Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב פרטי שנאלצתי להשביתו באופן זמני (מסיבות כלכליות ולא מכניות).העיריה מציקה לי שלאוטו אין טסט וירשמו לי דו"חות.

למישהו פה יש רעיון איפה ניתן להחנות את האוטו למשך כמה חודשים מבלי שיציקו לי או ידרשו תשלום (האוטו ישן ולא שווה הרבה).העדיפות היא לאזור המרכז (עם דגש על חולון-בת-ים-ראשל"צ) אבל אפשר גם יותר רחוק (השרון,רחובות-נס-ציונה).כמובן שאני מצפה שזה לא יהיה מקום שבו יפרקו לי את האוטו כי אני מתכוון להחזיר אותו למצב נסיעה.

תודה מראש,

אבי.

פורסם

יש לא מעט חניות להשכרה אצל אנשים שיש להם חנייה בטאבו אך אין להם רכב. השאלה היא, אם אתה מעוניין בפתרון כזה (שעולה כסף).

פורסם

מאחר ומדובר על תקופה ארוכה למדי ובאוטו זול מאד אני מחפש פתרון שלא יעלה כסף (כפי שכתבתי בהודעה המקורית).

תודה!

פורסם

רכב שעומד הרבה זמן יתחילו לפרק אותו , ואתה לא רוצה לשלם עבור אחסנה , זול בסופו של דבר עולה יקר.

אתה יכול להחנות את הרכב במתחם G (הפתוח) בראשון לציון אבל כדאי שמידי פעם תנקה אותו ותבקר במקום לעיתים תכופות.

לבן שלי פרצו לרכב בחניון התת קרקעי במתחם G בזמן שהיה בסרט,למרות שיש שם שמירה רצופה.

פורסם

תראה, כל עוד הרכב הוא לא מהווה סכנה או מטרד אני לא ממש בטוח עם לעירייה זכות לומר לך להזיז אוטו מחנייה שלך בבלוק שרשומה על שמך. אני בטוח בוודאות שהם יכולים לומר לך להזיז בשטח ששיך להם למשל על הכביש ליד המדרכה. אבל אם זה בחניה פרטית בבלוק אני חושב שאין להם קייס. היה לי את אותו הסיפור עם רכב אספנות שנגמר לו הטסט. הזזתי אותו מהחניה ליד המדרכה לחניה הפרטית שלי בבלוק וזה השתיק את העירייה. אולי מוטב שתבדוק את העיניין הזה עם עורך דין או בעל מקצוע אחר שמודע היטב לחוקים.

תעדכן אותנו כאן בכל מקרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק:

אין לי מקום חניה פרטי משלי - זו הסיבה שהרכב חונה ברחוב ומשום כך פקחי העיריה מציקים לי שוב ושוב.

מכירים איזשהו מגרש/חלקה פרטי שהבעלים ירשה לי להחנות את רכבי שם לתקופה של כמה חודשים?

פורסם

תמצא חנייה של איזה בלוק משותף ותחנה שם.

תחנה בחנייה ציבורית כמו למשל במתחמי קניות גדולים שם יש תנועה של רכבים כל הזמן ולא ייראה מוזר שיש רכב חונה קבוע.

מקסימום תזיז אותו מדי פעם שיחשבו שזה מישהו שעובד שם ומחנה כל יום.

זו לא כזו בעיה.

פורסם

נס ציונה ליד הקניותר - במגרש עפר. מקום מרכזי בעיר!

מהידוע לי העיריה לא מציקה שם.

בהפוך על הפוך ולמרות שהדבר אסור אתה יכול לתלות שלט "למכירה" עם איזשהו מספר טלפון, או סכום גבוה כדי שלא יתקשרו (ואם יתקשרו - סכום שכדאי למכור בו)

זה מה שעלה לי לראש, בטוח שיש עוד מקומות, וכמובן שאני לא אחראי לתוצאות!

אגב, אין כזה מקום שלא יגעו ברכב, במיוחד רכב שעומד מספר ימים. ורק עכשיו שמעתי על רכב (חדש) שנגנב מחניון מסודר בתל אביב בצהרי שבת (בשעה שהחניון לא היה פעיל אך הומה).

וכמובן: אל תסע בלי ביטוח וטסט (גם להשבית את הרכב ללא ביטוח זה סיכון שאתה לוקח!)

פורסם

בנס ציונה במגרש עפר ליד הקניותר, מפנים את המכוניות ביום עצמאות בגלל החגיגות והזיקוקין וגם בארועים שונים.

עוד עצה תישן ברכב :-P.

פורסם

הרכב נראה מוזנח למדי.

אני צריך עצה למקום שבו רכב כזה לא יגרום לתושבים משועממים להתלונן מצד אחד ולא יגרום למפרקים למיניהם לפשוט עליו מצד שני.

עד כה הרכב חנה בקרבת ביתי ואיש לא פירק ממנו כלום אבל השכנים המשועממים מתלוננים לעיריה שוב ושוב (ולא, אין בעית חניה באזור שלי, לכל מי שמודאג) ואני רוצה פתרון שיבטיח לי שקט.

ודרך אגב, תודה רבה לכל מי שתורם מעצותיו.

• תוכן חדש...