Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לחבר שלי יש בעיה ,

הרכב חונה בקיירת גת ליד הבית שלו , בשכונה שיש בה ילדים קצת חוליגנים , מדי פעם זורקים לו אבנים על הרכב , ביצים , שריטות וכו'.. מחפשים לעשות נזק , הרכב הוא מאזדה 323F הרכב משופר ומושקע ברמה מאוד מאוד גבוהה , מה ניתן לעשות נגד הילדים האלה , מכות כבר רבו , משטרה כבר הזמינו והוא פתח לאחד הילדים תיק וכביכול הוא נסגר כי אין ראיות מוכחות מי עשה את הנזק והילד פחות מ- 18

ולו ( לחבר שלי ) גם פתחו תיק על זה שהוא רב איתם , ככה שזה לא כזה עוזר ,

הבנתי שיש אפשרות לשים מצלמה ברכב אחת מקדימה אחת מאחורה ולפי זה ניתן לגשת לעורך דין ולהכין תיק , עם תמונות וכו' וללכת עם זה לבית משפט , המשטרה לא עושה כלום הם קטינים מתחת לגיל 18 אבל משחקים אותה כמו מינימום משפחת אלפרון ,

מאיפה ניתן להשיג מצלמה כזאתי ? הכוונה להשכיר אותה לשבוע - שבועיים בערך והם היא שווה משהו ? , היא מצלמה באיכות גבוהה כי אם לא רואים את הפנים ואת המעשה עצמו אמרו במשטרה שזה לא מוכיח כלום , אלא אם כן רואים בברור שאחד הילדים עושה נזק ורואים שזה הוא ..

עצות יתקבלו בברכה , תודה..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהמשטרה לא נותנת מענה ואין בררה ופוגעים ברכוש אישי, אין מנוס אחר, אולי לדבר עם ההורים של הילדים, או פשוט לתפוס אחד מהם (לא להכניס לבית חולים או משהו כן?), ולהסביר טוב טוב מה יקרה אם תתפוס אותו שוב.

אני פעם אחת נסעתי ברעננה במוצאי שבת בכיכר שליד יד לבנים, חבורה של ילדים חובשי כיפה (עוד חובשי כיפה כן), זרקו אבנים על הרכב תוך כדי שאני נוסע, הם עשו את זה לכל רכב כמעט שעבר שלידם חמולה של אנשים (מבוגרים וכו, אני בטוח שלפחות אחד מההורים של מישהו מהילדים היה שם ולאף אחד מהם לא היה אכפת), עצרתי את הרכב, ירדנו אני וחבר, תפסנו אחד מהם (בלי מכות כן?), והסברנו טוב טוב את המצב, ושזה לא מקובל עלינו, אחרי זה כמובן שכל האחים הגדולים וכו הגיעו, לפעמים זה הכל רק "להראות למי יש ביצים יותר גדולות".

פורסם

בעיה - אלו בין חמישה לשישה ילדים והוא לבד ככה שזה לא כזה פשוט אם כל הכבוד.. ברגע שהוא העיף את אחד הילדים על הרצפה האבא של אותו ילד ירד למטה והצמיד לו מברג על הצוואר ( הוא פתח לו תיק על זה - לא ממש משנה לאבא כנראה.. ) , וזה עדיין לא עזר.

מכות כן בא בחשבון אבל שזה יתחיל בזה זה ייגמר בהרבה דם לא בקוצי מוצי ז"א אחנונ נבוא עם איזה 5 או 6 חברה גדולים מאוד.. ולא יהיה נעים בכלל זה כולל אלות בייסבול וכל מיני תוספות למיניהם וזה כבר משטרות ובלאגנים וןלשחק אותה מי הכי גבר וזה באמת לא מתאים לא כרגע..

השאלה היא האם ניתן לצלם ולתבוע פשוט את אותו אבא שישלם על הנזק ולהתחיל לגרור את הסיפור הלאה על כל הזנק עוגמת נפש וכו'...

פורסם

שיעשה פרובוקציה, ואז יצלם את האבא מצמיד מברג, ואז שיראה את זה לאבא לא למשטרה ויסביר לו שבגלל שהילד שלו ערס הוא הולך לאבד את המשפחה - לא חבל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וברגע שהמברג הזה יחדור לצוואר?, כמה העצה שלך תהיה שווה?

לדעתי הוא צריך לפנות לכל ההורים של הילדים שיהיו מודעים לבעיה.

פורסם

ההורה הזה הצמיד לו מברג לצוואר ויתמוך בבן שלו בכל מקרה. לפי מה שאני מבין, אין עם מי לדבר.

אם אתה מתכוון לתבוע אותם אז כדאי שיהיו לך הוכחות חד משמעיות נגדם. בכל מקרה לא יכלאו את הילדים האלו על דבר כזה ויש סיכוי שלאחר המשפט והעונש יחל מסע נקמה והמצב עוד יחמיר, הם גם יהיו חכמים יותר ויסתירו את פניהם כדי לא להיחשף למצלמה שוב. אני לא יודע מה אני הייתי עושה במקרה כזה אבל זה בהחלט מרגיז ביותר, תנסה להציב מצלמה או מצלמת דמה במקום גלוי כדי להפחיד את הילדים.

