Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת המחשבות על המנוע למרצדס 190 שלי נתקלתי בשאלה המאוד מסקרנת הזו.

היתרון במערכת k או במקרה שלי ke, הוא אולי האמינות אבל צריכת הדלק גבוהה מאוד וניצול המנוע כנראה רחוק מלהיות אופטימלי, ולכן חשבתי דווקא על הסבה לקרבורטורים שאולי אפשרית אבל יש בה לא מעט בעיות.

בחיפוש בפורומים בחו"ל נתקלתי בלא מעט המלצות על הסבה למערכת מודרנית בעזרת fuel rail כזה או אחר (בד"כ משום מה של סאאב) הוספת מחשב מודרני, ועוד כל מיני חיישנים למיניהם. רוב המשתמשים מהללים את התוצאה גם בניצולת המנוע וגם בשיפור עצום בחיסכון בדלק, כ 30 מייל לגלון.

מאחר והרכב משמש כרכב יומיומי, העסק נשמע מפתה מאוד וזאת למרות שאני פחדן גדול בכל מה שקשור למחשבים או לשחק עם האמינות האגדית של הרכב הנפלא הזה, אבל כאמור זה נשמע מאוד מפתה.

שאלתי למומחים ולמי שניסה לעשות פרוייקט כזה על רכב אספנות: זה יעיל? מוצלח? מה החלקים שצריך לרכוש ואיך כל הפרוצדורה מתבצעת??

אם זה יצליח אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה גם ל 911 שלי...

תודה מראש לעונים.

איתן

פורסם

יש אחלה פרויקט על הסבה למערכת EFI מושלמת עם מחשב ניהול מנוע מגה סקווירט

לא יקר במיוחד והתוצאות מעולות.

הבעיה היחידה שתצטרך לשלם לאחד מהטיונרים בארץ שיכוון לך את האוטו כמו שצריך וזהו

יש עוד כמה מערכות חדשות היום של חברות אמרקאיות שיש להם יכולת לימוד עצמית

יהיה דווקא מעניין לראות אם אפשר לעשות אדפטציה למנוע של המרצדס

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
במסגרת המחשבות על המנוע למרצדס 190 שלי נתקלתי בשאלה המאוד מסקרנת הזו.

היתרון במערכת k או במקרה שלי ke, הוא אולי האמינות אבל צריכת הדלק גבוהה מאוד וניצול המנוע כנראה רחוק מלהיות אופטימלי, ולכן חשבתי דווקא על הסבה לקרבורטורים שאולי אפשרית אבל יש בה לא מעט בעיות.

בחיפוש בפורומים בחו"ל נתקלתי בלא מעט המלצות על הסבה למערכת מודרנית בעזרת fuel rail כזה או אחר (בד"כ משום מה של סאאב) הוספת מחשב מודרני, ועוד כל מיני חיישנים למיניהם. רוב המשתמשים מהללים את התוצאה גם בניצולת המנוע וגם בשיפור עצום בחיסכון בדלק, כ 30 מייל לגלון.

מאחר והרכב משמש כרכב יומיומי, העסק נשמע מפתה מאוד וזאת למרות שאני פחדן גדול בכל מה שקשור למחשבים או לשחק עם האמינות האגדית של הרכב הנפלא הזה, אבל כאמור זה נשמע מאוד מפתה.

שאלתי למומחים ולמי שניסה לעשות פרוייקט כזה על רכב אספנות: זה יעיל? מוצלח? מה החלקים שצריך לרכוש ואיך כל הפרוצדורה מתבצעת??

אם זה יצליח אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה גם ל 911 שלי...

תודה מראש לעונים.

איתן

אם עשו את זה בחול אתה יכול לעשות את זה גם אתה

תתחיל לעשות שיעורי בית ולקרוא כל שרשור בנושא עד שתבין הכל ותעשה את זה

בארץ כמה בעלי מנועים כמו שלך יש ? וכמה מהם עשו הסבה כזו או אחרת

בחול יש מאות אם לא אלפים ויותר שהצליחו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
יש אחלה פרויקט על הסבה למערכת EFI מושלמת עם מחשב ניהול מנוע מגה סקווירט

לא יקר במיוחד והתוצאות מעולות.

הבעיה היחידה שתצטרך לשלם לאחד מהטיונרים בארץ שיכוון לך את האוטו כמו שצריך וזהו

יש עוד כמה מערכות חדשות היום של חברות אמרקאיות שיש להם יכולת לימוד עצמית

יהיה דווקא מעניין לראות אם אפשר לעשות אדפטציה למנוע של המרצדס

לא הבנתי מה הכוונה "יש אחלה פרוייקט" משהו שנעשה? איפה "מוצאים" אותו?...אני מחפש הסבר בעברית כי אני מכיר שפה טכנית של מכונאים שעובדים על ברזל, לא כאלה של אלקטרוניקה ולכן המונחים באנגלית לא ברורים לי עד הסוף ואני קצת טובע בים של מונחים.

אני אשמח לפירוט טכני יותר או להפנייה למשהו כתוב ומפורט בעברית.

תודה

איתן

פורסם

עשיתי קצת בירורים עבורך.

יש בחור מקצועי מאד ועם ניסיון רב בתחום בשם שי,

הוא יוכל להתקין ולכוון לך את המערכת (זה המקצוע שלו).

התקנה וכוונים של מערכת כזאת זה לא צחוק ולא מתאים למי שלא מבין באלק מחשבים ובמנועים

בוא נגיד שאפילו המכונאים הטובים ביותר לא יכולים לכוון ולהתקין מערכות הזרקה אפטר מארקט

זה מקצוע בפני עצמו.

במידה ואתה מועניין בטלפון שלו פנה אלי בהודעה פרטית.

הייתי עוזר לך בכיף לבנות ולהתקין ולכוון אבל למדתי על ניסיון של טיונרים אחרים שדווקא בנושאים האלה עדיף להיות חבר של (עצמך)

ולמנוע עוגמת נפש עם מנוע שפוך, לכן אני עובד רק על שלי :| נזק שעשיתי לעצמי אני אחראי על עצמי.

אפשר לספור על יד אחת את מספר האנשים שמסוגלים להתקין לכוון ולעשות את זה עבור לקוחות בארץ לכן עדיף לשלם להם ולהיות בראש שקט.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...