Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה עם קטנוע 125 סמק ביטוח רישיונות הכול בתוקף

מי שמכיר את הסינימה סיטי בראשון לציון נסעתי שם בחניון אחרי מאזדה 6

יצאתי לעקיפה הבנאדם לא איתת והא החליט שהוא לוקח שמאלה

הבנאדם פנה ובום נינכסתי לו בדלת האחורית

לפי דעתי אני לא אשם אבל הביטוח אומר שאני אשם

מה אתם אומרים על זה אפשר לעשות משהו בעיניין?

פורסם
לפי דעתי אני לא אשם אבל הביטוח אומר שאני אשם

מה אתם אומרים על זה אפשר לעשות משהו בעיניין?

כן, קורס רכיבה מתקדמת.

אתה אשם בלי שום ספק בכלל. אם הוא הצליח להפתיע אותך, סימן שלא היית מספיק ערני ולא שמרת די מרחק.

אני אומר לך את זה בתור רוכב בעצמי - רכיבה זה מאבק על הישרדות, אתה ורק אתה אחראי על החיים שלך.

תגיד תודה שהפעם זה נגמר רק בדלת מעוכה, תסיק מסקנות, ולך תלמד איך להימנע ממצבים כאלה בעתיד.

לא נראה לי שתוציא משהו מהנהג, אלא אם אתה מכיר עו"ד מניאק שיצליח לסובב את העובדות ולהאשים אותו.

פורסם
אתה ורק אתה אחראי על החיים שלך.

אנשים שכותבים כאלו שטויות פשוט מרגיזים אותי.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

derish,

בוא נניח שזה היה רכב ולא קטנוע, מי אז היה אשם לדעתך?

הרי כשאתה פונה, עליך חלה האחריות לבדוק שאף אחד לא מנסה לעקוף, לעבור וכד'.

(היה פה שרשור של מישהו שביצע פרסה במקום מותר וקטנוע נכנס בו מצד שמאל וכולם טענו שהנהג אשם, אני שפשוט לא מוצא אותו...)

פורסם
בוא נניח שזה היה רכב ולא קטנוע, מי אז היה אשם לדעתך?

הרכב שבא מאחור, בדיוק מאותן סיבות שצויינו לעיל. רוצה לצאת לעקיפה? חכה שתעבור את הצומת.

קל וחומר כשאתה על דו"ג קטן, שנכנס בקלות לשטח המת של המראות ברכב שמלפנים, בניגוד למכונית.

שים לב שלדברי פותח השרשור, הרכב פנה שמאלה ולא רק עבר נתיב. זה מעיד על תכנון לקוי של הרוכב,

שלא ידע לזהות מראש את הפוטנציאל לתאונה בסיטואציה הזאת. בדיוק סוג הדברים שאפשר ללמוד בקורס

רכיבה או נהיגה מתקדמת.

• תוכן חדש...