Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו דיזל 2001 סטיישן SDI: בתדלוק עד הטיפה האחרונה עם הוצאת חלק גדול מהאויר (כ55 ליטר): 1080 ק"מ (יוצא 1 ל19.5) למיכל.

פעם אחת נגמר לנו הדלק בסיאט קורדובה SDI, ומילאנו דלק עם הוצאת אויר- סה"כ ניתן להכניס 57 ליטר סולר ועדיין נשאר קצת מקום (האקדח קופץ כבר ב44 ל').

פולו 2005 SDI: כל תדלוק 37 ליטר (כשהנורה נדלקת), עושה 690- 700 ק"מ. פעם אחת עשינו 900 ק"מ למיכל אחרי הוצאת אויר וניצול חלק מהרזרבה. סה"כ 1 ל18.5- 19, נחשבת לפחות חסכונית מהדור הישן יותר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא ניסיתי נסיעה רגועה לאורך זמן (קצת קשה כשיש טורבו :p).

אבל שנה שעברה בנסיעה מבצעית משהו (:D) במסלול-טיול לאילת שהתחיל בקצרין ונגמר באילת מכיוון מערב (כל כביש 6, שדה בוקר,מצפה,עובדה וכל השאר),3 נוסעים + מזוודות,מזגן ומוזיקה כל הדרך,כולל עצירה אחת ברמת חובב - הגעתי ל1:17.8 כשסה"כ הנסיעה הייתה 568 ק"מ :)

מן הסתם אפשר למשוך נתונים הרבה יותר יפים אבל לא תמיד מתחשק ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הונדה סיוויק הייבריד - 860 קמ למיכל 50 ליטר בממוצע (כולל נסיעות עירוניות ופקקים לא מעטים). 900 קם לפריוס דור 2 של קולגה מעבודה אשר אומנם נוסע פחות בפקקים אך מעדיף מהירות גבוה יותר על סף קבלת דו"חות. אומנם רחוק מאוד מהבטחת היצרנים (1200 קם), אך עדיין מכובד עבור רכבי בנזין-אוטמט יחסית כבדים.

פורסם
10 תדלוקים אחרונים, 464 ק"מ עם 65 ליטר דלק. אינפיניטי G35 אוט'.

ואני שובר את כולם פה על שיא הזלילה, הרכב הכי צמא בבית עושה 0.8 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית, בין עירוני 2.8 ק"מ לליטר.

2 טנקים של 200 ליטר.

תעשו חשבון לבד, עם 65 ליטר של בנזין אפשר לנסוע באיזור ה80-90 ק"מ במשולב.

נו למי יש יותר גדול? :)

אתה נוסע על נגמ"ש? טנק? בעצם, אפילו להם יש צריכת דלק טובה יותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הזכרת לי את הפרק בסיינפלד שקרמר לוקח רכב בנסיעת מבחן ורוצה לראות עד איפה הוא יסחוב עם מיכל ריק...

אחלה פרק :)

פורסם

טויוטה קורולה בציר 95' אוטומט

אני בדר"כ ממלא כשנדלקת נורה כלומר ב40 ליטר(מתוך 50ל') ועובר משהו כמו 460-500 ק"מ למיכל.

לדעתי מספיק חסכונית בשביל אוט' :)

404

פורסם

זה מעליי עם הפורד, תחליף אוטו!:shock:.

ואני מצליח עם הסיויק 2006 מנוע 1.8לגרד 450-500 גג ל40 ליטר שאני ממלא שנדלקת נורה, 90% מהנסיעות בינעירוניות לעבודה וחזור במהירויות שיוט, אני אף פעם לא נוסע רגוע :roll:, רגל כבדה תמידית על הגז.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
פורד טאורוס 96 - 280 ק"מ למיכל של 62 ליטר...

אה,זאת כבר צריכה של אוטובוס או בהמה אמריקקית עם מנוע ענק :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גרמניה: אודי A6 עם 2.0TDI CR (גרסת 170 כ"ס, ידנית 6) - 1200 ק"מ על מיכל כמעט מלא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

800 ק״מ עגולים על גולף GTI, תודלקו 54 ליטר.

נסיעה שלי מהצפון ---> אילת ---> ראשל״צ.

אני חושב ששברתי שיא ישראלי חדש עם צריכה ממוצעת של כמעט 1 ל-15 ;)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אה,זאת כבר צריכה של אוטובוס או בהמה אמריקקית עם מנוע ענק :lol:

חחח כן במקרה שלי בהמה אמריקאית עם מנוע 3000 סמ"ק וגיר 4 הילוכים שבקושי מחליף

פורסם
אתה בטוח?

300ק"מ על 60 ליטר בנזין

שמישהו ישבור את זה :roll:

היי, נראה לי שמשהו אצלך ברכב לא 100% בדיוק

האוטו לפי נתוני יצרן יושב 1:6.8, אני עם צמיגים 31", מוגבה ועם גגון שלא תורם ככ לאוירודינמיקה של הרכב, ולא עומד על צריכה כזו גרועה (למען הסדר הטוב, אני לא יודע כמה בנזין הרכב צורך, בחיים לא בדקתי את זה) עוד עם גז (על בנזין צריך להיות חסכוני יותר).

מצד שני, אני עם לוקרים ידניים, יכול להיות שזה מקנה לי יתרון.

בדוק זאת :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אתה נוסע על נגמ"ש? טנק? בעצם, אפילו להם יש צריכת דלק טובה יותר.

FLEETWOOD PACE ARROW 40'

1267543004_61563226_1-Pictures-of--Fleetwood-Pace-Arrow-Vision-1998.jpg

ClassAGas-interior.jpg

זאת צריכת הדלק עם טנקים מלאים (100 גלון של מים), 3 מכלי גז, וכמובן דלק.

אבל יש ברכב הזה 3 מיטות זוגיות, מטבח מלא שכולל תנור וכיריים, מיקרוגל, כיור כפול, מקרר בגודל מלא, מקלחת ושירותים בחדרים נפרדים, 2 טלווזיות, מכונת כביסה ומייבש, צלחת לווין על הגג, 2 פינות אוכל ואפילו מזנון. אבל הכי הכי חשוב, הגה, דוושות, ומערכת ג'קים הידראולית לייצוב.

והדבר הזה עוד היה גורר עגלה עם רנגלר ואופנועים.

haters will hate

• תוכן חדש...