Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 2006 1.4ל' שנת 2002.

היום הפסיק לעבוד לי הקירור ברכב, יש אויר אבל הוא לא קר.

הלכתי לשני מוסכים שמתמחים במיזוג אויר לבדוק מה הבעיה ושניהם אמרו לי שצריך להחליף את המדחס.

קיבלתי מכל אחד מהם הצעה שונה ואני אשמח לשמוע חוות דעתכם

מוסך ראשון להחליף את המדחס הקיים באחד אחד, סה"כ 1500 ש"ח כולל הכל ואחריות לחצי שנה.

או לחילופין לשפץ את המדחס הקיים ב1100 ש"ח.

המוסך השני הציע להחליף את המדחס לאחד אחר ב1400 ש"ח כולל הכל ואחריות לשלושה חודשים.

וכמו כן אמר שהוא יכול גם לשפץ את המדחס הקיים וזה יעלה 600 ש"ח אבל מנסיון שלו זה לא מצליח ברוב המקרים.

הוא גם אומר שלשפץ מדחס זה פשוט להחליף לו חלק מסויים שלא עובד ושזה לא פותר את הבעיה לאורך זמן.

השאלות שלי הם:

1. יכול להיות ששיפוץ ב1100 ש"ח הוא אחר משיפוץ ב600 ש"ח? כלומר יכול להיות שממש מחדשים את המדחס ולא רק מחליפים רכיב פגום?

2. האם באמת צודק המוסך השני ואכן לא כדאי לשפץ מדחס מקלוקל אלא להחליף לחלוטין?

3. האם אפשר לקבל המלצה על מוסך אמין (ועדיף גם זול) למיזוג אויר בבאר שבע?

תודה לעונים

פורסם

תסביר במדויק מה זה לא עובד,

האם אתה מפעיל את המדחס, ואין שום שינוי ? כלומר אתה לא מרגיש שהרכב מתאמץ ?

אם כן אז המדחס שלך פשוט לא מקבל מתח, וצריך לבדוק מאיפה יש נתק, יכול להיות פיוז.

אם אתה מפעיל את המדחס וכן יש שינוי כלומר המדחס כן נכנס לפעולה, אבל אין קירור, אז צריך לבדוק אם הצנרת של המדחס קרה , אם כן אז כנראה יש בעיה בניווט אוויר , אם היא לא קרה אז כנראה שבאמת יש תקלה במדחס,

יכול להיות שגם יש חוסר בגז, אם יש לך מייבש עם עינית אז תראה אם יש לך בועות,

תבדוק ויזואלית את הצנרת אם יש סימני שמנוניות יכול להיות שיש דליפה של גז, ולכן אין קירור.

להחליף מדחס זה לא סתם להחליף אותו, יש להחליף גם מייבש ושסתום, וגם את הגומיות של הצנרת שפרקו, לעשות וואקום למלא גז עם זרחן, בקיצור זה הרבה עבודה , תברר אם העלות שקיבלת כוללת את כל זה , אם לא אז ההחלפה לא תעזור יותר מידי, גם אם ישימו לך מדחס תקין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כל שיפוץ מדחס אמור להיות אותו דבר, נוהל שיפוץ אומר החלפת חלקים מסויימים, לדוגמה הח' גומיות של בוכנות ושסתומים + שיפוץ קלאץ' מדחס

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Lime]Cooperative galil eliyon[/COLOR][/SIZE] [/FONT][/CENTER]

פורסם
כל שיפוץ מדחס אמור להיות אותו דבר, נוהל שיפוץ אומר החלפת חלקים מסויימים, לדוגמה הח' גומיות של בוכנות ושסתומים + שיפוץ קלאץ' מדחס

תודה על התגובה.

המחיר (1400 ש"ח) להחלפת מדחס נשמע הגיוני או שהוא המנסה לעשות עלי קופה?

פורסם
תודה על התגובה.

המחיר (1400 ש"ח) להחלפת מדחס נשמע הגיוני או שהוא המנסה לעשות עלי קופה?

אל תשכח שעם עבודה ומילוי גז אתה תגיע שם לסביבות ה-1700 ש"ח אם לא יותר וזה כבר יוצא יקר. מדחס שכזה אמור להיות בסביבות ה-1000 ש"ח+-. ומדובר על מדחס מפירוק אני מניח.

:)
פורסם

אצלי דווקא ב206 גם הייתה את אותה בעיה, יצא אויר אבל לא קר, אויר חם אם אפשר לקרוא לו ככה,

מילאתי רק גז+חומר זרחני לראות אח"כ אם יש דליפות, ועבר חודש מאז, והוא מקרר פיקס ...

הם מילאו לך גז עם חומר לפני שאמרו שצריך להחליף מדחס? לא הייתי רצה לפעולה הזאת מהתחלה

אבל אם כבר, עדיף להחליף לאחד חדש ולזה עם האחריות הכי ארוכה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ממש השבוע תיקנתי את המזגן אצלי ברכב.

אצלי הייתה נזילת גז מהמעבה של המזגן.

שים לב שזה שהמדחס לא נכנס לפעולה זו אפשרות שפשוט דלף כל הגז, זו מערכת ביטחון שמיועדת לשמור על המדחס.

יש לבדוק דליפות גז ואח"כ לכוון לעבר החלפת מדחס.

סער.

נ.ב.

בדקו לי דליפות גז עם מכשיר מיוחד שמצפצף ברגע שהוא קרוב לדליפה, משהו מדליק!

פורסם
ממש השבוע תיקנתי את המזגן אצלי ברכב.

אצלי הייתה נזילת גז מהמעבה של המזגן.

שים לב שזה שהמדחס לא נכנס לפעולה זו אפשרות שפשוט דלף כל הגז, זו מערכת ביטחון שמיועדת לשמור על המדחס.

יש לבדוק דליפות גז ואח"כ לכוון לעבר החלפת מדחס.

סער.

נ.ב.

בדקו לי דליפות גז עם מכשיר מיוחד שמצפצף ברגע שהוא קרוב לדליפה, משהו מדליק!

בהתחלה חשבתי שאין לי גז, אבל בדקו לי את הגז ויש לחץ מלא - משמע הבעיה במדחס.

והמחירים שציינתי (שניהם) כוללים עבודה ומילוי גז.

אשמח לשמוע עוד תגובות, בעיקר בנושא של האם שווה לקחת חדש (מפירוק) או לשפץ את הקיים

תודה וחג שמח

• תוכן חדש...