Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משוכנע שיש מטורפים שעשו פרוייקטים כאלה בחו"ל, כך שזה אפשרי. פשוט יקר בצורה קיצונית וכמובן - לא חוקי בארץ.

אני גם לא רואה סיבה - ה-306 נהדרת כהנעה קדמית. כל עוד לא תוקעים עליה 250 כ"ס, אין סיבה אמיתית לשקול הנעה כפולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא חוקי להפוף את הרכב ל4X4?

לא יותר חוקי מלהוסיף טורבו למנוע, לחתוך לו את הגג או לשנות מידת צמיגים מבלי לקבל אישור משבעה גורמים שונים :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איפה אתה חי תגיד? בקושי עץ ריח זה חוקי :x וגם רק ריחות שאושרו ע"י משרד התחבורה אחרת זה נחשב "שינוי מרכב"!

נעשו פרויקטים כאלה בחו"ל במיוחד באנגליה, בשילוב עם מנועים מעניינים כמו קוזי למשל, או GTI6 עם סופרצ'ארג'ר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

תראה, בטוח אפשר רק שנשאלות שתי שאלות,

1. עד כמה זה יהיה קל/ קשה?

2. מה התועלת שתקבל מהעניין?

אם אתה צריך להתחיל לקחת מכלולים שלא קשורים בכלום לרכב או לחברה ולהתחיל להתאים אותם למרכב, אז תתכונן לצרות רבות ומרובות.

אם מצד שני אתה יכול לקחת למשל חלקים של 405 4X4 ולהתאים אותם בקלות יחסית ל 306, אז הסתדרת בחיים.

אני יכול להגיד לך שאני מכיר כמה פרויקטים בצרפת שהשתילו במגאן קופה (MK1) מכלולים של סניק RX4 וקיבלו רפליקה זולה ואכזרית של מגאן מקסי :twisted:

הם אפילו טוענים שמדובר בפרויקט שמעורבת בו הרבה עבודת פו"ה אבל לא יותר מידי מסובכת.

הבעיה היא שמה שהופך את הפרויקט ל"לא מאוד מסובך" היא קניה של רכב תורם חלקים בשלמותו ואז אתה פשוט מעביר את מלוא המכלולים מרכב אחד לשני.

מאחר ובארץ אין יותר מידי 405 T16 מושבתות (או נוסעות :roll: ) זה אומר שאת החלקים העיקריים (סרן אחורי, טרנספר וכו') תצתרך לייבא ואת שאר החלקים תצתרך ללקט בארץ/ בחו"ל ובאי-ביי מה שיהפוך את הפרויקט לארוך מאוד ויקר מאוד....מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת כבר תשובה לשאלה מספר 2 בהודעה שלי! :lol:

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני מכיר כמה פרויקטים בצרפת שהשתילו במגאן קופה (MK1) מכלולים של סניק RX4 וקיבלו רפליקה זולה ואכזרית של מגאן מקסי :twisted:

הם אפילו טוענים שמדובר בפרויקט שמעורבת בו הרבה עבודת פו"ה אבל לא יותר מידי מסובכת.

.

יש לך כמה לינקים לנושא?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש לי לפחות 2 חוברות שיפורים צרפתיות (MAX)שכוללות פרויקט כזה, אני אסרוק ואעלה לכאן.

• תוכן חדש...