Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילו הימים החמים ואצלי זה מתבטא לא כל כך טוב, המגבר שלי (JBL 1004 ) מקבל ניתוקים ממערכת ההגנה שלו, זה קורה רק ביום שחם וכל פעם הסאונד הולך ל1-10 שניות וחוזר וזה קורה רק בJBL הMAC AUDIO מתפקד כמו שצריך בחום.

השאלה שלי היא איך אני יכול לקרר את המגבר בצורה הכי יעילה עם הכי פחות הוצאות, חשבתי על מאוורים אבל אני לא יודע מאיפה לקחת להם מתח, אם מאווררים של מחשב מתאימים לעיניין זה יהיה מצויין כי יש לי עשרות מאווררים מכל הסוגים והגדלים.

אם כן אפשר לחבר מאווררים אשמח לשמוע איך ולאן בדיוק לכוון אותם שיוציאו אוויר.

תודה !

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

איזה ממסר בדיוק איך אני עושה את זה, אם אפשר קצת יותר פרטים אני אודה לך מאוד

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ממסר 12V פשוט, לחבר בין הרדיו דיסק למגבר על חוט הרימוט, בצד השני מעגל ישיר להפעלה של המאוורירים, רצוי גם להוסיף מתג לחורף :)

אפשר גם אם טרנזיסטור במקום הממסר.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רומן עזרת לי מאוד השאלה שלי היא בתמונה יש 4 קצוות לממסר לאחד הקצבות מחובר הרמוט ורשום במאוורים גם לחבר את המינוס למינוס ואת הפלוס לעוד רמוט או משהו כזה אפשר הסבר בנושא ?

ועוד שאלה מאיפה אני לוקח 12V מהמצבר ? אם איזה כבל של מערכת זה טוב? אם אני אשרשר מהמגבר שלי לממסר כבל חשמל זה יתפוס או שצריך להעביר בשביל זה כבל לבד ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

הסכמה.

ventascheme.gif

הכוונה כאן זה שליטה על הדלקת המגבר דרך אותו ממסר, כנל ברגע שהממסר פותח מעבר חשמל למאוורירים המגבר מקבל סיגנל באותו הפס.

אפשרות יותר פשוטה זה לחבר את הרימוט למגבר דרך הממסר.

אפשרות כזו פחות עדיפה, לממסר יש התנגדות בסליל ולכן המגבר אלול לא להדלק מחוסר מתח ברימוט.

42850320.gif

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...