Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על דיבורית בלוטוס מומלצת לרכב ?

עד 500 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב אם הדגם איכותי)

פורסם

אם אתה לא חייב להתקין את הדיבורית,

SUPERTOOTH BUDDY ב 200 ש"ח תספק את הסחורה מעל ומעבר.

הסוללה מחזיקה המון זמן ( אני מטעין אותה פעם בשבועיים מהמצת של הרכב), רמקול חזק מאוד, איכות השמיעה מעולה .

אני אישית רואה רק יתרונות בדיבורית שלא צריך להתקין - כמה שפחות התקנות מקומיות על מערכת החשמל, יותר בריא לרכב.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלתי את זאת לפני כמה ימים:

http://cgi.ebay.com/Bluetooth-Handsfree-Speaker-Car-Kit-Iphone-3GS-4G-/280620483096?pt=PDA_Accessories&hash=item415648c218

לא רע דווקא יחסית לפחות מ80 שקלים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מניסיון אישי ממליץ על דיבוריות של נוקיה - גם ה CK7W וגם ה CK100 עושות אצלנו במשפחה עבודה מדהימה.

המוטורולה T605 המאוד פופולארית התגלתה כמחורבנת עם איכות שמע ממש לא מוצלחת (היא הוחלפה ע"י ה CK100).

פורסם

אני מחפש משהו נייד, ושיהיה בתקציב סביר 200-250 (שזה המחיר של המטורולה)

השאלה אם יש חלופה אחרת, או שבכלל אין צורך בחלופה אחרת והדגם הנ"ל יתפקד כראוי.

so far so good so what

פורסם

תלחץ על הלינק בהודעה הקודמת שלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תלחץ על הלינק בהודעה הקודמת שלי.

רכשתי בסופו של דבר את ה supertooth buddy

המוצר מתפקד בסדר גמור, מתחבר בקלילות לפלאפון, שומעים בכלל לא רע (בשני צידי הקו),

חבל שאין בערכה שני תופסנים כך שאפשר יהיה להשאיר אחד קבוע ברכב ואת השני לשים בתיק

כך שאם מזדמן לנהוג ברכבים אחרים (ויוצא לי להחליף ולנהוג כל הזמן ברכבים אחרים בעבודה)

אז עוד אחד ספייר לא היה מזיק.

סך הכל עושה את העבודה טוב ובמחיר לא רע (סביבות 200 ש"ח)

so far so good so what

• תוכן חדש...