Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר

נהדר - הכוונים שרציתי לעשות אתך מיד לאחר הרכבת המערכת - חששתי שהם יהיו ראשוניים וישתנו לך לאחר כמה שבועות.

לפי מה שאתה אומר אם חלפו שמונה שעות שמיעה על הCDMמים גם כן אז כבר אפשר להתחיל במלאכת הכוונים ולעשות סשן אינטנסיבי של כוונים.

נראה לי שעד המפגש כבר יהיה אפשר לעשות כוונים בצורה בטוחה מאוד.

----------

תדאג שתמיד יהיה לך את הכבל ברכב כי כבל זכר A לזכר A הוא לא כל כך מצוי בשוק - לא רואים את הצורך לשימוש בהם ברוב המקרים.

אצלי הביט 1 מחובר ישירות לCARPC ואין לי צורך בעצם להשתמש בשקע שירות - אצלך זה מעולה שאחד כזה הותקן.

בעקרון יש לי שקע שירות אבל זה שקע USB לכל דבר ודבר היות והוא מחובר ישירות לPC.

----------

או קיי

אם יש לך אייפון - תדאג להוריד אפליקציה חינמית - השם שלה הוא RTA אבל יש לה גרסאת FREE - שיהיה לך בכל מקרה.

אם יש לך אייפון פרוץ פשוט תוריד את RTA

לצערי האייפון שלי הלך טוטלוס בכלל קצר בסוללה שלו וקיבלתי מכשיר חדש ועדיין לא פרצתי אותו (בעיה כלשהיא בתהליך הפריצה) ואני עובד עם גרסאת הFREE נכון לעכשיו.

מעבר לכך -

תכין לך כמה אלבומים בסגנונות שונים שאתה אוהב שאתה יודע שהם באיכות טובה מאוד

אני מכין לי את האלבומים שלי גם בDOK וגם באייפון

-----------

תמצא זמן פנוי ותגיד לי מתי לדעתך זה יתאפשר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תענוג רצוף! רכב, רכיבים והתקנה ברמה הכי גבוהה. כלומר הברירת מחדל של יוסי

תהנה ואל תשכח להנמיך/להגביה מהפקד של הביט1 ולא מהאלפיין

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...