Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות סקודה רומסטר ידנית חדשה ואין לי הרבה נסיון בקניית רכב חדש

אשמח לשמוע טיפים לגבי מה לדרוש בעת המשא ומתן

למשל טיפולים חינם

איזה הנחה סביר לקבל ?

מה חשוב שאני אדע

אין לי כרטיס של מועדון חבר

פורסם

אם הרכב מאוד מבוקש ויש לו זמן המתנה אז בטח לא תקבל הטבות גדולות, תנסה לבקש שיתנו לך ללא תשלום גי.פי.אס, דיבורית, או תוספות אחרות שמעניינות אותך.

אם זה רכב שהיבואן יותר לחוץ למכור, תבדוק כמה דגמים מקבילים מאותה קבוצה ותעשה סיבוב בכמה סוכנויות. קח מכל אחת מהן את הצעת המחיר הכי טובה שהיא יכולה להציע לך, תגיד להם שאתה מתכוון לבחור ולסגור בתוך יומיים ואתה רוצה לדעת באמת מה ההצעה הכי טובה. עם הצעה של אחד תלך לסוכן שני ותתמקח ("אצלם יוצא לי 5K פחות והם נותנים לי דיבורית מתנה") הסוכן כמובן יסביר לך שהרכב שלו יותר שווה, אבל תגיד לו את כל ההשמצות ששמעת על הרכב מהסוכנות המתחרה. כדאי גם לעשות נסיעות מבחן.

אתה תגלה מהר מאוד שיש סוכנים שרעבים לסגור עסקה ויעשו הכל ללכת לקראתך ויש סוכנים עייפים שלא ממש אכפת להם (במקרה כזה תעבור לסוכן אחר של אותו יבואן. חבל לפספס רכב טוב בגלל סוכן אידיוט).

דרך נוספת להוריד מחר היא באמצעות טריד אין, אם יש לך רכב תברר בסוכנויות כמה הם מציעים לך עליו, תנסה שיתחייבו למחיר מסוים ולפי זה תדע איזו הנחה הם מוכנים לממן לך ותבקש אותה ממחיר המחירון של החדש ולא במסגרת טריד אין, כי כנראה שבדרכ עדיף למכור לבד את הרכב.

בהצלחה

• תוכן חדש...