פורסם

את האמת עצוב לי לשמוע שאני חי במדינה שאין מה לעשות במצב כזה.

שבתכלס אין לך שום דבר לעשות במצב הזה. אתה נתון ל-"רחמים" של אותם ילדים.

ההצעה היחידה שאני יכול להביא לך, זה לשים את האגו בצד, ולהחנות במקום אחר, רחוק מהעיניים שלהם.

פורסם

זה אולי לא יישמע פרקטי אבל זה דווקא עבד במקרה של בן משפחה שסבל ממשהו דומה, הוא גר בשכונה פח בעיר במרכז הארץ וכול פעם היו שורטים לו את האוטו, עושים קווים עם טושים ומה לא. חשדנו בכמה ילדים, עברייני צעצוע כאלו, אבל תכלס בלי הוכחות אי אפשר לעשות דבר. כידוע, כיום יש מגוון רחב של ציוד מעקב וצילום במחירים סבירים. תתקין מצלמה אחת, בגובה ובזווית שתכסה מלמעלה את כל הרכב, כמובן תעשה בדיקה שהמיקום שלה היא הוא אופטימלי מבחינת זיהוי פנים, זה מה שאנחנו עשינו. תיעדנו במשך יומיים רצופים את ההתעללות כדי להראות דפוס התנהגות ולא משהו מקרי, מדהים כמה קור רוח היה להם להרוס את האוטו בצהריי היום, כמובן גם בשעות הערב והבוקר, סוג של תחביב. את הסרטון שמרנו ומתוכו הוצאנו תמונות שרואים בהם בבירור את ה"נערים", לקחתי 3 חברים, תפסנו את הילדים ואימתנו אותם מול התמונות, הקטע שאני והחברים שלי כולם יוצאי מג"ב דיברנו איתם בצורה כזאת שיחשבו שאנחנו בלשים (מה שהיינו בעברנו) אבל כמובן לא הזדהינו חלילה כשוטרים (אל תעשה את זה, לא שווה את הסיכון!). כמובן שכולם שיחקו אותה עברייני צמרת אז פנינו להורים שלהם (מצחיק שגם חלקם סוג של עברייני צעצוע, רעשנים, תפוח לא נפל רחוק), הסברנו להם ככה וככה, הודענו שאנחנו מתכוונים לפנות למשטרה, אנחנו לא רוצים לעתיד ילדיהם ייהרס עקב פניה למשטרה (בסופו של דבר הילדים האלו יכירו טוב את מערכת השב"ס) ולכן אנחנו פונים אליהם קודם, שישלמו על הנזק שנגרם לרכב, תיקונים, צביעה וכול השאר. ברגע ששיחקו אותה "אבו עלי", ניגשתי למשטרה עם אותו בן משפחה והתלוננו, הצגתי את כל התמונות והסירטונים (צריך לציין כי הפעלתי קשרים כדי להתיק יתקדם בקצב ולא יעבוד בקצב של המשטרה) ובמקביל הגשנו תביעה אזרחית כנגד ההורים והילדים.

תשמע את הילדים זה לא יישר כי זה כבר הטבע שלהם, אופי בגיל כזה לך תשנה.. אבל!!, הם היו צריכים לשלם הרבה מאוד כסף, עניין המשטרה הרתיעה בקטנה אבל הכי חשוב, כיום שומרים דיסטנס מהרכב ומהמשפחה.

שווה לנסות, אני מאמין שמה שלא הולך בכוח, יילך בעוד יותר כוח,

פורסם

אם מחבלים באוטו שלך(של החבר) קבוע, תארגנו תצפית.

תציבו מכונית או 2 במרחק סביר. בפנים ישב חבר+מצלמת וידיאו.

תתעדו אותם משחיטים את הרכב, שיהיו בידך ראיות תבע אותם חזק!

בשביל שיהיו לך צילומים טובים של שחיטה אגרסיבית, מומלץ להוסיף קישוט/אביזר חדש בולט לעין שדורש אבן/בעיטה:twisted:

בהצלחה ביום/ליל צילומים.. וקאאאטטט!:lol:

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אלימות אף פעם לא תפתור אלימות, היא רק תוביל לתגובת שרשרת שבסופה רכב של מישהו יוצת [או יותר גרוע].

בקיצור, עזוב אותך קרית גת.. אם נינט הצליחה גם אתה יכול - תהגר למרכז :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אשאל אותך שאלה רצינית.

הילדים האלה עבריינים או מקבלים גב מאיזה עבריין ? [אפילו קטן] ?

אם כן ולחבר שלך אין בעיה הייתי ממליץ לגשת לבורר מוכר באיזור הדרום.

קח בחשבון שאם פסק הדין לא יהיה לטובת חברך עדיין הוא יצטרך לשלם גם לילדים וגם לבורר סכום לא קטן.

מצד שני אם הבורר יתן פסיקה נגד הילדים החבר שלך יהיה מוגן וההצקות יפסקו.

ואני לא צוחק אני מכיר משהו שהיה לו סכסוך עם עבריין קטן לאחר שהעסק שלו הוטרד בעל החנות ניגש לבורר באיזור נתניה [ומי שמכיר מכיר.] שלאחר שפסק לטובת המכר ההצקות הסתיימו והוא קיבל פיצוי כספי מצד העבריין.

לידיעתך.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...