Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשיתי היום בדיקת קנייה לטיוטה קורולה 2002

הייתי רוצה לדעת מהאנשים המבינים מה דעתם

הנה הבדיקה

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה-נזילות שמן,חוסר שמן,חוסר מים במערכת קרור,מערכת בקרת זהום פגומה לתאם מנוע

מערכת פליטה-תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי-תקין

קפיצים-בלאי בולמים מיתלים

שילדה ומרכב ליקויים בעל משעמות נמוכה-פגיעות קיימות בגוף ופגושים,חלודה בגג,כיפופים בתחתית הרכב,קיימים תיקוני תאונות במרכב,הוחלפו כנפיים קדמיות פגוש וסורג קדמי,ריפוד פגום,ידית פתיחת מכסה מנוע פגומה

מערכת בלמים ללא פירוק גלגלים-תקין

צמיגים-צמיגים שחוקים,טסות פגומות

מערכת תאורה כולל מצבר-פנס אחורי שמאלי פגום

העברת הכוח-שמן כהה שחיקה בדיסקיות הילוכים

מחוונים-תקין

הערות כלליות-לבדוק תצרוכת שמן וחוסר מים במערכת קרור בנסיעה עצמית

בנוסף הבנתי שלבדיקת הקומפרסר יש משעמות לגבי המנוע אז הנה הנתונים

מקסיום-30

מנימום-29

הפרש-1

מה דעתכם על הבדיקה שווה ללכת על האוטו

פורסם
שלום עשיתי היום בדיקת קנייה לטיוטה קורולה 2002

הייתי רוצה לדעת מהאנשים המבינים מה דעתם

הנה הבדיקה

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה-נזילות שמן,חוסר שמן לבדוק במוסך,חוסר מים במערכת קרור לבדוק במוסך,מערכת בקרת זהום פגומה לבדוק במוסךלתאם מנוע

מערכת פליטה-תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי-תקין

קפיצים-בלאי בולמים מיתלים

שילדה ומרכב ליקויים בעל משעמות נמוכה-פגיעות קיימות בגוף ופגושים,חלודה בגג,כיפופים בתחתית הרכב שטיוית במיץ ,קיימים תיקוני תאונות במרכב,הוחלפו כנפיים קדמיות פגוש וסורג קדמי פחות נעים. יש משמעות מסחרית נמוכה מאד. אני לא הייתי מתרגש,ריפוד פגום,ידית פתיחת מכסה מנוע פגומה. נו באמת... תסדר לבד בשבת הראשונה שלך עם הרכב

מערכת בלמים ללא פירוק גלגלים-תקין

צמיגים-צמיגים שחוקים,טסות פגומות. שווה לנסות להוריד במחיר ע"ס סעיף זה. לא תמיד זה מצליח. אני אישית, מחליף סט חדש (גם של צמיגים וגם של טאסות) מתוצרת טובה לכל רכב שאני קונה, במסגרת ישור קו, בכל מקרה ובלי קשר להערה כזו בבדיקה.

מערכת תאורה כולל מצבר-פנס אחורי שמאלי פגום

העברת הכוח-שמן כהה שחיקה בדיסקיות הילוכים אם כל הכסת"חים. יצא גם אם תביא רכב מסוכנות היבואן ישר למכון הבדיקה

מחוונים-תקין

הערות כלליות-לבדוק תצרוכת שמן וחוסר מים במערכת קרור בנסיעה עצמית

בנוסף הבנתי שלבדיקת הקומפרסר יש משעמות לגבי המנוע אז הנה הנתונים

מקסיום-30

מנימום-29

הפרש-1

מנוע במצב תקין לחלוטין.מצויין לשנתון.

מה דעתכם על הבדיקה שווה ללכת על האוטו

לדעתי כן, בקיזוז תיקון הליקויים מסעיף מנוע. סה"כ האוטו במצב מצויין לשנתון. מי יוזם הבדיקה ומי בחר את המכון?

תשובות באדום

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

1. להוא שלקח את הרכב לבדיקה - הרכב יצא תקין בבדיקה למעט סעיף השלדה. חלודה בגג + כיפופים בתחתית הרכב- יכול להיות שטויות (נק' חלודה קטנות שיוצאות עם פוליש וקס ומכה ממדרכה) ויכול גם להיות לא.

בקשר לתאונה -הרכב קיבל מכה מקדימה - השאלה עד כמה היא הייתה רצינית, קשה להסיק משהו מהדו"ח.

כל השאר בסדר גמור.

וגם את הטאסות אתה יכול להשאיר.

קח את הרכב עם התוצאות למוסך.

גם דברים שכתבו כאן שהם "שטויות" עולים כסף. תיקון ידית פתיחת מכסה מנוע + פנס אחורי + מערכת בקרת זיהום (כנראה חיישן כלשהוא - מאוד מעורפל) + צמיגים - כל זה יכול להגיע לסכום יפה.

קבל הצעת מחיר מסודרת לכל התיקונים שתדע מול מה אתה עומד ואז תדע כמה שווה לך לתת על הרכב.

בכל מקרה, לפי הבדיקה אין שום מניעה לרכוש אותו.

פורסם
לדעתי כן, בקיזוז תיקון הליקויים מסעיף מנוע. סה"כ האוטו במצב מצויין לשנתון. מי יוזם הבדיקה ומי בחר את המכון?

