Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 1800 אוטומט 5דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אשמח לקבל פידבק לגבי רכב מסוג פיג'ו שנת 1998 מנוע 1800 תיבה אוטומטית, 5 דלתות. סופר סלון נדמה לי זה נקרא, לא בטוח.

מדובר על רכב שאמנם אינו חדש במיוחד אולם מבחינת ק"מ הרכב נסע כמאה אלף בלבד..

האם זה רכב ששווה השקעה לרכישה מבחינת הוצאות דלק, טיפולים ואמינותה של התיבה האוטומטית ברכב צרפתי מסוג זה? אני יודע שידני חסכוני יותר וגם אמין יותר, השאלה היא אם לשמור נפשי או שדווקא השד אינו נורא.

פורסם

רכב מצויין למחירו - מקסימום רכב במינימום מחיר

רכב נוח ויחסית אמין

זול לתחזוקה אבל יש לקחת בחשבון שיש בלאי בשנתון המדובר

צריכת דלק סבירה 1:10

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

ץודה, נשמע מעניין במיוחד בהתחשב בעובדה שעד כמה שאני רואה, הרכב שייך לאחד יקה פוץ כזה שהרכב אצלו כבר עשור ומטופל קבוע ובזמן במוסך מורשה כמו שעון.

פורסם

האם התכוונת אליי?

בכל מקרה אני בעל רכב גאה של פיג'ו 306 1.8 אוטומטי

אין בושה בהחזקת רכב לפי הספר ולפי אמות מידה גבוהות כולל טיפול במוסך מורשה במועדים קבועים

את החיסכון בהוצאות ההחזקה וההנאה מהרכב מרגיש כבר בליחצה הראשונה על דוושת הדלק ללא כניסות מיותרות למוסך בין טיפול לטיפול

חבל שאתה מתייחס בזלזול לרכב או למחזיק בו ..........

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני יכול לומר מניסיון של 12 שנים עם רכב כזה שמדובר ברכב נהדר ואמין, כמובן כשמטופל בזמן, כמו כל רכב.

פורסם

אולי הכוונה שלי הייתה לא ברורה מספיק, אבל לא היה בזה שום זלזול אלא בדיוק להפך. הלוואי ואני הייתי כל כך מסודר ומדוייק. המטרה הייתה להראות רכב שלשם שינוי בעליו איכפתיים ולא מזלזלים ברכב (מה עוד שכמעט כולם אצלנו פה בעצמם יקים...)

בכל מקרה לא התכוונתי אליך בשום מקרה, אבל במידה ונפגעת מחוסר בהירות מה שכתבתי, אני מתנצל, זו לא הכוונה.

• תוכן חדש...