Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש פרטנרים לטיולי אופנוע לימי שישי (חזרה הביתה לפחות שעתיים לפני שבת) מדי פעם.

אני רוכב על Yamaha XS1100 (כביש) בצורה רגועה....

אנא הגיבו או התקשרו אלי.

בועז- 050-7344146

פורסם

אם רק היית כותב מאיפה אתה..

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אנחנו גם מבקרים במפגשים של מועדון החמש אז שעתיים ליפני שבת זה מאוחר.

אם מתוכנן משהו לשעות הבוקר עד הצהריים המוקדמות 14:00 מתאים לי, אני רוכב על הונדה CB 900 גם רגוע.

אבישי

פורסם

אני מאלקנה אבל רוכב פחות או יותר לאן שצריך...

לגבי טיול, לי מתאים טיול ראשון ביום שישי הבא (25.3.11) וגם בהחלט מתאים לסיים עד 14:00.

בועז.

פורסם

אני אמנם רוכב על כלי חדיש מבחינת שנתון, אבל ניאו-קלאסי.

מעוניין לטייל, יכול "איך לפעמים", גר בצפון הלא מאד רחוק (בקצה של הכביש).

פורסם

טוב.

יש לי הצעה למסלול לטיול הראשון.

להפגש בתחנת רכבת ראש העין לכוון צפון כ 6 ק"מ (כביש 444) ומשם מזרחה לכיוון קרני שומרון (כביש 65).

מעל קרני שומרון יש תצפית יפיפיה (מהגבעה של משה זר) לכיוון השפלה (גדרה חדרה) ולדרום, מזרח ומערב.

מהתצפית לרדת ולפנות מזרחה לעוד כ 2 ק"מ ומשם דרום מזרח דרך נחל קנה (כביש 5066) לכיוון אריאל (כביש 5).

עכשיו יש 2 אופציות, אוציה א': להמשיך מזרחה ליישוב איתמר (כביש 505 ואחר כך כביש 60) ולבקר בחווה האורגנית של אברי רן (יש לו מוצרי חלב עיזים סוף הדרך....) ומשם לחזור לאריאל - לאזור המרכז האוניברסיטאי לתצפית נוספת על אזור השפלה ומשם חזרה לרכבת ראש העין דרך חוצה שומרון (כביש 5).

אופציה ב': להגיע לאריאל לאזור המרכז האוניברסיטאי לתצפית נוספת ומשם לרדת לאזור ראש עין דרך עלי זהב, פדואל קרית אריה (כביש 446) ואלעד (כביש 465 וכביש 444).

ב 2 האופציות הכבישים מאוד יפים ומאתגרים לרכיבה (לא קשים מדי).

סה"כ בערך 80-100 ק"מ ובערך 3-4 שעות, תלוי כמה זמן נתעכב בתצפיות, קפה ואוכל...

אשמח לקרוא את דעתכם.

פורסם
מעוניין גם להצטרף [רוכב על gsx 1150] פורים שמח לכולם.

מייקל

אתה יכול לעשות את כל הדרך על גלגל אחד......

פורים שמח

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הקפצה.

האופנוע חזר לתקינות ולמדתי עוד כמה פרטים טכניים.....

אני חוזר לתכניות לטיול ביום שישי הקרוב.

פורסם

אמנם אני לא אשתתף בטיול אבל אני יכול להמליץ על אופציה א', מקום פשוט מדהים ואנשים נהדרים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...