Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום בהיר,ראות טובה, קטע כביש ישר, שני נתיבים לכל כיוון עם גדר הפרדה ושוליים (כביש 444).

חוסר ריכוז ו/או הסחת דעת של הנהגת , גרמה היום לתאונה קשה - עם 6 פצועים ובינהם 5 ילדים.

ילד בן 10 שישב מאחור כנראה בכלל לא היה חגור ונפצע אנושות.

הבוחנים לא מצאו אפילו סימני בלימה ! הרכב פשוט התנגש ישירות בפול טריילר שנעצר לפני.

הנהגים מתעסקים בהכל חוץ מנהיגה: טלפון, sms, קפה, סדוויץ', עיתון, ילדים, רדיו ומה לא !

1wa.jpg

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4045518,00.html

http://www.hnn.co.il/gallery13445.html

פורסם

ידוע, לא מובן, וכמה שלא לדבר על זה לא עוזר... אנשים פשוט לא רוצים להיות עם הכביש כשהם נוהגים.

היום אני נוסע מאחורי איזה שברולט אוואו, אתה רואה אותו בנתיב הימני, פתאום גולש לשמאלי, נוסע באמצע הכביש, אז חוזר ימינה, את הפניה הוא מבצע כמעט על המדרכה.. וכשאתה מתקרב אתה רואה שהוא מחזיק טלפון ביד, עכשיו שהכל טוב ויפה, אז הכל טוב ויפה, אבל כשתשומת הלב שלו תדרש כדי למנוע תאונה קשה, היא פשוט לא תהיה שם, כי היא לא שם.

פורסם

וואו, איה ..

אני לא מתחילה לנסוע עד שכל הדברים שצריך יהיו מוכנים לפני התחלת הנסיעה

כמו משקפי שמש, דיסק מוכן, טלפון במעמד שלו וכו'

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

הייתה לי צמרמורת שראיתי את הכתבה.

יכול להיות גם שהיא הסתובבה לילדים שלה מאחורה (מה שקורה הרבה) ושניה אחרי מצאה את עצמה בתוך המשאית.

מקווה שכולם יצאו מזה בשלום.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

מקרה מזעזע. אני מקווה מאד שיחלימו במהרה ושהנהגת הזאת לא תחזור לנהוג יותר בחיים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לעזאזל, חוסר תשומת לב בכביש הוא שורש כל רע!

כל בוקר כשאני יוצא לעבודה אני נדהם מחדש מכמות הנשים המתאפרות, או הגברים שקוראים עיתון (!), תוך כדי הנהיגה.

חייבים כבר להבין, ששום אכיפה או תשתיות לא יעזרו, אם לא נשנה את ההרגלים הרעים המושרשים בנו מלכתחילה.

פורסם

הסחת דעת יכולה לנבוע מהרבה דברים - לי, למשל, היתה היום הסחה קצרצרה בשל שלט דרכים לא לגמרי ברור. לפעמים מספיקה הצצה במראות, שלא לדבר על בכי של ילד או מריבת אחים בספסל החורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הסחות בלתי נמנעות ויש כאלה שכן.

זה שאנשים קוראים עיתון / מתאפרים / מתגלחים / גוזרים ציפורניים ברגליים בזמן נהיגה זה פשוט אבסורד,

סיפרתי פה כבר פעם שכשהייתי נהג חדש (לא שעכשיו יש לי יותר מדי פז"מ) נכנסתי לכיכר וראיתי אשה מדברת בפלאפון ומחזיקה אותו ביד מתקרבת לכיכר ואמורה לתת לי זכות קדימה.

שמתי לב שהכביש לא מעניין אותה באותו הרגע והחלטתי לעצור בתוך הכיכר ולראות מתי היא שמה לב אלי.

היא כבר כמעט נכנסה לכיכר כשפתאום היא קלטה אותי (קל מאוד לפספס, כולה יונדאי טוסון), דפקה ברקס של החיים ונעצרה בסוף כשרוב המכונית בתוך הכיכר.

אם לא הייתי עוצר היא היתה נכנסת בי מהצד, היא הסתכלה עלי בהלם כשהיא הבינה מה קרה ופשוט המשיכה לנסוע אח"כ עם הפלאפון.

למזלי במקרה הזה מנעתי תאונה אבל כבר קרו גם לי מקרים שראיתי אנשים נוסעים כמו משוגעים עם הפלאפון ביד וילדים קופצים במושב האחורי בלי חגורות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...