Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב אמין וטוב באיזור 20,000 ש"ח

הרכב צריך להיות אוטו' ומשפחתי (לא גדול מאוד,אלא עם בגאז' לפני היה לנו יונדאי אקסנט).

אשמח לשמוע חוות דעתכם המקצועית ומנסיונכם

על רכב סיאט קורדובה שנת 2001 אוטו'

האם הרכב אמין ומה התקלות (המחלות) הידועות שלא שכדאי לבדוק

(הבנתי משהו אם הממיר הקתליטי, מה העלות של כזה דבר? ואם תוקן זה חד פעמי או שזה חוזר על עצמו?)

לגבי צריכת דלק האם הרכב נחשב יחסית סביר או שיש לו צריכה גבוה?

והבנתי שהדגם המפואר יותר לא מומלץ כי בעצם בעיה לשים שם רדיו דיסק נכון?

במידה ויש עוד המלצות לרכבים שעונים על הדרישות,

אשמח לעזרה וחוות דעת

תודה מראש

וחג שמח

פורסם

רכב מעולה!

זאת בעצם פולקסווגן פולו (הפולו קלאסיק היא בעצם קורדובה...). אני מניח שרכב בן 10 שנים עבר כבר את כל מחלות הילדות שלו.

ביחס לממיר הקטליטי, בשלוש הקורדובות שהיו לנו (2000, שזה הרכב הרלוונטי לשאלה שלך, 2005, 2007) לא היו לנו בעיות בממיר לאורך זמן (נדמה לי שב 2005 הא הוחלף במסגרת האחריות).

היו חלונות חשמליים שנפלו אבל שוב, אני מניח שהבעיות האלה טופלו.

צדק מי שאמר לך לקנות את הרכב המאובזר פחות ("סטלה") ובלי המסך המעצבן שאינו מאפשר התקנת רדיו וחוצמיזה אם משהו קטן מתקלקל, צריך להחליף את הכל..

מעבר לכך מדובר ברכב סופר אמין, נח, ממש כפפה ליד.

לנו היתה ידנית אז לא אוכל לספר על האוטומטית.

אה, נזכרתי. בחר ברכב שברדיאטור שלו יש נוזל ייעודי של פולקסווגן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
רכב מעולה!

זאת בעצם פולקסווגן פולו (הפולו קלאסיק היא בעצם קורדובה...). אני מניח שרכב בן 10 שנים עבר כבר את כל מחלות הילדות שלו.

ביחס לממיר הקטליטי, בשלוש הקורדובות שהיו לנו (2000, שזה הרכב הרלוונטי לשאלה שלך, 2005, 2007) לא היו לנו בעיות בממיר לאורך זמן (נדמה לי שב 2005 הא הוחלף במסגרת האחריות).

היו חלונות חשמליים שנפלו אבל שוב, אני מניח שהבעיות האלה טופלו.

צדק מי שאמר לך לקנות את הרכב המאובזר פחות ("סטלה") ובלי המסך המעצבן שאינו מאפשר התקנת רדיו וחוצמיזה אם משהו קטן מתקלקל, צריך להחליף את הכל..

מעבר לכך מדובר ברכב סופר אמין, נח, ממש כפפה ליד.

לנו היתה ידנית אז לא אוכל לספר על האוטומטית.

אה, נזכרתי. בחר ברכב שברדיאטור שלו יש נוזל ייעודי של פולקסווגן.

בני תודה רבה

שמעת על תקלה בסנסור ששל התורים הנמוכים ? משהו כזה

כשמדליקים את הרכב נדלק נורית של המצבר ואחרי שנותנים גז זה נעלם.

מה זה בדיוק והאם זה קריטי? ומה עלות תיקון של כזה דבר אם אתה יודע.

שוב תודה אז רק נשאר לבדוק את עניין הצריכה של הרכב הזה,

אני רק רוצה לדעת שהוא ממוצע כמו כל הרכבים בשנתון הזה פחות או יותר.

יש רעיון לעוד דגם או רכב ?

עלה קצת התקציב לאיזור 25,000 ש"ח

אם יש רעיונות אשמח לשמוע .

• תוכן חדש...