Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שחזור אימיילים בגוגל


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה עשיתי טעות בטלפון ומחקתי את כל המיילים שלי בגוגל (חשבתי שאני נמצא בחשבון מייל אחר), יש אפשרות לשחזר הכל חזרה? יש לי שם קבצים חשובים מאוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תבחר בתפריטים בצד שמאל ב- "Trash"(בדר"כ צריך ללחוץ על " 6more" כדי לראות את שאר האפשרויות כדי לראות את הלחצן).

הג'ימייל שומר שם במשך 30 יום את כל המיילים שנמחקו.

פורסם

ולמקרים קשים להבא: מציע לכולם לעשות גיבוי מסודר של בתיבת האימייל שלכם על המחשב שלכם וגם, לפתוח תיבת מייל נוספת בג'ימייל שאליה אוטומטית יועברו כל האימיילים מהתיבה הראשית שלכם. (כעותק לגיבוי במידה ו...)

Mazda 2 2013

×
×
  • תוכן חדש...