Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לציין שזה קורה לי לא מעט בנתיב השמאלי. אני נהוג בגבול המהירות החוקית, והנהג שמאחורי מחליט לעשות "אורגן אורות" ולצפור ולהבהב. קרה לי יותר מדי פעמים. האם יש משהו בנתיב השמאלי אשר החוק לא תקף עליו?

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבן זונה שיעשה לי דבר כזה אני יתן ברקס כזה חזק שהפרצוף שלו יימעך על השמשה אפילו אם זה יעלה לי בטמבון אחורי אני יתחשבן אחרי זה ואני לא ערס פשוט יש דברים שלא עושים

פורסם

ואז תתבצע חקירה, יבדקו את הנושא, ולך תהיה רשלנות תורמת שגרמה לתאונה, על כך שבלמת ללא סיבה.

לא חבל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני רוצה לציין שזה קורה לי לא מעט בנתיב השמאלי. אני נהוג בגבול המהירות החוקית, והנהג שמאחורי מחליט לעשות "אורגן אורות" ולצפור ולהבהב. קרה לי יותר מדי פעמים. האם יש משהו בנתיב השמאלי אשר החוק לא תקף עליו?

תעוף מהשמאלי!!!

למה אתה תוקע את כל התנועה כשאתה זוחל על 120 ויוצר סתם עצבים ומצבים מסוכנים.

ואתה עוד משתמש פעיל בפורום רכב, לא ציפיתי, אכזבת אותי...

למה אלי בחיים לא נצמדים?! כי אני נוסע בימני.

היו אולי 2-3 מקרים של הצמדות כי אני נוסע 10 קמ"ש על פסי האטה, אבל לא עושים לי עם האורות ולא צופרים, חוץ מזה זהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה אכפת לך אם החוק תקף עליו או לא ? הבנאדם רוצה לנסוע 140 ,תפנה לו את הדרך ותן לו לנסוע 140 .

אני לא מבין את האנשים שנוסעים בנתיב השמאלי(למרות שאסור) אם הם רואים שיש מישהו מאחוריהם שנוסע מהר יותר ורוצה לעקוף, פשוט תזוזו וזהו .

פורסם

בד"כ אני על הימני כי אני משתדל להמנע מלהכנס לעימות "מרחוק" אפילו מהסוג הזה, אבל בימין יש לא מעט אנשים שנוסעים לפחות 80 במקומות של 110. במידה ואני ממהר, אני פונה לשמאלי, ונוהג במהירות הקבוע בחוק. במידה ומגיע הייטקיסט השבועי על הקורולה/מאזדה ומתחיל במופע פירוטכני שלו, וקיימת לי אפשרות לפנות לנתיב הימני, אני עושה כך, אבל לא מעט מקרים שבהם אין לי אופציה לפנות, והם בעצם מבקשים ממני להאיץ מעל המהירות המותרת. עם כל הכבוד לנתיב עקיפה, הוא לא נועד להיות המסלול האישי של אף אחד, מה שבפועל קורה לא מעט פעמים.

פורסם

שאלה שמעניין אותי מה החוק לגביה.

האם הנתיב האמצעי בכביש מהיר של 3 נתיבים,לא נחשב לנתיב שמאלי גם?

כל יום יוצא לי לראות אנשים על האמצעי משייטים ב80 קמ"ש בכיף שלהם.

מה הבעיה לסטות עוד מטר לנתיב הכי ימני? מה יש בנתיב הימני שכל כך מרתיע נהגים מלנסוע עליו?

פורסם
בד"כ אני על הימני כי אני משתדל להמנע מלהכנס לעימות "מרחוק" אפילו מהסוג הזה, אבל בימין יש לא מעט אנשים שנוסעים לפחות 80 במקומות של 110. במידה ואני ממהר, אני פונה לשמאלי, ונוהג במהירות הקבוע בחוק. במידה ומגיע הייטקיסט השבועי על הקורולה/מאזדה ומתחיל במופע פירוטכני שלו, וקיימת לי אפשרות לפנות לנתיב הימני, אני עושה כך, אבל לא מעט מקרים שבהם אין לי אופציה לפנות, והם בעצם מבקשים ממני להאיץ מעל המהירות המותרת. עם כל הכבוד לנתיב עקיפה, הוא לא נועד להיות המסלול האישי של אף אחד, מה שבפועל קורה לא מעט פעמים.

