Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות כמה תיקוני צבע קטנים פה ושם, איך אני יודע מה צבע הרכב המדויק שלי?

ואיך אני מביא את הצבע הזה בידיוק כדי לעשות את הכמה תיקונים האלה?

איך אני יודע מה מספר קוד של צבע הרכב שלי? זה אמור להיות רשום איפה שהו בחוברות ספרים של האוטו

ראיתי משהו כזה באינטרנט, שזה כניראה דוגמית קטנה של צבע רכב מסויים של הונדה, יש מצב יש דבר כזה גם לצבע הרכב שלי?

למשל על הצבע שבתמונה היה רשום

Honda #NH623M Silver Auto Body Paint Scratch Repair Pen (12ml)

17909-5cbf297a-310b-44cb-a18d-8920b646b49d.jpg

פורסם

ד''א האוטו שלי זה הונדה סיביק 97 SR SEDAN אוטומט 4 דלתות צבע ירוק כהה

תמונה, אם מישהו יכול לעזור לי בחיפושים של הצבע אני ישמח

40224643.jpg

פורסם

תבדוק בדלת האחורית בצד הפנימי באם מופיע מס' צבע.

במידה ואין , תוכל לגשת עם הרכב לטופ קולור ברחוב יצחק שדה 75 ת"א , הם מוכרים צבעי רכב לתיקונים

קטנים ( גם בספריי ).

בהצלחה.

פורסם
תבדוק בדלת האחורית בצד הפנימי באם מופיע מס' צבע.

במידה ואין , תוכל לגשת עם הרכב לטופ קולור ברחוב יצחק שדה 75 ת"א , הם מוכרים צבעי רכב לתיקונים

קטנים ( גם בספריי ).

בהצלחה.

אני מהצפון (קריות) בסוף קניתי איזה צבע ירוק כהה עם מכחול כזה וצבעתי ויצא דיי מגעיל כי זה לא ממש אותו הצבע, וגם עם מכחול זה יוצא מרוח כזה מגעיל, צריך רק ספריי, אז סתם ביזבזתי גם 50 שקל על זה וגם יצא מכוער בסוף באסה, אבל יהיה אפשר לתקן את זה ע''יי שיפשוף עם נייר שיוף וצביעה מחדש והפעם בצבע מתאים אז זה לא סוף העולם,

אפשר דוגמאות למספר צבע של רכב? כי יש שם כל מיני מספרים אני לא יודע מה קשור למה, איך צבע של מספר רכב אמור להיות?

פורסם

היום במקרה פתחתי את הדלת של האוטו וראיתי בצד מדבקה עם מספר הצבע של הרכב, ניסיתי גם במכסה מנוע והיה שם כל מיני רישומים ככה שלא ידעתי מזה מה

אבל אכן מה שראיתי היום זה מספר הקוד של צבע הרכב

מצאתי באיבי ספרי של הצבע הזה!

אבל הם לא שולחים לארץ :S

ומצאתי עוד משהו אבל אני לא בטוח מזה כי התמונה לא אומרת שזה ספרי או משהו

מישהו יכול להגיד לי מזה בידיוק בלינק

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Paint-Chip-Touch-Up-CYPRESS-GREEN-G-82P-/230563447986?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35aea704b2

3333333.jpg

פורסם

ד''א זה מה שאני רוצה לצבוע..

איפה שהיה סמל לאוטו אז הבעלים הקודמים כניראה הדביק את הסמל עם דבק 3 שניות, ומתי שגנבו לו את הסמל אז זה השאיר סימנים חזקים של הדבק ובגלל זה כל הבלגן

eeeeeeee.jpg

פורסם
אכן זהו מספר הצבע

תוכל לרכוש ספריי בטופקולור רח יצחק שדה בתל אביב 035617533

יש אפשרות להזמין מהחנות דרך דואר רשום או צורת משלוח אחרת? כי אני פשוט מאזור הצפון.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המצלמה הרבה יותר יעילה והתוצאה תצא לך יותר יפה...

זה לקנות סמל חדש ולהדביק אותו שם במקום לצבוע את המקום ושיארו חורים!

תסתובב על המסגר יש מלא חנויות \תמצא בפוריקיה סמל כזה הוא ממש נפוץ ולא יעלה לך יותר מבקבוק צבע

בהצלחה!

פורסם
אני מהצפון (קריות) בסוף קניתי איזה צבע ירוק כהה עם מכחול כזה וצבעתי ויצא דיי מגעיל כי זה לא ממש אותו הצבע, וגם עם מכחול זה יוצא מרוח כזה מגעיל, צריך רק ספריי, אז סתם ביזבזתי גם 50 שקל על זה וגם יצא מכוער בסוף באסה, אבל יהיה אפשר לתקן את זה ע''יי שיפשוף עם נייר שיוף וצביעה מחדש והפעם בצבע מתאים אז זה לא סוף העולם,

אפשר דוגמאות למספר צבע של רכב? כי יש שם כל מיני מספרים אני לא יודע מה קשור למה, איך צבע של מספר רכב אמור להיות?

אני רכשתי במוסך הונדה מורשה בקבוקון צבע מותאם לפי מק"ט מדוייק והתחושה שלי בתום הצביעה היתה זהה לחלוטין לשלך - אכזבה עמוקה, נראה זוועה ובזבזתי כסף.

רק אל תשפשף עם נייר שיוף! לך לפחח ותבקש קצת טינר שמיוחד לצבע רכב - טבלו לי צמר גפן בזה והצבע מהבקבוקון ירד בשניות רק מליטוף. מומלץ לשטוף את האיזור לאחר מכן במים, אבל אני לא הקפדתי ועדיין - אין לי שום ירידה בברק או איזשהי פגיעה בצבע המקורי של הפח מעבר למה שניסיתי לצבוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תוכל להגיע לחברה בשם אוטודוקס 2000 ,הם נמצאים בתל-אביב

הם גם יוכלו לשלוח לך צבע לפי המספר תוכל להתקשר 03-5622804

הם גם יוכלו לעשות לך את העבודה במחיר טוב,תדבר עם מוטי או צדוק או יואב

• תוכן חדש...