Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות - קרוז או C4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את רכב הליסינג שלי, ומתלבט בין הקרוז ההחדשה ל-C4 החדשה.

אחרי קריאת הרבה ביקורות, כניסה לפורום פה, אני עדיין רואה שבסה"כ מדובר בשני רכבים טובים.

הזמנתי נסיעת מבחן בקרוז, אבל בסיטרואן אמרו לי שאין נסיעת מבחן לדגם הליסינג לפחות לחודש הקרוב...

בקיצור, אשמח לקבל המלצות ממי שכבר נוהג על הקרוז, ומי שההתנסה אולי ב-C4.

תודה,

אורן

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן בקרוז, בC4 עשיתי נסיעת מבחן בדגם היקר והחזק - אקסקלוסיב, וישבתי בדגם הליסינג בתצוגה.

בקרוז לא הייתי נוגע עם מקל, חוץ מגודל אין לו כלום. המנוע מושך סביר אבל הגיר מעצבן ואיטי, האיכות הכללית לא משהו,

פלסטיקה גרועה. בידוד רעש גרוע למדי, כשלוחצים את המנוע משלמים על ברעש לא נעים בכלל.

ה-C4 מבודדת מצויין, מאד מאובזרת ותא הנוסעים איכותי הרבה יותר. בדגם הליסינג יש 120 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית 4 הילוכים שאמורה להיות שיפור מהתיבה הקודמת - טעון בדיקה.

אני הייתי הולך על הC4 בלי להתלבט בכלל..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היי אורן,

אכן מדובר בשתי מכוניות טובות, שהדגם החדש שלהן מהווה שיפור לעומת הדגם היוצא.

שתיהן מאובזרות כהלכה, ברמה שתפתיע את נהגי הליסינג בישראל, אמורות להיות אמינות יחסית (אין עדיין נתונים רבים לגבי הדגמים החדשים, אך הם אמורים להיות טובים יותר מהדגמים היוצאים). במידה ונסיעת מבחן אינה אפשרית – שב ברכב (באולם התצוגה, לדוגמה). תתרשם מתנוחת הנהיגה, המרחב במושב האחורי, תא המטען וכו'. כשמדובר בשתי אלטרנטיבות טובות – לעיתים דווקא פרמטרים "רכים" כדוגמת התחושה ונוחות המושב יכריעו את הכף.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכם.

אני כנראה אלך על הקרוז מאחר והמחיר שלה לחברה שלי זול יותר (הנחות היבואן לחברות הליסינג...).

• תוכן חדש...