Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה 2002 והחלון של הנהג לפעמים עושה בעיות ולא יורד עד הסוף לפעמים וגם לא עולה לפעמים,הבנתי שזאת בעיה נפוצה מאוד ברכבים האלה,את החלון בצד הנוסע כבר סידרו אצל הבעלים הקודמים ורציתי לדעת מה בדיוק צריך להחליף כדיי לסדר את הבעיה.

לפעמים החלון עובד פיקס וגם עולה במהירות אבל משמיע רעשים תוך כדיי.

האם זה המנוע שכבר בסוף חייו?

אני רוצה פשוט להזמין את החלקים מאיביי הם עולים ממש גרושים ולא יודע מה בדיוק החלק שאני צריך.

פורסם

הבעיה היא לא במנוע אלא בחלקי הפלסטיק שבחום הארץ פשוט מתפוצצים עד לניפלת החלון פנימה-הרעש אצלך הוא כנראה מכך שחלק כבר הלכו-שאלה של זמן עד שיפול החלון.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה רוצה שקט לחמש שנים אז תתקין מנגנון חדש חליפי שמגיע יחד עם המנוע

מנגנון חדש כזה עולה כ 600 שח והעבודה זה עוד כ 150 שח ,המחירים .

תיקון של המנגנון טוב ככל שיהיה לא יחזיק הרבה זמן ואתה תראה את עצמך באותו

מצב עם מנגנון תקול לאחר שנה לפעמיםן מעט יותר ולפעמים גם פחות .

המנגנון הזה מתבלה בכל החלקים שלו ,בכבל ,בפלסטיקים המובילים,במנוע ,ובגלגלי השיניים

ולכן גם אם תתקן את הכשל כרגע לאחר זמן קצר הוא יופיע במקום אחר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לזגג והוא החליף לי את הכבל והחלון עובד פיקס,הוא אמר שהוא לא בטוח שזה יחזיק מעמד ומומלץ להחליף את כל המנגנון.

בכל מקרה קיבלתי אחריות לשנה ואם אני ארצה לשדרג למנגון חדש אני רק אצטרך להוסיף את ההפרש על התיקון שהוא כבר עשה,יצא איתי מאוד הוגן אני חושב.

• תוכן חדש...