Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחריי זמן רב של התלבטויות ושמיעות רבות של סוגי מערכות ורמקולים.

הגיע הרגע והתקנתי מערכת באיביזה שלי.

הרכיבים שהותקנו הם:

HU פיונייר 8350

קומפוננט- פוקל 165VB

מגבר- הרץ HE4

סאב- הרץ ES300

6X9- היו לפני של מורל טמפו

המערכת הותקנה בתומקאר, אני יודע שהדעות בפורום חלוקות על איכות ההתקנה, אבל תומר בנאדם פצצה, הייתי לידו כל ההתקנה והוא התקין הכל כמו שצריך ( פלטת למגבר, טבעות הגבהה לקומפוננט, כבלים 4 גייג וכל מה שצריך... )

אני אהבתי את ההתקנה ואת השירות התמיכה והרצון לעזור של הבנאדם הזה.

האיכות פשוט עלתה בצורה מטורפת, החוזק,הדיוק,הצלילים, ממש כמו עולם אחר :idea:

התמונות:

אריזה פוקל.jpg

רדיו דיסק.jpg

הקרוס.jpg

המגבר.jpg

הקומפוננט.jpg

הסאב בחבילה המקורית.jpg

הדש פתוח.jpg

הדש עם הפיוניר.jpg

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה ממש יפה וקלאסי!

תתחדש לך!

הקומפוננט הזה היה לי לפני כמה שנים זה הסט הראשון שלי בסדרות הפוקל הקומפוננטים שלהם שהיה לי עד שהגעתי לסדרות כאלה עד עכשיו!

פשוט סט קטלני לתמורת המחיר שלו, נותן יותר הרבה בסכום קטן יחסית!

ושוב תתחדש!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תודה חברה !

באמת ששומעים פצצה, כמובן שאני עוד בהתלהבות וחסר קצת כיוונים אבל אני ממש מרוצה מהסט הקדמי הזה ומכל הסט-אפ בכללי.

יבגני. למה לגזור את החורים מאחורה?, תאמת שלא היה אכפת לי לגזור\לקדוח כל עוד החוטים מוסתרים יפה וזה לא נראה שיש חור שמתסכלים על הבגאז אני מרוצה :-D

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

כן בוריס זאת הסדרה החדשהשל פיונייר

עלה לי 1350 שקל הרדיו, בחרתי בו גם כי זה לא רק האוטו שלי (גם של אבא שלי ואחשלי) כך שהם צריכים תפעול נוח ולפיונייר יש כזאת, וגם אהבתי את הצליל שהוא מוציא ואת כל התכונות שבו...

פורסם

בקשר לתפעול אני מסכים איתך. בעבר היו לי 2 מכשירים של פיוניר והם היו מאוד מאוד נוחים לפתעול עד שהאלפיין הגיע :-P

בקשר לכל השאר זה כבר החלטה שלך, תהנה.

A3

K04 Inside

פורסם

תתחדש! נראה טוב מאוד. התקנה קלאסית מתוקתקת.

בוריס אתה סתם מגזים האלפיין ממש לא כזה מסובך, רק צריך להתרגל לכפתור חזור וללחיצה הממושכת בכל מיני כפתורים.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

היה אצלי הרכב את הפיוניר 7150,6850 ודי הסתבכתי עם האלפיין 117. עד עכשיו אני יכול להגיד לך בוודאות שהפיוניר הרבה הרבה יותר נוחים בתפעול שלהם. לא מעבר לזה :idea::-D

A3

K04 Inside

פורסם

ההתקנות בתומקאר היום הם ממש לא מה שראינו פעם.

שתדעו שיש המון אימפקט למה שאומרים פה בפורום הזה והביקורת השלילית על ההתקנות הגיעה אליו והוא ישר לקח את זה לתשומת ליבו.

ההתקנות ברמה טובה, בד"כ יותר גבוה מהסטנדרט בשוק.

זה לא ההתקנות של יוסי אבל מצד שני זה גם לא פונה לאותו קהל יעד.

• תוכן חדש...