Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , בעיית הרעידות החלה לאחר החלפת 2 תושבות גשר (תושבות מנוע מקדימה ומאחורה )

המוסך ניסה לכוון את התושבות, לכוון את הטורים, ומאז יש את הבעיה של הטורים נמוכים/רעידות

החשמלאי בדק עם מחשב רכב ולא מצא בעיות , הפילטר אוויר עם 8000 ק"מ רוב הנסיעות בין עירוניות,

חיישנים:

egr - עבר ניקוי

Tp - עבר ניקוי ולא נוזל

מנוע צעדים - נוקה במוסך

מצערת - פורקה ועברה ניקוי יסודי

מצתים - הוחלפו לפני כשנה וחצי בערך

מערכת ההזרקה עברה ניקוי לפני כחודשיים עם K44 דרך מיכל הדלק.

הסל"ד במצב D/R עומד על 500/400 , בניוטרל המצב דיי דומה ומידי פעם הטורים מתאזנים ל 800

מה שכן יש תושבת בצד נוסע ( טיימינג ) יבשה וקצת קרועה, אני לא מוצא קשר לבעיית הטורים הנמוכים והתושבות (טורים נמוכים=רעיודות)

על כמה סל"ד הרכב אמור לעמוד במצב D או N ?

אז לפני שאני נוסע לקנות תושבת סתם, יש הצעות לפתרון ?

בלנו שנת 98

IMG068.jpg

IMG067.jpg

IMG069.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אני לא מבין למה למוסכניק לגעת בכיוון הטורים בגלל רעידות שנגרמות מתושבות שאולי לא מקוריות וזה עיקר הגורם לבעייה. לפני שהוא נגע בכיוון הטורים (עזוב שניה את הרעידות) הם היו בסדר? על 1?

:)
פורסם

DUBINA - אני יודע שתושבת פגומה גורמת לרעידות , גם כתבתי את זה בהודעה המקורים

vogivog - הטורים לא צריכים לעמוד על 1000 סל"ד זה גבוהה מידי, לפי מה שאני יודע זה צריך להיות בערך על 850

Suzuki Jimny

פורסם
DUBINA - אני יודע שתושבת פגומה גורמת לרעידות , גם כתבתי את זה בהודעה המקורים

vogivog - הטורים לא צריכים לעמוד על 1000 סל"ד זה גבוהה מידי, לפי מה שאני יודע זה צריך להיות בערך על 850

אוקיי ידידי, היתכוונתי 1000+-. עדיין לא ענית לשאלתי. האם לפני שהבחור נגע בכיוון הטורים הם היו במצב תקין?

פורסם

לפני שהחליפו את התושבות מנוע לא היו רעידות כלל ולא בעיות טורים,

אחרי שהחליפו תושבות גשר התחליו לשחק עם המחשב רכב והטורים

Suzuki Jimny

פורסם

אין קשר בין טורים לתושבות גמורות. ברגע שהחליפו תושבות והיו רעידות לא היו צריכים לגעת בטורים אלא בתושבות עצמם. ואם נגעו בחיישן מצב מצערת אז לך תחפש עכשיו להחזיר את זה למצב המקורי.

פורסם

היי, כדי לדעת כן תושבת או לא תושבת, הכנס ג'ק מתחת למנוע והרם אותו בעדינות (רצוי לשים איזה קרש בין האגן שמן לבין הג'ק), אם הרעידות פסקו, אז יש בעיה בתושבות, אם לא, תמשיך לחפש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זיסו שלו, מסנן הזרקה הוחלף יחד עם הפילטר אוויר, לא ציינתי זאת (לפני כ 9000 ק"מ בערך) , ובזמן הזה שמתי גם K44- לאחר ההחלפה

אור, אני הזמנתי תושבת היום אני ארכיב אותה, איפה הנקודה שאשפר לשים את הג'ק כדי להרים את המנוע ?

אגן שמן? לא קצת מסוכן ?

Suzuki Jimny

פורסם

מקפיץ, בדקתי אם האוטו עם אור, זה שהגיב מעליי, הרמנו את המנוע על ג'ק, התושבת במצב סביר, אך הבעיה לא בתושבת

יש עצה כלשהיא ?

Suzuki Jimny

פורסם

נכון לעכשיו בעיית הרעידות לא תיגמר אם בתור התחלה לא תסדר את הטורים המאוד נמוכים ותחזיר אותם לתחום התקין בו הם אמורים להיות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משהו יכול להסביר את תופעת התושבות המנוע לבין תקינות הטורים במנוע, הרי הרכב בעמידה זוויתית או בתזוזה בכביש זוויתי

לא מגמגם או נופל בטורים אז איך תושבות יבשות גורמות לתופע ?

תודה מראש גילי.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...