Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל אותך שאלה רצינית.

הילדים האלה עבריינים או מקבלים גב מאיזה עבריין ? [אפילו קטן] ?

אם כן ולחבר שלך אין בעיה הייתי ממליץ לגשת לבורר מוכר באיזור הדרום.

קח בחשבון שאם פסק הדין לא יהיה לטובת חברך עדיין הוא יצטרך לשלם גם לילדים וגם לבורר סכום לא קטן.

מצד שני אם הבורר יתן פסיקה נגד הילדים החבר שלך יהיה מוגן וההצקות יפסקו.

ואני לא צוחק אני מכיר משהו שהיה לו סכסוך עם עבריין קטן לאחר שהעסק שלו הוטרד בעל החנות ניגש לבורר באיזור נתניה [ומי שמכיר מכיר.] שלאחר שפסק לטובת המכר ההצקות הסתיימו והוא קיבל פיצוי כספי מצד העבריין.

לידיעתך.

ועכשיו שואלים למה תופעת העבריינות עולה במיוחד בקרב בני נוער..

שמע, עבדתי באיזור הדרום כחצי שנה בדגש על רהט וב"ש, תתעדו אותם מבצעים את זממם, עדיף שכביכול תוריד את הראש ותתעד אותם פעמיים לפחות כדי להציג את העניין כדפוס התנהגות חוזר ולא "מעשה שטות של ילדים". אחרי זה תתפסו את הילדים, תסבירו להם בצורה תקיפה אבל בלי אלימות פיזית או מילולית כדי שלא יהיה להם סיבה להתלונן נגדכם, אחרי זה תפנו להורים ותפוצצו את העניין בפנים שלהם. הכי הכי חשוב- העתקים, גם של תמונות וגם של סרטונים, שלא יהיו פאלטות.

אחי, זו רק הדעה שלי וממה שאני נתקלתי אישית, כול "העבריינים" עם כל הפוזה שלהם מכבדים אנשים עם ביצים, ובלי קשר אליהם, תראה לכול הזבאלה שבשכונה שלך שלא כדי להתעסק איתך. ברגע שתתבע את ההורים במשפט אזרחי על כסף פה הם יקבלו את הכאפה שלהם.

אני רק יכול לתת דוגמא מהניסיון שלי, בתחילת השירות הייתי נותן לכול ה"משפחות" ו"החיילים" הרבה כבוד, יותר מדי. תפס אותי אחד האצלנו ואמר לי תראה להם שלא כדי להתעסק איתך, צריך- תן פצצה, תכבד, אל תזלזל אבל תראה להם שאם הם רק יחשבו להתעסק איתך הם רק יסבלו. וואלה אחי התחלתי לתפוס אותם קצר מאוד (לפעמים גם הגזמתי) אבל יותר אף אחד לא טיפס עליי.

אחי אני אגיד את זה שוב - זו רק דעתי, מהניסיון האישי שלי, החלטותייך ומעשייך הם באחריותך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש יותר מידי מה לעשות.

כמה נזק עשו לחברים שהיו לי, וגם שיש לי כרגע.

רק לצלם, ולפנות למשטרה, ואז החלק הקשה, לקוות שיעשו עם זה משהו.

בהצלחה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

משטרת חיפה לא עושה דבר כדי לעצור פורצים, אחרי שהם קיבלו את מספר הרכב שלהם. אז שמשטרה כלשהי בארץ תעשה משהו עם השחתת רכוש "מינורית" שכזו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72, הכל עיניין של קשרים. כמו ש*mazda3man* ציין, כדי שהעיניין יתקדם צריך קשרים. אם אין את הקשרים הנחוצים אז האזרח התמים לבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גועל נפש באיזו עיר אתה גר??

לי כמה ילדים ארורים גנבו את הטסות ושרטו את השמשה של החלון צד משעמום.

יש לי רכב ישן אבל אם הייתי רואה אותם הייתי מפוצץ אותם מכות.

הפתרון להחנות קצת רחוק מהבית במקום חשוך!

וזה עוד שיש לי רכב ישן אם היה לי חדש נראה לי הייתי מתחרפן....

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

דברים כאלו זזים רק אם אתה מכיר מישהו שמכיר במשטרה, ועדיף מישהו שמכיר מישהו במקום גבוה שם.

כמובן שזה ובית משפט ירתיע אותם, אני ממש לא בטוח לגבי פיצויים.

עדיף להשתמש בחוק במקרים כאלו מאשר להתחכם מעליו או מתחתיו. במקרה כזה לא יהיה לך אבא ואמא אם וכאשר המצב יסלים.

פורסם

1. כפי שאמרו קודמיי, פנה למשטרה עם צילומים. אחרי שתתעמת עם ההורים שלהם ורק במידה והם יגבו את ה"תכשיטים" שלהם או לא ירצו להתערב-תבע אותם בבית משפט, בסכום גדול עד כמה שאפשר. ברגע שלהורים יכאב בכיס על מעשי ה"תכשיט" שלהם, מהר מאוד אתה תראה אותם עפים מהרכב שלך.