:mm_yeah:

גם כשעוקפים זה צריך להיות במהירות המותרת.

אזם אם אני עוקבת מישהו שנסע על 80 בכביש שמותר 110, ואני על 110 למשל בנתיב השמאלי ואין לי אפשרות כרגע לחזור לימני, אין שום סיבה שהוא יהבהב לי, יצפור לי או ייצמד לי לאוטו

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

זוהי זכותך לעקוף ב5 קמ"ש מעל הרכב שתה עוקף ,אך בניגוד אליך אני בוחר להיות תרבותי.

דוגמה: מישהו נוסע 80 קמ"ש בכביש של 90 ואני נוסע 95.

אני מתחיל את העקיפה ורואה קורולה של אלביט מערכות (לא סובל אותם ,מי הביא להם רישיון? לא ברור) מצמצמת אליי בסביבות ה150 קמ"ש ,אני ,בניגוד אליך אבחר בדרך התרבותית ,אני מאט מעט וחוזר מאחורי הרכב שבאתי לעקוף ומאפשר לבחור לעבור בבטחה ,מיד לאחר מכן חוזר ומסיים את העקיפה שלי, הרי אני גם ככה לא ממהר ולא מפריע לי ליסוע 5 שניות על 80 קמ"ש במקום 95.

בצד השני כשאני טס ורואה מישהו עוקף לאט ולא זז אני לא מהבהב ולא מאותת אני שומר מרחק ,משום מה הבחור\ה שלםני שנייה ראה במראה שטסתי לכיוונו מחליט שבגלל שהאטתי ולא נצמדתי אליו לתחת אז אני לא רוצה להאיץ חזרה, אלא טוב לי אחריו ונשאר בשמאלי עד שאני לא מהבהב ,זה מעצבן מאוד.

עוד דבר חשוב, עקיפה צריכה להיות מתוכננת מראש ,אתה אל יכול לעבור לשמאלי וליסוע בו 15 דקות כי אתה ב5 קמ"ש מעל הטור הימני ,זה מבחינה תרבותית. מבחינה חוקית מן הסתם שצריך לשמור על הימין ,וגם כשאתה בימני תיצמד לימין של הנתיב.

עריכה: אייל אתה צודק ב100 אחוז. החוק אומר לא להיצמד לנתיב הימני ,אלא לימני ביותר! כאילו שכשעוברים ל3 נתיבים החוק מתבטל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה משווה 80 ל-90\95...

אני דיברתי על הפרש של 80-110

במהירות כזאת אתה כן יכול לחזור מלפני הרכב שעקפת, אלא אם כן הוא עוד יותר דפוק ומגביר את המהירות - מה שגם לפי החוק רשום שהוא צריך להאט כדי לתת לי לחזור

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

תגידו, שאלה הזויה, אבל בנאדם שעושה את זה ונצמד ממש ויש לו רכב ידני, זמן העצירה מתארך מאשר בלימה באוטומט?אני מתכוון שאתה ממש נצמד למכונית כמו שציינתי ולא בלימה רגילה, זה ידוע כבר.

ולא תמיד נצמדים אליך בכביש מהיר, אתמול מישהו נצמד אליי בעיר בנתיב יחיד כולה והאורות שלו כבר חדרו לי לתוך השמשות הקדמיות ויצאו מרוב שהוא היה קרוב(ביטוי,לא באמת), העניין הוא שיש המון אנשים שלאו דווקא עושים את זה בכוונה אלא סומכים על הנסיון שלהם.(?)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואז תתבצע חקירה, יבדקו את הנושא, ולך תהיה רשלנות תורמת שגרמה לתאונה, על כך שבלמת ללא סיבה.

לא חבל?

ל'

אני לא מנסה להצדיק את זה שהציע לבלום באמצע הכביש, אבל האשם בתאונה כזאת הוא לא זה שנצמד ולא שמר על מרחק מהרכב שלפניו?

זה שמעלי - זמן העצירה של ידני אותו דבר כמו באוטומט, הבלמים אותם בלמים והמשקל אותו משקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...