Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 - מקרטעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי לפני כשנה מזדה 323 (סדן) שנת 96.

אכן מכונית די ישנה.

בחודשים האחרונים אני נכנס ויוצא מהמוסך, כל פעם עם בעיה אחרת שלכאורה לא קשורה לקודמתה.

פעם אחת גילו לי 3 נזילות שמן, בפעם השניה הלך המצבר, פעם שלישית הלך האלטרנטור, אח"כ רעש מהמנוע שאמרו לי שהגלגל תנופה מכה במתכת כנראה בגלל בורג משוחרר במנוע, אח"כ בעיה בסירקולציה של השמן בגלל אולי סתימה במאבה/מסנן שמן.עכשיו אומרים לי שיש לי נזילה של שמן הגה אבל מההגה עצמו (!) מה שדורש להחליף את ההגה או לשלוח לשיפוץ - סיפור של 1500-1700 ! (כולל מע"מ כולל עבודה).

אין לי כסף לכל זה כל פעם מחדש וגם לא זמן למצוא בשביל זה.

השאלה שלי היא האם זה מעיד על איכות הרכב, או שזה פשוט עניין של מזל וצירוף מקרים שכל התקלות האלה נוחתות עליי בבת אחת. כי אין קשר ישיר בין התקלות.

האם יכול להיות שזה יגמר בזה ויותר לא אצטרף לתקן, או שאיך שזה נראה אני אמשיך לבקר במוסך בזמן הקרוב.

צריך לציין שהייתי לא עיקבי במוסכים כמו שצריך, ולציין גם שהיום שמתי את הרכב במוסך מורשה של מזדה שיסתכל על הרכב ויגיד לי אם זה עניין של חוסר מזל או שכדאי לי להיפטר מהרכב הזה כי הוא ימשיך לעשות לי בעיות. (מקוה שזה שהם מוסך מורשה מזדה זה לטובתי)

תודה.

• תוכן חדש...