Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט אחד או שנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לפני כמה שבועות ביקשתי את עזרתכם בבחירת מערכת, וקיבלתי תגובות מעולות ועל כך תודה רבה לכם. עכשיו יש לי שאלה נוספת, האם יש צורך להשקיע בעוד סט קומפוננט בדלתות האחוריות או שמספיק סט אחד מקדימה, רמקולים מקוריים של האוטו מאחורה וסאב? האם ההבדל הוא משמעותי או שלא שווה את ההשקעה הכספית?

תודה מראש.

פורסם

כן, שמעתי אוטו ואהבתי את הצליל שלו. יש לי מגבר של Mac audio z4200. אם כבר העפת את הנושא הזה אז יצאה סידרה חדשה ה zx4500 Mac audio האם זה שווה להשקיע ולהחליף?

פורסם

המערכת עדיין לא מותקנת כך שאני לא יודע מה חסר ואם בכלל. לכן אני שואל האם ההבדל בין סט קומפוננט אחורי לבין זוג רמקולים מקוריים של האוטו הוא משמעותי והאם הוא שווה את ההשקעה? כמובן שאני אשמע לפני שאני קונה.  

פורסם

מדובר בסיאט איביזה החדשה.

מורל דוטק אוביישן נחשב לסט איכותי ואהבתי איך שהוא נשמע, נראה לי שאלך עליו.

לגבי המגבר, מק אודיו z4200 ו- zx4500 האם שווה להחליף ביניהם או שאשאר עם 4200?

תודה. 

פורסם

עדיף להישאר עם המגבר שיש לך עכשיו, ועם הזמן להשתדרג למגבר רציני יותר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...