Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהאמות מידה שלך ברצפה. הקורסה רחוקה מלהיות שקטה, נעימה ובטח שזריזה...

נמנע מלהקשיב לילד בן 20 שנסע על 2 וחצי מכוניות בחייו....

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

לא יודע מה איתך, אני בגובה ממוצע של 1.80, במושב האחורי הרגשתי בתוך צינוק, ורעשי הרוח שהיו שם מנעו ממני לשמוע את הנציגה ואת הילד בן 20 שנהג ברכב.

אתה חושב שהקורסה איכותית? כנס לכל אחת מהמתחרות שלה ותראה את ההבדל בפלסטיקה. הקורסה כלכך לא איכותית, עד שנקישה בכנפיים הקדמיות הוציאה צליל של פלסטיק (עד עכשיו לא ברור לי אם הכנפיים באמת פלסטיק או לא). וכל הגריל הקדמי קירקש בגלל נקישה קלה על הטמבון.

הנוחות עוד סבירה

המנוע שם מרגיש חלשלוש ביחס למזדה 2 (שים לב אני לא מציין את משפחת TSI), עם גיר בעל 4 הילוכים כשכל הילוך באורך הגלות.

עם כמה שאני לא אוהב את המזדה 2, היא עדיפה פי כמה על פני הקורסה בכל תחום. הקורסה מרגישה עצלנית מידי וזולה, הדבר היחידי שנותן לך הרגשה טובה זה אולי הצליל שיש מהדלתות בסגירה, מעבר לזה שום כלום, הכל תפאורה לרכב כושל.

איך שישבתי ברכב יצאה לי מילה אחת, שברולט אבאו! ככה הקורסה מרגישה מבפנים!

המכנה המשותף לכל האופלים בארץ זה דבר אחד, צפיפות מטורפת!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נמנע מלהקשיב לילד בן 20 שנסע על 2 וחצי מכוניות בחייו....

נכון שאני "ילד" בן 23, רק תהיה בטוח שנהגתי על מספיק רכבים בחיי, גם כאלה שלך לא יצא לנהוג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבלי להיכנס לויכוחים הפנימיים (והמיותרים), הקורסה אינה מהמובילות (בלשון המעטה) בסגמנט.

במחירה, ניתן לרכוש אופציות טובות בהרבה כגון- מזדה 2, סוזוקי סוויפט החדשה, יונדאי I20 וכן האופציות האירפואיות מבית VW תיהינה עדיפות!

אופציה מעניינית הנכנסת לאותה מסגרת תקציב, היא הג'אז הידנית החדשה שתעניק לך מרחב גדול יותר, עיצוב מתקדם, חסכון רב בדלק וכערך מוסף- המוניטין של הונדה. כמובן שהאופציה הזו רלונטית רק אם האופציה הידנית תקפה עבורך.

אם לא, כל האופציות האחרות שהזכרתי תיהינה עדיפות

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

נראה כי לכל אחד יש אופי שונה עם גישה שונה ורכב שמתאים לו.

אני התרשמתי לטובה מהקורסה בנסיעת מבחן,

המרחב ותנוחת הנהיגה היו נוחים יחסית לקטגוריה,

הרכב התנהג כפי שציפיתי מהקטגוריה,

ולבסוף רכשתי את הרכב,

ברמת מחיר 99K העדפתי אותו על הפאביה.

יתכן והפולו עדיף, אך לא היו לי עוד 13 אלף להוסיף.

ממתין לקבל את הרכב ואז אוכל להרחיב יותר על ההתנהגות בכביש מעבר לחצי שעה נסיעת מבחן.

גם עסקת הליסינג הפרטי שהציעו עדיפה על המתחרים , 2% ריבית קבועה ,

לעומת ריבית פרייים (כיום 4% עם צפי לעלייה)

והרכב כאמור נרשם על שמי ! רכב פרטי ללא אזכור לחברה.

פורסם

אתה משווה את הרכב היקר ביותר בקטגוריה לקורסה?

יש לך באמצע את מזדה 2, פורד פיאסטה, סוזוקי סוויפט וגם את היונדאי שאני מניח שהמחירים שלהם זולים יותר מהפולו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי שאלה אחת,

האם האופל קורסה מגיע גם בגירסת גיר ידנית?

לפותח השרשור, תתחדש ותהנה. לטעמי העיצוב של הקורסה יפה מאוד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היתה בי התחושה שפותח השרשור (ניר), מבקש המלצה לרכישת רכב ותגובתי היתה בהתאם (למעלה).

עתה אני מבין, שביצעת את הרכישה ואתה מבקש חיזוק לרכישה.

תתחדש, תהנה מהרכב והכי חשוב - סע בזהירות :-)

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה למברכים

פעם ראשונה בחיי רכב חדש ולא רכב משומש מליסינג...

אין כרגע ידני לקורסה, הביאו רק דגם אחד ברמת גימור אחת.

נוהג עכשיו על מאזדה 2 , כבר 700 ק"מ, לא מתחבר לרכב הזה בכלל, נמוך מאוד, גימור מיושן, הרבה שטח מת, מתלוננים על סוזוקי עם הקורת צד מקדימה בצורת A , כאן זו פשוט קורה רחבה בלי הרחלון הקטן באמצע למטה.

והדבר הכי מציק, החלון האחורי מאוד גדול ומאו נמוך, הבדל עצום מהססוזוקי ליאנה הקודמת שלי, הבעיה שנהגים ישראלים מתעקשים להצמד מאחור ובחשיכה מאוד מסנוורים כי האורות שלהם פשוט בתוך המכונית שלי, במיוחד המסחריים .

מה שכן הרכב מאוד זריז והמנוע מגיב מהר.

ולגבי הינדאי 10 /20 חיפשתי רכב חסכוני בדלק, הנתונים של יונדאי לא ממש טובים בתחום זה.

• תוכן חדש...