תשובות באדום

אני יוזם הבדיקה וגם בחרתי את המכון בעצמי

פורסם
1. להוא שלקח את הרכב לבדיקה - הרכב יצא תקין בבדיקה למעט סעיף השלדה. חלודה בגג + כיפופים בתחתית הרכב- יכול להיות שטויות (נק' חלודה קטנות שיוצאות עם פוליש וקס ומכה ממדרכה) ויכול גם להיות לא.

בקשר לתאונה -הרכב קיבל מכה מקדימה - השאלה עד כמה היא הייתה רצינית אם היא היתה רצינית היה מוחלף גם פח משקפיים/גשר קדמי מולחם (קצה שלדה) קשה להסיק משהו מהדו"ח.

כל השאר בסדר גמור. לא מדוייק. דווקא חוסר שמן (כנראה מנזילה כי לא צויין "מנוע שורף שמן") וחוסר נוזל קירור (כנראה גם מנזילה לפי נתוני ההספק מהדינמו') עלולים להיות תיקונים הרבה יותר יקרים מהידית, שכנראה, כשהבוחן ניגש למשוך בה, לא פתחה את המכסה במכה ראשונה, ונזקקה למס' טפיחות עדינות על המכסה עצמו כעזרה, וכולה זקוקה (כנראה) למתיחה של הכבל מצד המנעול. גם פנס אחורי בהחלפה עצמית לא עולה יותר מ200 ש'. לא משהו שפוסלים עליו רכב.

וגם את הטאסות אתה יכול להשאיר. יכול, אבל כיף לנסוע ברכב עם טאסות חדשות, וזה עולה גרושים שלא לומר חישוקים קלים, שזו כבר הוצאה,אבל משפר את הפוזה:-D

קח את הרכב עם התוצאות למוסך. כאן אני יכול רק להסכים ולחזק את דבריך

גם דברים שכתבו כאן שהם "שטויות" עולים כסף. תיקון ידית פתיחת מכסה מנוע + פנס אחורי + מערכת בקרת זיהום (כנראה חיישן כלשהוא - מאוד מעורפל) עלול להיות גם ממיר סתום. וגם חיישן למדא בטויוטה עולה לא מעט. חייב לבדוק את זה במוסך + צמיגים ממליץ שוב לכל מי שקונה רכב להשאיר כסף לסט טרי בלי שום קשר לתוצאות הבדיקה - כל זה יכול להגיע לסכום יפה.

קבל הצעת מחיר מסודרת לכל התיקונים שתדע מול מה אתה עומד ואז תדע כמה שווה לך לתת על הרכב.

בכל מקרה, לפי הבדיקה אין שום מניעה לרכוש אותו.

נקמיצי,

הכל ברוח טובה, לא רוצה להכנס איתך לעימות.

בבקשה בוא נשאיר את הויכוח ברמה הטכנית-מקצועית.

מכבי ת"א- אם בחרת את המכון ויזמת את הבדיקה, הרכב במצב מצויין לגילו.

ההערות של הבוחן כמעט מתאימות לבדיקה מוזמנת ומיופה. אין כאן שום דבר שאמור למנוע ממך לרכוש את הרכב לאחר מיקוח הגון.

כל רכב שתמצא בשנתון כזה ידרוש ישור קו. שלא יספרו לך אחרת.

כאן ישור הקו הוא לא רציני. תיקון נזילת מים במקרה הגרוע יסתכם ב1500 ש'. נזילת השמן צריכה בדיקה נוספת. בד"כ זה לא תיקון יקר, אבל חייבים לראות את הרכב בעיניים,על ליפט.

ותחליף צמיגים. זה עניין של חיים .

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נראה כאילו האוטו עבר כמה דברים בחייו, לפעמים חוסר שמן לאורך זמן רב יכול לגרום לשחיקה של המנוע, לגבי המחסור במים במערכת הקירור זה יכול לנבוע מכל מיני דברים שהכי חמור בניהם זה דליפה של מים למנוע ואז נדרש שיפוץ מנוע.

גם אני הייתי ממליץ לבדוק במוסך.

כל שאר ''הדברים הקטנים'' בסופו של דבר עולים כסף וצריך לקחת אותם בחשבון ולראות אם זה משתלם בסופו של דבר.

דרך אגב הרכב הוא מהחזקה פרטית?

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

מה שהכי מדאיג אותי האם לדעתכם בנושא הזה יש פגיעה בשלידה?

שילדה ומרכב ליקויים בעל משעמות נמוכה-פגיעות קיימות בגוף ופגושים,חלודה בגג,כיפופים בתחתית הרכב,קיימים תיקוני תאונות במרכב,הוחלפו כנפיים קדמיות פגוש וסורג קדמי,ריפוד פגום,ידית פתיחת מכסה מנוע פגומה

בעיקר מה שסימנתי באדום הדליק אצלי מנורה אדומה הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים

פורסם
מה שהכי מדאיג אותי האם לדעתכם בנושא הזה יש פגיעה בשלידה?

בעיקר מה שסימנתי באדום הדליק אצלי מנורה אדומה הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים

חשוב לי לשמוע את דעתכם

• תוכן חדש...