Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

waze או igo ?

Accent Coupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עוד אחד מהשרשורים האלה שיגיע לעמוד 15 ללא מסקנה ברורה.

לכל אחד העדפותיו שלו.

בתור נהג אוטובוס, שהיה בכל חור בארץ הקטנה שלנו, אוכל להגיד לך שה iGO עושה עבודתו נאמנה.

יש לשים לב לעדכוני מפות, כשיוצא עדכון לעדכן מיד.

מעבר לזה, חשוב להגדיר את ההגדרות בצורה נכונה, אם החלטת לסוע בכביש 6 אז לסמן "שימוש בכבישי אגרה"

אחרת התוכנה תבחר לנווט אותך בדרכים אחרות ולא דרך כביש 6. (ואותו דבר במקרה ההפוך, מאוד חשוב)

שים לב שאתה מגדיר לו את סוג הרכב, אם תגדיר שאתה אוטובוס התוכנה תכניס אותך לדרכים בהם רק לאוטובוסים ותחבורה עירונית מותר לעבור. (ואת השוטר שירשום לך דו"ח לא יעניין שה GPS כיוון אותך מכאן)

מנסיון קצר עם הוויז, זה לא זה. אמנם יש המון טכנולוגיה ועזרים, אבל בפועל התוכנה לא נוחה לניווט ובמקרה שלי לא הצליחה להביא אותי למקום הרצוי מספר פעמים.

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כשהייתי בת"א והייתי צריך להגיע להרצליה, הפעלתי את ה IGO

דרך איילון זה אמור לקחת בערך 10 דקות.

הIGO החליט שדרך המסגר יותר טוב ולקח לי מעל לחצי שעה.

כשניסיתי לחתוך לכיוון איילון, האייגו כיוון אותי בחזרה למסגר

ניסיתי לשנות את סוגי המסלולים, ועדין תקע אותי במסגר

מאז עברתי לWAZE, ואני מבסוט.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אם יש לכם חבילת DATA - עדיף WAZE אחרת IGO.

מנסיוני עם שני התוכנות הנ"ל על אנדרואיד משום מה IGO זוללת הרבה יותר חיי סוללה מWAZE.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

החיסרון של Waze הוא למשל בניווט בין רחובות עם הרבה פניות - לוקח לו יותר מידי זמן להתעדכן בפנייה

אחרי שהרכב כבר סיים את הפנייה ולפעמים לוקח לו זמן להראות את המסלול שנותר.

קחו לדוגמא את ת"א עם כל הרחובות והפניות שלה, זה סיוט לנווט עם התוכנה הזו שם.

IGO לעומת זאת מסדרת בקלות עם כל פנייה או חישוב מסלול, אבל היא בהחלט צורכת קצת יותר סוללה,

עדיין, טוב שיהיה מטען לאייפון ברכב למקרים כאלה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

ווייז לא לוקחת כל כך הרבה נפח נתונים.

סה"כ אני מעדיף להשתמש בה, אבל רק אחרי לימוד ציר מכיוון שיש לה נטייה להראות שעברתי בטלפורטציה לרחוב מקביל.

IGO מאד לא נוחה לי אבל נמצאת על המכשיר לגיבוי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מישהו מבעלי אנדרואיד יכול להסביר אולי למה IGO זולל כ"כ סוללה לעומת WAZE? תוך שעת ניווט אחת IGO מרוקן לי שליש סוללה. :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זו נבלה וזו טרפה. אני דובק בשיטות הישנות של לימוד ציר. במקרים קיצוניים במיוחד אעלה על גוגל מפס את הקטע המסובך בניווט ואשתמש בו רק בקטע הספציפי. אין שום סיבה לנסוע עם GPS דולק כל הזמן, זה מנוון את המוח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לצערי נכוותי עם ה WAZE בסימביאן, אבל ניראה שעל האייפון היא רצה יותר טוב.

עם ה N97 שלי הייתי צריך לנווט לפאב כלשהו שחבר הופיע שם ( מלכתכילה לא הסתמכתי על הניווט בוויז וראיתי את המפה באינטרנט ), נכנסתי לת"א, עברתי 2 פניות בתוך העיר ו.... אופס! אין קליטת לווינים.

איכשהו במזל הצלחתי להגיע למקום ( עם עזרה מנהגי מוניות וטיפה חוש כיוון, כי מסתבר ש WAZE יותר הרחיקה אותי מאשר קירבה אותי ).

באייפון עושה רושם שהוויז עם קליטת לווינים ממש טובה ( תוך כמה שניות מתחבר, לעומת ה N97 שלקח לו כמה דקות ), עוד לא יצא לי ממש לנווט איתה.

לצערי אכישהו בגלל שהאייפון שלי פרוץ, ה IGO הרגיל רץ בצורה גרועה ואיטית, ה IGO PRIMO קורס לי בשניה שאני מעלה אותו, מה שמשאיר לי את וויז ואת תוכנת הניווט של איתורן. בהזדמנות אני אנווט גם איתה, מה אתם אומרים עליה?

פורסם
מישהו מבעלי אנדרואיד יכול להסביר אולי למה IGO זולל כ"כ סוללה לעומת WAZE? תוך שעת ניווט אחת IGO מרוקן לי שליש סוללה. :?

ומה אם WAZE? הצרכן הכבד הוא מסך, התוכנה כבר סדר שני

פורסם

אישית אני משתמש בתוכנה של זבאלהפון.

התוכנות הקודמות שלהם היו בעייתיות משהו, והיו לי הרבה קטעים הזויים איתם (לא להגיע ליעד זו הקטנה שבינהן).

לעומת זאת התוכנה שבגלאקסי S עובדת פ-י-ק-ס, ואפילו אני מצליח להגיע איתה ליעד. לא יודע לגבי תוכנות אחרות שצריך להתקין וכולי- אני נשאר עם זו.

מה שכן, אני מאד מתבאס מהקטע של צריכת רשת עבור הניווט. לא אוהב את זה. GPS אמור לעבוד לבדו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברכב של העבודה יש לי מכשיר ספיריט קבוע, אז אני משתמש בכלל בנוויגטור של סלקום. אין לו את החיפוש הנוח של וייז והוא מכריח אותך למלא את שדה העיר, אבל המיקום של המכשיר הוא הכי בטיחותי שאפשר והמסך שלו גדול מאוד.

על האייפון שמשמש אותי לניווט ברכב הפרטי או ברגל אני משתמש בווייז מתוך הרגל, אבל כשחיפשתי כתובת באילת היא לא הייתה בווייז אז היה לי מזל שהורדתי אייגו כשנתנו אותו חינם ביום העצמאות.

לא רוצה להישמע כמו מבוגר אחראי, אבל חבל לי על מי שכתב שהוא היה צריך להגיע לאילת תוך שימוש במכשיר ניווט. זה מנוון את חוש הכיוון במוח וגם חבל שאתה לא יודע איזה יישובים את עובר בדרך.

אני מפעיל תוכנת ניווט ובדרך כדי להעריך מתי אגיע, אבל יודע שאני מעדיף תמיד את מצפה רמון בגלל ההנאה מהנהיגה.

החיסרון מבחינתי של בווייז וגם האייגו שעוד לא מצאתי דרך מהירה לעבור מהגדרות של ניווט ברכב לניווט ברגל ולהיפך.

• תוכן חדש...