Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאור המתנה היפה שהשאירו לי בסובארו B4 2004 שרכשתי רק לפני 3 חודשים

אני נאלץ לשאול איפה אוכל לסדר את העניין בצורה הכי מקצועית והכי נכונה.

האוטו רק היום היה בטיפול במורשה שהסתכם ב1500 ש"ח, וכבר בשעות הערב כנראה

אחד הנהגים הרגיש צורך להשאיר מתנה לחג.

המכה היא ללא שריטות, כלומר רק הפח התעקם פנימה כמובן, והמיקום הוא ממש סמוך לפנס האחורי ימני.

הרדיוס (בערך 4 ס"מ) מגיע עד קצה הפנס.

ניסיתי את שיטת הפומפה שקראתי כאן, ואם אקח בחשבון את החושך וההשקעה, לא נראה לי ששינה משהו.

אבל יש הרגשה שאוכל לסדר את זה בעצמי, אם רק אצליח להוציא את המעטפת הפנימית שיש בבגאז' ואז אוכל לדחוף

את הפח כלפי חוץ בתקווה שאכן אפקטיבי כפי שנראה.

יש למישהו מושג איך להוציא את המעטפת הנ"ל, או לחילופין האם ואיפה כדאי לתקן אצל איש מקצוע (עלות ממוצעת? אזור המרכז)? הבנותי כי התיקון נעשה באמצעות וואקום(מקצועי יותר מפומפה :-P )?

תודה מראש.

פורסם

עדיין צריך את העזרה ממביני עניין.

מצרף שני סרטונים מפורטים של המכה - צולם היום:

אנא מי שמכיר איש מקצוע טוב, או יכול לייעץ בעניין הטיפול באופן עצמאי אשמח לשמוע.

בנוסף חשבתי לרכוש 'ידית וואקום' של פחחים ולנסות להחזיר את הפח למצבו הטבעי - כדאי? או עדיף פשוט איש מקצוע? (עלות ממוצעת?)

תודה רבה, שבת שלום.

פורסם

בואקום תוכל רק קצת להוציא בחזרה את הפח וגם זאת בחלקו בלבד (בעיקר התחתון).

זאת נראית מכה שמחייבת פחחות רגילה עם צביעה (גם הפס שחוצה בין החלק התחתון לעליון התעקם).

בברכה - רפי לין

פורסם
בואקום תוכל רק קצת להוציא בחזרה את הפח וגם זאת בחלקו בלבד (בעיקר התחתון).

זאת נראית מכה שמחייבת פחחות רגילה עם צביעה (גם הפס שחוצה בין החלק התחתון לעליון התעקם).

בברכה - רפי לין

תודה על המענה.

אני לא מצליח להבין מדוע אתה חושב שצריך צביעה.

בסה"כ אין שום סימן של שריטות או פגיעה בצבע.

הפס שחוצה בין החלק התחתון לעליון עדיין קיים, אומנם הוא לא בדיוק במקומו הטבעי, אבל ברגע

שהפח יחזור למקומו הטבעי הוא יתיישב בצורה טבעית במקום הטבעי לא?!?

תודה שוב.

פורסם

רפי צודק. ישור בפומפה מתאים למקומות מעוגלים ולמכות לא "שבורות".

דהיינו, כלעוד הפח מעוקם ללא כיפופים חדים, ואינו צריך להתיישר למצב שיש בו קו חד, זה אפשרי.

עוד נסיון לנסח אחרת: ברגע שהפחח צריך לשחזר קו ישר, או לתקן כיפוף חד, הוא יאלץ לשייף, למלא ולצבוע מחדש.

מקווה שהצלחתי להבהיר את ההגיון מאחורי העקרון. (זה קצת קשה במילים)

בקיצור,יש אצלך נזק לא קטן שידרוש תיקון צבע. (חבל,חוץ מזה האוטו נראה 10:cry: )

לפחות השאירו לך פרטים?

נתקו

דא"ג- אל תנסה להוציא את המכה לבד מצד שני. אתה עלול להחמיר את הנזק.

מנסיון (טיפשי שלי לחשוב שאני יכול להיות גם פחח חובב) זה יוצר גלים בפח שאפילו פחח מקצועי לא יוכל לשחזר.

למזלי, אצלי זו היתה כנף קדמית שמחוברת בברגים-קפיצה קטנה לפירוקיה העלימה את הבושות.

להחליף כנף אחורית כמו אצלך עלול להיות מיני-אסון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
רפי צודק. ישור בפומפה מתאים למקומות מעוגלים ולמכות לא "שבורות".

דהיינו, כלעוד הפח מעוקם ללא כיפופים חדים, ואינו צריך להתיישר למצב שיש בו קו חד, זה אפשרי.

עוד נסיון לנסח אחרת: ברגע שהפחח צריך לשחזר קו ישר, או לתקן כיפוף חד, הוא יאלץ לשייף, למלא ולצבוע מחדש.

מקווה שהצלחתי להבהיר את ההגיון מאחורי העקרון. (זה קצת קשה במילים)

בקיצור,יש אצלך נזק לא קטן שידרוש תיקון צבע. (חבל,חוץ מזה האוטו נראה 10:cry: )

לפחות השאירו לך פרטים?

נתקו

דא"ג- אל תנסה להוציא את המכה לבד מצד שני. אתה עלול להחמיר את הנזק.

מנסיון (טיפשי שלי לחשוב שאני יכול להיות גם פחח חובב) זה יוצר גלים בפח שאפילו פחח מקצועי לא יוכל לשחזר.

למזלי, אצלי זו היתה כנף קדמית שמחוברת בברגים-קפיצה קטנה לפירוקיה העלימה את הבושות.

להחליף כנף אחורית כמו אצלך עלול להיות מיני-אסון.

אכן הצלחת להעביר את העיקרון, תודה רבה!

לפי הבנתי מכיוון שיש כיפוף חד, ברגע שהפח יוחזר "למקומו הטבעי", בעצם יווצר פגם בצבע היכן שהכיפוף החד?,

כלומר קו של צבע פגום?

אני שמח שבמקרה שלך זה יצא על הצד הטוב, לגבי הפרטים - אני מניח שיש לך כיוון לגבי העניין - במדינה

שלנו לברוח כנראה משתלם יותר, אז לא, לא הושארו פרטים.

כל-כך מרגיז, האוטו במצב מעולה, קניתי אותו לאחר שהבדיקה שלו הייתה פשוט מושלמת, ללא תיקוני צבע, כלום!

וכמובן ק"מ נמוך - עכשיו כבר אצטרך "ללכלך" את האוטו עם פחחות וצבע לפי מה שאתם מציעים, פשוט מרגיז.

יש לך אולי המלצה לגבי איש מקצוע? עלות ממוצעת?, "אוטו-פיקס" נשמע כאן הרבה.

תודה רבה, שוב.

• תוכן חדש...