Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i have been kicked out of "wall street", עזרתכם בשאלת פסיכומטרי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, במסגרת הסימולציות לקראת הפסיכומטרי הקרב ובא נתקלתי במה שאני חושב שהוא טעות בספר, אבל המורה לא מאד מסכים איתי - דוברי האנגלית בפורום - היחלצו לעזרתי :)

זה הקטע הרלוונטי:

Stonehenge, an imposing monument of earth, timber and stones built more than 4000 years ago during the Neolithic period, is located in England's Salisbury Plain.

Stonehenge has retained its sense of power and majesty despite the ravages of time and human invasions. Yet now it seems that the deadliest threat to Stonehenge comes not fro, human kind, but from a small, 4-legged member of the animal kingdom - the badger.

השאלה היא:

It can be understood from the paragraph the Stonehenge has -

1) lost its majestic power

2) been affected by time and human invasions

3) been occupied by humans since the Neolithic period

4) always suffered damage from badgers

התשובה הנכונה היא 2, לפחות כך טוען הספר (והמורה)

אבל - אני חושב שזה לא נכון כי אמנם נאמר שהוא היה נתון לפרעות וכו' אבל לא שהוא הושפע על ידיהן, להיפך - הוא שמר על האצילות שלו...

דעתכם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודקים.

סטונהנג' שמר על הפלא שלו למרות ההשפעות ההרסניות של האדם והזמן.

2.הושפע מהתערבות האדם והזמן.

Mazda 2 2013

פורסם

התשובה הנכונה היא 2 כמו שרשם הבחור מקודם.

אני מבין שזה קצת מבלבל כי גם ההסבר מבלבל .

האנדרטה, או מה שזה לא יהיה, הושפעה באופן פיזי, כי רשום שהיא מורכבת מכל מיני דברים, עץ, אבנים וכו.

הדבר היחידי בה שלא הושפע זה היופי, או אתה יכול להגיד הקסם שלה.

שונא גזענים !.

פורסם

אני מבין את מה שאתם אומרים אבל,

Stonehenge has retained its sense of power and majesty despite the ravages of time and human invasions.

הפירוש המילולי של זה הוא: סטונהנג' שמר על תחושת האצילות והעצמה שלו למרות פרעות הזמן והתערבויות אנושיות.

שבראש שלי לפחות, זה יוצא בדיוק ההפך, הוא אמנם היה נתון לאותם "פרעות" אך לא הושפע על ידיהם - מבינים את כיוון החשיבה שלי? (האנגלית שלי ברמת שפת-אם כמעט, אולי זה למישהו שהאנגלית שלו בסיסית יותר זה נשמע אחרת?)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבדוק את פירוש המילה RAVAGES. הפירוש הוא הרס ולא השפעה כל שהמשפט אומר " סטונהנג' שמר על תחושת האצילות והעצמה שלו למרות ההרס שגרמו הזמן והתערבויות אנושיות."

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
האנגלית שלי ברמת שפת-אם כמעט

אין הנחתום מעיד על עיסתו, והאנגלית שלך לא בדיוק ברמת שפת אם. זה שאתה יודע הרבה מילים עוד לא מבטיח שתרגיש את השפה ותבין את הכוונה בכל משפט. זאת דוגמה טובה לכך.

הנחת היסוד במשפט שהבאת היא שהזמן וההתערבות האנושית עשו נזק רב. למרות הנזק הזה, סטונהנג' הצליח לשמור על הילת הקסם והמיסתורין שלו (בתרגום חופשי), אבל עכשיו, כל המבנה העוצמתי הזה עלול להיות בסכנה עקב חיית בר קטנה ולא מזיקה לכאורה. כל הפואנטה פה היא הניגוד בין נזק שנעשה במשך שנים ע"י גורמים חזקים לבין נזק שנעשה במשך תקופה קצרה ע"י יצור קטן וחלש. ואת זה כנראה פספסת.

תשובה 2 היא הנכונה, כי שלושת האחרות בכלל לא קשורות לרעיון של הפסקה. הן מסקנות שלא ניתן להסיק באופן חד משמעי מהטקסט, בניגוד לעניין הנזק, שעומד כאמור ביסודו של המשפט המצוטט לעיל.

מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

פורסם

+1 לזה שמעלי..

גם אם לא נשמע לך טוב בראש, בדרך השלילה אין תשובה טובה יותר, בעצם, כל האחרות פשוט לא קרובות לנכונות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בשאלות מהסוג הזה אתה בוחר באופציה הפחות גרועה. במקרה הזה 2,

כי את כל השאר אפשר לסתור. חכה שתראה את המקבילה האמריקנית לפסיכומטרי,

אללה יסתור, טקסט עם שאלות ו-6 תשובות לבחירה, שאף אחת מהן לא נראית קשורה לטקסט...

affected איננו תהליך סופני, במקרים מסוימים זאת אפילו לא פגיעה, אלא השפעה.

המילה retained מרמזת לך ש"למרות שקרה משהו" המקום שמר על העוצמה וההדר שלו.

אם היה כתוב "retained its full power and majesty" אז הייתה בעיה,

אבל הביטוי sense of מגלה שהיה משהו יותר חזק לפני. כעת נותר רק sense of -

(לך תתרגם את זה לעברית - תחושה? שריד? נשמה? אופי?)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

+8 לכל מי שמעלי

שיטה הכי טובה היא אלימינציה כמו שאמרו לפני.

אם אתה בכל זאת מתעקש, אז המילה הבאה בעצם גוררת את תשובה מספר 2:

tonehenge has retained its sense of power and majesty despite the ravages of time and human invasions.

אם האנגלית שלך באמת טובה אתה תבין למה אני מתכוון ;)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

בקיצור הבנתי אותכם, למרות שאני עדיין חושב שמי שניסח את השאלה הזאת צריך לקבל מכות.

וואדים, הבנתי בדיוק את הלך הרוח במשפט - אבל על פי צורת החשיבה שלי - אם הוא שמר על תכונותיו הוא לא הושפע ואילו הכוונה כנראה הייתה שלמרות שהוא הושפע מכך וכך - הוא עדיין שמר על תכונותיו, האנס, בקשר לעניין של הsense - לא ממש מסכים, כי לא נאמר שזה הדרדר, והמילה RETAINED אומר שהוא שמר על מה שהיה לו.

זה כבר 2-0 ליואל גבע :) (פעם ראשונה היה המחיר ששילמתי על הקורס :))

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה כל הרעיון בפסיכומטרי, לתפוס אותך בדקויות הללו, שלא אמורות להיות מובנות מאליהן מהטקסט. כאן באמת האלימנציה היא דרך טובה לבחון את הדברים.

חוצמיזה, האנגלית שלך ברמת שפת אם, אם למדת אותה עד גיל 6. יש לי אנגלית מצויינת, אני דובר אנגלית על בסיס יומיומי כבר כ-15 שנה, אני יכול לבלבל כל ישראלי לחשוב שאני מאנגליה (לא אנגלי, ישראלי...), אבל אין לי אנגלית שפת אם. לבת שלי יש, ואני מרגיש טוב טוב את ההבדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התחלתי ללמוד בגיל 5 - תופס? אז אני אתקן את עצמי. אנגלית ברמה גבוהה מאד.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אל תתעקש. retained its sense of של משהו זה בדיוק ההפך - הוא לא שמר על מה שהיה לו.

לא שפת-אם, אבל עשור של עבודה בתרגום עושה את שלו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מתעקש - מנסה להבין, מה ההיפך בRETAINED ITS SENSE OF?

הפירוש של זה הוא לא "שמר על התחושה שהוא מעניק?"

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...