Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שמומלץ להוריד את הגדישה בקייץ כדיי לשמור על הטורבו בגלל החום בחוץ,זה נכון?

כרגע האוטו גודש 1.5 וחשבתי שכדיי להחליש אותו טיפה עקב החום הכבד בימים האחרונים ל1.2-1.3(יש ברז גדישה מכאני).

פורסם

אם אתה עם אינטר קולר מקורי הדבר מומלץ.

גדישה של 1.2 ביום יום זה די ויותר.

כמובן מומלץ אוקטן 98 למניעת דנטציה.והתערבות של המחשב בתיקון הצתה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן אני עם קולר מקורי וגם ממש מורגשת הירידת כח של האוטו בימים החמים האלה לעומת הלילות הקרים שהיו לא מזמן,הבדל ממש משמעותי.

לגבי דלק 98..חשבתי על זה אבל זה פשוט יוצא לי יקר מדיי

פורסם

אם זה המצב אצלייך ידידי:

1.הורד גדישה ל1.1-1.2BAR

2.המשך למלא 95 בתנאי שלא תעבור 1.2BAR כי אתה פשוט מטגן בשמן עמוק מה שניקרא את המנוע.

3.חג שמח.

פורסם

אני ממליץ לך לא לגדוש יותר 1.2 בכל מצב נתון בו אתה נוסע על 95 קיץ או חורף. [המלצה אישית בלבד]אם בכל זאת אתה מתעקש להמשיך לתדלק 95 ורוצה להעלות גדישה אז בימי החורף אתה יכול לפנק את ברז הגדישה בעוד גדישה.

KO3 ,קולר מקורי,גדישה 1.5 באר אוקטן 95,מתכון מהיר לעינוי השבלולון הפיצפון+סדק בסעפת פליטה.

פורסם

אפשר להתקין קיט מתאנול, הוא יעזור בשני מישורים, גם אוקטן גבוה יותר, כך ניתן לתדלק 95 וגם מקרר את האוויר ביניקה, אפשר להסתפק רק בו ללא אינטרקולר.

פורסם
לגבי דלק 98..חשבתי על זה אבל זה פשוט יוצא לי יקר מדיי

דניאל על איזה יקר אתה מדבר? אתה גר 4 קילומטר מתחנת דלק עם דלק 98 בין הזולים בארץ, היום עברתי שם, דלק 95 בשירות עצמי 7.32 ודלק 98 בשירות עצמי 7.55 נראה לי שווה את התוספת של 0.23 אגורות לא?

האוטו שלך כבר חזר לנסוע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
דניאל על איזה יקר אתה מדבר? אתה גר 4 קילומטר מתחנת דלק עם דלק 98 בין הזולים בארץ, היום עברתי שם, דלק 95 בשירות עצמי 7.32 ודלק 98 בשירות עצמי 7.55 נראה לי שווה את התוספת של 0.23 אגורות לא?

האוטו שלך כבר חזר לנסוע?

אנחנו מכירים?מתי האוטושלי לא נסע?לגבי הדלק,אני מתדלק בתחנה פה בתוך המושב עם מפתח על חשבון אבא שלי ת'אמת כי יש על זה החזר מס מהעבודה שלו אז זה קצת בעיה לתדלק במקום אחר..

פורסם

זה מחיר שהם מריצים כבר תקופה, הולך להם דיי טוב. (זה כל הזמן משתנה בין 7.55 ל7.44 לא יודע למה)

יש חבר'ה שניגשו ועשו כרטיס שם, בטח קיבלו עוד הנחה על הקיימת.

בקשר למהול, הרבה גודשות מהאזור מתדלקות שם ולא דווח על תקלות אוקטן מיוחדות.

פורסם

יש כמה תחנות בארץ שמוכרות 98 במחיר זול (ולא מהול), ככה מלה באים מהסביבה לתדלק אצלם.

אני מתדלק באשדוד 98 ב7.55

• תוכן חדש...