Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סוזוקי בלנו 97, ולאחרונה התחילו בעיות עם תיבת הילוכים(לדעתי). כשאני עוזב את הברקס ולוחץ על הגז האוטו מתחיל לקרטע עד שהוא נכנס להילוך, זה לא קורה כאשר אני עוזב את הברקס ונותן לאוטו כמה שניות לנסוע ככה בלי גז ואז לוחץ על הגז. גם במהירות אם אני לוחץ על הברקס וישר על הגז זה קורה אבל בפחות קיקים. וגם אם אני לוחץ חזק על הגז בתחילת הנסיעה..

אני דיי מבואס ומוטרד..

בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים על התופעה והאם כדאי ללכת עם זה למוסך כי הרי תקלות גיר יקרות במיוחד.

תודה

פורסם

1. כמה ק"מ הרכב עבר ?

2. האם היו לך בעיות בעבר עם הגיר? עבר שיפוץ/הוחלף ?

3. מתי בפעם האחרונה הוחלף שמן גיר ?

4. מה זאת אומרת קרטוע ? רעידות ? הילוך לא משתלב וטורים עולים ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שלום

תודה על התגובה :)

1. הרכב עבר 195 אלף אבל אצלי הוא רק חצי שנה ועשיתי בו 7 אלף עד עכשיו

2. לפי המוכר(יד ראשונה) לא היו בעיות עם גיר אבל זה בוודאי לא בוודאות - כשעשיתי בדיקה נאמר לי שיש נזילת שמן גיר אבל לא משהו גרוע במיוחד ואפשר לחיות עם זה

3. אני לא החלפתי שמן גיר ולא ידוע לי מתי או אם בכלל זה הוחלף- מה שכן היום בדקתי את גובה השמן בגיר והיה תקין

4. קירטוע הכוונה האותו כאילו לא מצליח להיכנס להילוך בתחילת הנסיעה - נותן קיקים ונעצר וככה כמה שניות ואז מתחיל לנסוע אבל הטורים לא עולים. זה גם קורה אם אני נותן מספיק גז כדי להעלות את הטורים בצורה מהירה , כלומר אם אני ב20 קמ''ש ורצה להאיץ מהר אז הרכב גם רועד ומקרטע

פורסם

תבדוק את חיישן הMAF הממוקם בסמוך למסננן האוויר או עליו, זו בעיה נפוצה בהרבה רכבים,

במקרה היותר גרוע זה יכול להיות חיישן גל הארכובה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הכוונה לנסות לנתק אותו ולראות אם התופעה נמשכת, אם אתה רואה שינוי בהתנהגות הרכב לאחר הניתוק, סימן שזה החיישן,

כמו כן אתה יכול לגשת לביצוע בדיקת מחשב ואז לראות בדיוק במה מדובר

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...