2. יש מספיק כתבים פליליים וכתבים אזוריים שמשוועים לאייטמים. צור קשר עמם, ורצוי שינסחו כתבה פרובוקטיבית כנגד אוזלת ידה של המשטרה. עוד לפני שתספיק להגיד "שוחד לשוטרים" המקרה שלך יטופל יותר מהר וביותר רצינות-במיוחד עם עוד אנשים סובלים מהתופעה הנ"ל ולא רק אתה.

3. חבר 220V מסביב לרכב ותתכונן ל extra crispy :twisted:

פורסם
צריך לציין כי הפעלתי קשרים כדי להתיק יתקדם

זוהי מילת המפתח של השרשור. רוב הסיכויים שלאדם רגיל מין היישוב ללא הקשרים הנ"ל התיק יסגר מ"חוסר עניין לציבור" ללא הקשר לתמונות וראיות כאלה ואחרות. גם בבית המשפט האזרחי לא תמיד יהיה מזור. כי הרי בית המשפט יכול לפסוק את מה שהוא רוצה, אך לך תגבה את המגיע לך. אני מכיר מעט מאוד מדינות (למעט אפריקה כמובן) עם בטחון אישי כו ירוד כמו בישראל. לא בכדי ישראל היא שיאנית בהפרשי המחירים בין השכונות גרועות והפחות רעות. רוצה מינימום בטחון - תהיה בן למשפחה שורשית משכונה טובה או שלם הרבה מאוד כסף ע"מ לגור בה.

פורסם

אין אפשרות להחנות את הרכב במקום אחר משום שהרכב באמת מושקע עם מערכת DVD ומסכים ושיפורים ומה לא..

ולא בשביל פוזה.. ברגע שהרכב יחנה במקום אחר יגררו אותו משמה .. חשבנו על זה כבר..

אולי שווה להשכיר תכלס חוקר פרטי שיתעד את מה שנעשה ?

או שכדאי פשוט להשכיר ציוד ציולם ולהתקין ברכב.. השאלה היא מאיפה אפשר להשכיר ציוד כזה במחיר סביר .. לשבוע נגיד.

אני מאמין שאלו ילדים בלי גב סתם כמה ילדים שרוצים להראות את עצמם מי יותר גבר ממי ומכות זה אף פעם לא נגמר אנחנו לא יודעים את מי הם עוד יכולים להביא ומספיק שתבוא ניידת ותפתח לכולנו תיק אז מה עשינו בזה והם עוד קטנים אז להם לא יעשו כלום..

אני רק רוצה לברר מהיכן ניתן להשכיר ציוד צילום לשבוע .

פורסם

מה עם לכסות את הרכב? אולי יש אפילו כיסוי עמיד במיוחד, ו/או כזה שאפשר לנעול.

כבר ימנע תשומת לב מיותרת מהעוברים ושבים, וגם יגן משריטות ואולי עוד כמה דברים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

האופציה הראשונה והעדיפה כפי שכבר אמרו זה לתעד הכל, ולתבוע נזקים + עוגמת נפש + טרחה \ זמן מההורים.

+ פניה למשטרה לצורך פתיחת תיק פלילי , אני מאמין שאם תגיע עם הוכחות חותכות, יפתח תיק פלילי.

האופציה השניה, אם אתה מקושר חזק עם "האנשים" הנכונים, לא לעשות דבר - ולא לבצע כלום בעצמך כדי שלא יפעלו נגדך. ולערב את אותם "אנשים"... שיעשו לילדים ולהוריהם שיחת "עידוד" "חריפה" ביותר.. לא לבצע כאלה מעשים יותר.

האופציה השלישית, וכואב לי להגיד את זה אבל גם לי היו עושים את זה, אחרי שעברתי לגור בקיבוץ.. תענוג

לא זורקים לי כלום על האוטו, יש לי שתי רכבים בחניה, אף אחד לא מתלונן, וכבר לא יושבים לי חבורות של ילדים בני 14 על המכסה מנוע...

דבר נוסף שהיה עוזר באמת זה כיסוי - בזמנו שגרתי בעיר, זה הרחיק את כל העינים הרעות למינהם.

פורסם

לא מתכוונים נראה לי לברוח מחוברת ילדים .. מקסימום כנראה יהיה קצת בלאגן וקצת דם ואין מה לעשות..

השאלה שלי היא שוב - ועדיין אף אחד לא ענה לי עליה.. מאיפה אפשר להשיג / להשכיר ציוד צילום ? יש למישהו מקור ?

פורסם

אם יש לך את העצבים לזה, אתה יכול להזמין מחו"ל מאתרים כמו דיל אקסטרים, זה יצא זול וגם ישאר אצלך לתמיד.

פורסם
שווה לנסות, אני מאמין שמה שלא הולך בכוח, יילך בעוד יותר כוח,

זאת העצה הכי טובה שקיבלת פה.

נגד חוליגנים כאלה - רק כוח. נקודה.

• תוכן חדש...