה,ישנן שתי מועמדות,סיטראון עם מנוע 1.6טורבו ותיבה רובוטית ולאון 1.8 טורבו וגיר רגיל.אני די סגור על סיטרואן שנראית מרשימה ואיכותית יותר עם אותם ביצועים כשל לאון אבל לא כל כך בא לי על תיבה רובוטית.את לאון אני לא רוצה על DSG,ואת סיטראון לא ניתן לקבל עם מנוע טורבו וגיר ידני.האם משהו כבר ניסה את הגיר החדש הרובוטי של סיטרואן? אולי כיילו אותו מוצלח יותר והוא מעביר הילוך במהירות טובה ומהירה?

תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אינני מכיר את הגיר הרובוטי של סיטרואן, אבל אני לא חסיד של ה- DSG ודומיו...

אתה רוצה רכב אוט'? קח אוטומטי.

אתה רוצה ידני? כל הכבוד, אתה זן נדיר (כיף להיות חלק ממנו), אז קח ידני!! :)

גיא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הבעיה היא שלאון מרגישה ממש זולה בפנים וגם בחוץ ביחס לסיטרואן שעצמה מהווה תחרות לגולף ולא ללאון.שאלה עד כמה גרוע הגיר הרובוטי לעומת ידני .הכוונה לזמן העברת הילוך,האם הוא איטי גם במצב הידני שלו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם תחפש שבוע אחורה בערך תקרא חוות דעת ראשונית שלי מנסיעת מבחן על ה-C4 טורבו.

אני אמור לעשות עוד נסיעה יותר מעמיקה בשבוע הבא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...