Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שיש לי להוסיף לשרשור הזה, שחברת צ'מפיון כן רואה וקוראת את כל מה שכותבים הטוקבקים למיניהם ועל אחת כמה וכמה את הפורום לפי מה שהם טוענים(צ'מפיון), שהם כן מייסמים את מה שנאמר על השירות ועל כל תלונה שיש כלפי החברה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שיפתחו את השוק כמו באירופה. הייתי רואה סוכניות רכב כמעט בכל פינה.

תחרות רק תעזור להורדת מחירים ושירות יותר טוב.

כל יבואן היום ימשוך את מסכת השירות הגרוע ורכבים סוג ב' כל עוד הוא מונופול .

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

עדכון טרי מהשטח בפרשה הנדונה:

היום נבדק הרכב החדש ע"י שמאי שקבע שמדובר בתיקון צבע בפגוש האחורי ושאין נזק נוסף.

נקבע פיצוי מוסכם מצ'מפיון ללקוח עקב כך, וכמו"כ יש עדיין צורך לתקן ולהשלים התקנות שנרכשו כתוספת.

יש סיכוי לסגירה חיובית של הנושא ולמסירת הרכב - אעדכן בימים הקרובים !!

פורסם
שיפתחו את השוק כמו באירופה. הייתי רואה סוכניות רכב כמעט בכל פינה.

תחרות רק תעזור להורדת מחירים ושירות יותר טוב.

כל יבואן היום ימשוך את מסכת השירות הגרוע ורכבים סוג ב' כל עוד הוא מונופול .

אני לא חושב שלמדינה יש אינטרס שהמחירים יירדו:? .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
עדכון טרי מהשטח בפרשה הנדונה:

היום נבדק הרכב החדש ע"י שמאי שקבע שמדובר בתיקון צבע בפגוש האחורי ושאין נזק נוסף.

נקבע פיצוי מוסכם מצ'מפיון ללקוח עקב כך, וכמו"כ יש עדיין צורך לתקן ולהשלים התקנות שנרכשו כתוספת.

יש סיכוי לסגירה חיובית של הנושא ולמסירת הרכב - אעדכן בימים הקרובים !!

הייתה לי הרגשה מאוד חזקה שכך המקרה יסתיים.

לא יודע למה אנשים תמיד מחרחרים מלחמה היכן שלא צריך ועל גבם של אחרים.

פורסם

אני מבטיח לך שלולא הפירסום השלילי הסיפור הזה לא היה נגמר כזה מהר. האינטרנט הוא החלום הרע של כל יבואן בכל תחום מרכב ועד למוצרי אלקטרוניקה. בחיפוש קל אפשר למצוא הכל מהכל, ואיך מייתחס היבואן/חנות ללקוחות שלו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אני מבטיח לך שלולא הפירסום השלילי הסיפור הזה לא היה נגמר כזה מהר. האינטרנט הוא החלום הרע של כל יבואן בכל תחום מרכב ועד למוצרי אלקטרוניקה. בחיפוש קל אפשר למצוא הכל מהכל, ואיך מייתחס היבואן/חנות ללקוחות שלו.

הסיפור הזה אף פעם לא התחיל ולכן נגמר מהר.

על תיקון צבע בפגוש לא עושים רוח וצילצולים..

עושה רושם שיש אנשים פראנואידים אשר חושבים שכל אחד מרמה אותם, לדעתי ממש מעייף לחיות כך.

פורסם

פארנויה לא מבטלת את הסיכוי שבאים להערים עליך, תיאור מסירת הרכב בחניון חשוך לא מקלה עם הפארנואיד.

החיפזון למסור ולחתום על הרכב לא מתאים כשאדם מבצע את אחת הרכישות היקרות בחייו, אני לא הייתי מוכן לקבל גטס מושכרת ל24 שעות בנתוני המסירה כפי שתוארו כאן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
הסיפור הזה אף פעם לא התחיל ולכן נגמר מהר.

על תיקון צבע בפגוש לא עושים רוח וצילצולים..

עושה רושם שיש אנשים פראנואידים אשר חושבים שכל אחד מרמה אותם, לדעתי ממש מעייף לחיות כך.

שתקנה רכב ב100 אלף ש''ח, ויבואו ויתנו לך אותו בחניון חשוך ושמחתימים אותך על הצהרה שאתה מוותר על כל תביעה מכל סוג שהיא כלפיהם ושיש נזק כלשהו לרכב, אז אני מניח שגם אתה תהיה פרנואיד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שתקנה רכב ב100 אלף ש''ח, ויבואו ויתנו לך אותו בחניון חשוך ושמחתימים אותך על הצהרה שאתה מוותר על כל תביעה מכל סוג שהיא כלפיהם ושיש נזק כלשהו לרכב, אז אני מניח שגם אתה תהיה פרנואיד.

:mm_yeah:

כל מילה נוספת מיותרת!

פורסם

טוב, זו כבר הפעם העשירית שמישהו מזכיר את החניון החשוך.

אז בואו אגלה לכם, לי מסרו את הרכב באותו חניון, והוא ממש לא חשוך.

בסדר, אני מסכים, זה חניון ולא נמצא תחת כיפת שמיים, אז אין אור טבעי.

אבל יש פלורוסנטים ורבים כאלה.

רואים יופי יופי.

פורסם

רואים יופי יופי.

את הבדלי הצבע (במידה וישנם) ניתן לראות בעין בלתי מזויינת אך ורק בחוץ ועדיף גם ביום קיצי. אני באופן אישי הייתי מסרב לקבל רכב בחניון חשוך או מואר. את עצם העובדה שמכריחים לקוחות לעשות כן - מבחינתי כבר התחלה מרגל שמאל (והדרך הרי עוד ארוכה!). לא יעלה על דעתי להתקשר לעסק אשר שביעות רצון הלקוח איננה נר לרגליו. לכן לצערי הרב תוצרת הVAG מבחינתי איננה אקטואלית, ללא קשר לאיכותה או למבצעים.

פורסם

רואים יופי יופי.

אפילו אם יש שם 100 פלורסנטים, זה ממש לא אותו הדבר.

בעת קבלת הרכב, אני לא רואה שום סיבה שלא יסכימו שהלקוח יבדוק את הרכב גם תחת כיפת השמיים אם זה רצונו, אלא אם יש מה להסתיר ממנו. למה להאיץ בלקוח? שיתנו 10 דקות (יותר מזה לא צריך) בלי לחץ. אין להם זמן? שימצאו זמן. לשבת לסגור עסקה ולספור את הכסף יש הרי זמן.

פורסם
שיתנו 10 דקות (יותר מזה לא צריך) בלי לחץ.

אני באופן אישי זקוק לפחות לשעתיים ע"ם לגלות את כל הרג'קטים, כן מבחוץ, כן מבפנים, ולסכם לגבי הפיצוי ההולם.

• תוכן חדש...