Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שבוע טוב.

אז ככה, הבעיה היא שנורת הכרית אוויר נדלקת באמצע נסיעה, לרוב היא מתחילה להבהב לאחר בור או מהמורה בכביש.

אחרי שאני מכבה את הרכב ליותר מ30 דקות בערך, כשאני יניע שוב היא לא תהבהב, בדרך כלל היא תתחיל להבהב כשאני יעבור בבור או מהמורה.

כשקניתי את הרכב לפני שלוש שנים בערך, הייתה לי את הבעיה הזאת, הלכתי איתה למוסך מורשה, וחיברו למחשב, לא היה קוד תקלה, כאילו כלום לא קרה.

אחר כך היא נדלקה עוד כמה פעמים, ומאז בערך שנתיים+, היא לא נדלקה יותר, עד אתמול.

מה שלי נראה זה הקונקטור שיושב ליד אזור הנהג, אין לי מושג את מיקומו המדוייק.

יום שישי החלפתי את הצינור הפלסטיק של הרדיאטור חימום, שמגיע מקיר האש, והתעסקתי באזור הזה, ונראה לי נגעתי בקונקטור בטעות או משהו בסגנון הזה.

אין שום חיווט מתחת לכסא הנהג, או הנוסע לידו, אין שום חוט חשמל או קונקטור שיוצא מהרצפה לסא הנהג.

מישהו יודע היכן הוא נמצא?

מישהו יכול לעזור בפיתרון התקלה?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

תבדוק מתחת למושבים.

יש קונקטור מתחת למושב שאם יש לך ציוד שמסתובב שם (בקבוקים וכו') עלול לגרום למגע של החוטים להפגם.

פורסם

רשמתי גם בהודעה הקודמת, אין שום חיווט מתחת לכסא הנהג, ולא בכסא שליד הנהג.

לא רואים שום חוט שיוצא מכיוון רצפת הרכב, לכסא, ובכלל אין שום חוט חשמל באזור הכסא נהג ולידו.

פורסם

אין כריות אוויר ליושבים מאחורה, רק 2 כריות אחד נהג ואחד לנוסע.

ואין שום חוט/חיווט מתחת לכסאות, חיפשתי כבר כל כך הרבה פעמים, לפי מה שנראה לי זה קונקטור שנמצא בתא מתחת להגה, היכן שכל הפיוזים למיניהם.

למה כשרציתי להחליף את הצינור פתחתי שם, וכנראה משהו זז שם, עכשיו אני צריך לדעת מה?

בדקתי עם כל כך הרבה אנשים, זה פשוט קונקטור מסתורי :-D.

• תוכן חדש...